• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Can kaybı var demedik ki zaten durumu abarttığımızda yok. Bilimsel açıklama tsunami değildir anlıyorum.
Basit bi su basmasıda değil ama.

Direk ordam su altında kalan dükkanı olan birisi bunu diyo yani el kadar su deyipte küçümseyemem sıkıntısını.

Arabalar üst üste çıkmış suyla ilerleyip kendi araçlarınıda çıkaramıyolarmış.
İnş bu onun abartısıdır.

hay agzınıza saglık

ben de anlatamıyorum cunku

abla ben mi izah edemiyorum, yahu dedim ki gemi geçse dalga yapıyor depremde tabii ki su taşması olacak ama tsunami bekleniyor ne demek ?

Lütfen bir bakın tsunami videolarına ne insan gücü durabilir önünde ne başka bir şey....

bu yaşananlar ufak çaplı taşmalar, yıkıcı tsunami denen şey saatte 300 km hıza ulaşır yahu karşı kıyı ile bu kıyı arası zaten 300 km akıl var mantık var....

denizin bilek seviyesi yükselmesi sonrası tsunami bekleniyor açıklamasını ben kabul edemiyorum neden anlatamadı mbir türlü
Şuan bir deprembilimci yayın yapıyor, 10 20 metre dalgalardan bahsetmiyoruz ama 3 4 metrelik dalgalarla küçük tsunami etkisi yaşanıyor, denize yakın 100 metreye kadar hasar vermesi mümkündür ve bu sebeple sahil şeridinde bulunmayın diyor.

Prof dr Süleyman Pampal

Algımızdaki tsunami değil ama deniz taşması ve küçük tsunami tabiri kullanıldı.

Kazen Kazen abinin dediği doğru çünkü bilek hizasını belki çok az geçmiştir yukarda ki video da öyle gözüküyor 😕

bak ne demişler ;

Tsunami benzeri görüntüler yansıdı

Benzeri Tsunami'nin Tu su bu sadece....

Allah muhafaza Tsunami olacak ne Seferihisar kalır ne de İzmir...

abla ben mi izah edemiyorum, yahu dedim ki gemi geçse dalga yapıyor depremde tabii ki su taşması olacak ama tsunami bekleniyor ne demek ?

Lütfen bir bakın tsunami videolarına ne insan gücü durabilir önünde ne başka bir şey....

bu yaşananlar ufak çaplı taşmalar, yıkıcı tsunami denen şey saatte 300 km hıza ulaşır yahu karşı kıyı ile bu kıyı arası zaten 300 km akıl var mantık var....

denizin bilek seviyesi yükselmesi sonrası tsunami bekleniyor açıklamasını ben kabul edemiyorum neden anlatamadı mbir türlü

Abicim seni bugün kimse anlamayacak gibi görünüyor. Çok seviyoruz ülkece böyle abartmayı. Ege denizini Büyük Okyanus sandığıkları için. Sen yorma kendini boşuna üzülüyorum böyle olunca

Back