Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Büyük geçmiş olsun İzmirli vatandaslarimiza

Abicim seni bugün kimse anlamayacak gibi görünüyor. Çok seviyoruz ülkece böyle abartmayı. Ege denizini Büyük Okyanus sandığıkları için. Sen yorma kendini boşuna üzülüyorum böyle olunca

O düşündüğünü söylüyor bende dinleyip cevap veriyorum durumu anlatıyorum oda dinliyor neden anlamayalım? Sorun ne?

Kim denizi okyanus sanıyo ne saçmalık bu böyle herkesin canı burnundayken gerek var mı buna?

Çok üzüldüm duyunca. Deprem korkunç bir olay. Çok sallanmış. Geçmiş olsun. Can kaybı, yaralı var mi bilmiyorum. Herkes çok korkmuştur. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldüm.

izmirde veya cevresinde yasayan insanlar bir günlügüne en azindan sahil kenarlarindan uzaklassa iyi olur diye düsünüyorum tedbir amacli

Biz İstanbul'da baya hissettik. Geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun

hepimize geçmiş olsun, çok kötü sallandı. İzmirde baya yıkılan yer var ☹ inşallah insanlara bir şey olmaz

Meklekcim sen neredesin,yikilmasindan korktugun evin nerede,gecmis olsun,insallah evin de saglamdir.Bazi kanallar gosteriyor,evler biskuvi gibi catlamis ama ayaktalar,icindekiler sag cikmistir en azindan=/...
Abla yıkım yok ama küçük catlamalar oluşmuş yani ben Soma dayım abla ama burda da biseyler oldu sanırım sürekli ambulan sirenleri caliyor ya yardıma gidiyorlar yada panikle atlayan oldu sanırım

Bibibella İzmirdeydi. Nasıl acaba...
İyiyim canım
Biz konak'ın üst kısımlarındayız buralar hep kayalık çok sağlam aslında ve hic bir depremi hissetmezdik ama çok ciddi bir deprem yaşadık olduğumuz yerden kalkamadık bide git gide şiddetlendi artık binamız yıkılacak diye bile düsündüm

Bir çok yerde dalga kıran da var zaten ama seferihisarda baya bi deniz akmış bölgeye bir yaşlı kadında boğularak ölmüş

Kızlar aranızda saglıkcı olan var mı? Drum kan hala dusuk 1 unıte daha kan verelim dedi. Bilen varsa sunu bana yorumlar mı?
Bu arada oglumu gordum deprem falan unuttumNst sanci cıkmqdı guzel cıktı. Boy 50 cm kilo 3.400 dedi. Suan dogsa 100 gr dusuk cıkar ancak dedi. Boyle devam ederse doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende kilosu degıl saglıgı onemli hocam dedımBılmıs BılmısDogum pozisyonuna donmus. Her gıttıgımde degıstırıyor.Oynak bu cocukSıkıntı yok. Gun saymaya devam. Okuyamadım okuyacağım forumu

Eklentiler

• IMG_20201030_171715.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…