• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son katta oturmak

Merhaba arkadaşlar,son kat 4 katta oturuyorum .Apartman da asansör yok evi mi seviyorum ama merdivenlerden çıkmak bağzen zor oluyor.Benim gibi son katta oturan varmi?sizce 4 katta oturmanın avantajı dezavantajı neler dertleşelim biraz
Bizde 26 sene 4. Katta oturduk asansorsuzdu tek güzel yani bizim kapı onu hep temizdi çok insan geçmedi için ve güneş heryerden alıyordu. Zor yani merdiven çıkmak evin kışın isinmamasi çatı problemleri... smdi de 4. Kat da oturuyoruz ama ara daireyiz ilk defa 100 TL dogalgaz gördük bu kış hep 400 falan gelirdi

Bende 4.kattayım gelin geldim özellikle asansörlü istedim ki annem hasta merdivenlerden zorlanmasın diye evi tutarken asansör açılacak denilmişti 10 ay oldu açılmadı ve açılmayacak giriş katta oturanlar asansör parası vermekten yana değilmiş yönetici seçilmedi her ev sahibi yönetici edasında otomatik parası istiyor asansöre gelince kimse ortada yok. Birinci katta kalabalık aile oturuyor bazen akrabaları gelince sanki bizim evde koşturuyorlarmış gibi ses geliyor ayriyetten yan binayla çok iç içeyiz bütün gün onların sesini de dinliyorum geçen karşı komşunun balkona çıkıp şarkı açmasıyla iftar yaptık balkonda bi iş yapmaya kalksam gözlerini dikip izlerler ev işi tamamen şans işi 🤦🏻‍♀️
Mecbur verecekler 1.katta olsa o zaman sizde merdiven temizliği için vermeyin para nasılsa biz kullanmıyacağız deyip onlar ödesinler, ayrıca belediyeye şikayet edebilirsiniz bildiğim kadarı ile asansör için.

Back