Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Gözlerim dolu dolu okuyorum tüm yorumlari, tüylerim diken diken. Çok uzağım hissetmedim. Ama 99 depreminden depremin ne olduğunu iyi biilirim. Çok üzgünüm hepimize geçmiş olsun. Allah korusun herkesi, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Başımız sağolsun canım ülkem..

Ben sizi anladim.Sonucta legendeki suyu bile sallasak saga sola sacilir,deniz bu hasar vermez mi=/
O kucuk captaki tsunami Golcuk ve Karamurselde de yasanmisti gecmiste.
Oluyor yani,adi tsunami degil tabii,fakat korkutuyor mu,korkutuyor=/

Ben sizi anladim.Sonucta legendeki suyu bile sallasak saga sola sacilir,deniz bu hasar vermez mi=/

Ben istanbulda bu kadar etkilendim allah yardım etsin bide enkazlar var

hepimize geçmiş olsun, çok kötü sallandı. İzmirde baya yıkılan yer var ☹ inşallah insanlara bir şey olmaz
Abla yıkım yok ama küçük catlamalar oluşmuş yani ben Soma dayım abla ama burda da biseyler oldu sanırım sürekli ambulan sirenleri caliyor ya yardıma gidiyorlar yada panikle atlayan oldu sanırım
Gecmis olsun canim,insallah kayiplar artmaz=/

Herkese geçmiş olsun. Silivri taraflarından bile hissedilen bir depremdi. Umarım aranızda kötü etkilenen yoktur

Şimdi ne alaka ??

Tv de prof olan deprem uzmanları, okyanus tsunamisi değil ama küçük çaplı bir tsunami yaşandığını söylememiz mümkün ibareleriyle açıkladılar.
Bilim adamları bunu söylüyor, küçük etkili tsunami diyor biz hala 1 karış su diyoruz, insanlar korkuyor diyoruz.

Korkuyorlar, çevremin yarısı İzmir’de akılları çıkmış.
Seferihisarda yaşayan arkadaşıma ve ailesine henüz ulaşamadım ama bilgi edindiğim herkes şokta.
İzmir deprem bölgesi, bugüne kadar onlarca deprem yaşandı maddi hasarlı, ben de orada ikamet ederken yaşadım ama böyle bir şey görmedik diyorlar.

Abla koyun Can derdinde kasap et derdinde biz diyoz deprem canlar giden sen farklı havadasin

Onu diyorum zaten herkesin korkusu kendine yetiyor. Yapmayın Allah aşkına. Tsunami diyince insanların aklına dev dalgalar geliyor. Bir kulaktan dolma bilgi nerelere geliyor bir bilseniz, anlasanız.
İnsanları azarlayarak herkesin korkusu geçiyor çünkü bu tavır ne yani herkes korkuyor evet azarlamaya gerek mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…