Onu diyorum bende dev dalga demedi kimse zaten.Ben de goruntuleri gordum az once evet butun sehri yutacak bir tsunami degil ama baya su basmiş ve bilek boyu seviyesinde de degildi.Uzuldum ve korktum oradakiler icin. Panikten sesleri titriyordu
Can kaybı var demedik ki zaten durumu abarttığımızda yok. Bilimsel açıklama tsunami değildir anlıyorum.
Basit bi su basmasıda değil ama.
Direk ordam su altında kalan dükkanı olan birisi bunu diyo yani el kadar su deyipte küçümseyemem sıkıntısını.
Arabalar üst üste çıkmış suyla ilerleyip kendi araçlarınıda çıkaramıyolarmış.
İnş bu onun abartısıdır.
Şuan bir deprembilimci yayın yapıyor, 10 20 metre dalgalardan bahsetmiyoruz ama 3 4 metrelik dalgalarla küçük tsunami etkisi yaşanıyor, denize yakın 100 metreye kadar hasar vermesi mümkündür ve bu sebeple sahil şeridinde bulunmayın diyor.abla ben mi izah edemiyorum, yahu dedim ki gemi geçse dalga yapıyor depremde tabii ki su taşması olacak ama tsunami bekleniyor ne demek ?
Lütfen bir bakın tsunami videolarına ne insan gücü durabilir önünde ne başka bir şey....
bu yaşananlar ufak çaplı taşmalar, yıkıcı tsunami denen şey saatte 300 km hıza ulaşır yahu karşı kıyı ile bu kıyı arası zaten 300 km akıl var mantık var....
denizin bilek seviyesi yükselmesi sonrası tsunami bekleniyor açıklamasını ben kabul edemiyorum neden anlatamadı mbir türlü
Izmit cnm annemler hep disari cikti körfezde hisseden cok olmussIzmir mi demek istediniz,izmitteyim,burada birsey yok.
GZT on Instagram: "#İzmir'de yaşanan depremden sonra deniz taştı. Tsunami benzeri görüntüler yansıdı 😔 #deprem #bornova #tsunami #deniz #sondakika"
3,823 likes, 54 comments - gzt on October 30, 2020: "#İzmir'de yaşanan depremden sonra deniz taştı. Tsunami benzeri görüntüler yansıdı 😔 #deprem #bornova #tsunami #deniz #sondakika".www.instagram.com
Kazen abinin dediği doğru çünkü bilek hizasını belki çok az geçmiştir yukarda ki video da öyle gözüküyor
Ulaştım iyiler çok şükür.sahilde yakalanmışlar,deniz üstümüze geliyo diye çok korkmuş küçük kızım 16 yaşında.Geçmiş olsun.Ulaşabildinizmi
Çok geçmiş olsun.Sevindim:)Ulaştım iyiler çok şükür.sahilde yakalanmışlar,deniz üstümüze geliyo diye çok korkmuş küçük kızım 16 yaşında.
Ulaştım iyiler çok şükür.sahilde yakalanmışlar,deniz üstümüze geliyo diye çok korkmuş küçük kızım 16 yaşında.
Sağol bonusumÇok geçmiş olsun
abla ben mi izah edemiyorum, yahu dedim ki gemi geçse dalga yapıyor depremde tabii ki su taşması olacak ama tsunami bekleniyor ne demek ?
Lütfen bir bakın tsunami videolarına ne insan gücü durabilir önünde ne başka bir şey....
bu yaşananlar ufak çaplı taşmalar, yıkıcı tsunami denen şey saatte 300 km hıza ulaşır yahu karşı kıyı ile bu kıyı arası zaten 300 km akıl var mantık var....
denizin bilek seviyesi yükselmesi sonrası tsunami bekleniyor açıklamasını ben kabul edemiyorum neden anlatamadı mbir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?