Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım
Biz konak'ın üst kısımlarındayız buralar hep kayalık çok sağlam aslında ve hic bir depremi hissetmezdik ama çok ciddi bir deprem yaşadık olduğumuz yerden kalkamadık bide git gide şiddetlendi artık binamız yıkılacak diye bile düsündüm
4 ölü 70 enkaz altından yaralı çıktıÇok geçmiş olsun, İstanbuldayım, hissetmedim.. Can ve mal kaybı varmı acaba?
İyiyim canım
Biz konak'ın üst kısımlarındayız buralar hep kayalık çok sağlam aslında ve hic bir depremi hissetmezdik ama çok ciddi bir deprem yaşadık olduğumuz yerden kalkamadık bide git gide şiddetlendi artık binamız yıkılacak diye bile düsündüm
O düşündüğünü söylüyor bende dinleyip cevap veriyorum durumu anlatıyorum oda dinliyor neden anlamayalım? Sorun ne?
Kim denizi okyanus sanıyo ne saçmalık bu böyle herkesin canı burnundayken gerek var mı buna?
Şaka mı yapıyorsunuz siz başka konu bulamadınız mı pesKızlar aranızda saglıkcı olan var mı? Drum kan hala dusuk 1 unıte daha kan verelim dedi. Bilen varsa sunu bana yorumlar mı?
Bu arada oglumu gordum deprem falan unuttumNst sanci cıkmqdı guzel cıktı. Boy 50 cm kilo 3.400 dedi. Suan dogsa 100 gr dusuk cıkar ancak dedi. Boyle devam ederse doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende kilosu degıl saglıgı onemli hocam dedımBılmıs BılmısDogum pozisyonuna donmus. Her gıttıgımde degıstırıyor.Oynak bu cocukSıkıntı yok. Gun saymaya devam. Okuyamadım okuyacağım forumu
İzmir'deyim çoğu yer yıkıldı Allah yardımcımız olsun
Yahu ne kulaktan dolması? Telde konuşuyoruz kadın diyo bunları yok canım abartıyosun mu diyelim?Onu diyorum zaten herkesin korkusu kendine yetiyor. Yapmayın Allah aşkına. Tsunami diyince insanların aklına dev dalgalar geliyor. Bir kulaktan dolma bilgi nerelere geliyor bir bilseniz, anlasanız.