Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim. Goruntuler geldi, izlerken kotu oldum.

Çok geçmiş olsun, Rabbim korusun hepinizi

Onu diyorum zaten herkesin korkusu kendine yetiyor. Yapmayın Allah aşkına. Tsunami diyince insanların aklına dev dalgalar geliyor. Bir kulaktan dolma bilgi nerelere geliyor bir bilseniz, anlasanız.

Çok geçmiş olsun İzmir
Rabbim bir daha yaşatmasın dualarımız sizlerle

Çok geçmiş olsun, umarım daha fazla can kaybı olmaz

Şaka mı yapıyorsunuz siz başka konu bulamadınız mı pes

Çok kötüydü çok sallandik öğrencileri Nadi tahliye ettik o panikle biriyle düştük kaldiramadim gücüm yetmedi o kadar kotuyduku Allah korudu çok şükür

İzmir'deyim çoğu yer yıkıldı Allah yardımcımız olsun

tamda anlatmak istediğime örnek geldi .... Çoğu yer derken ?

Burayı Tsunami vurdu zeytin ağaçlarını kökten söktü, denizdeki tekneler 20 km karaya taşındı.

Midilli artık bir ada değil, midilli yok oldu. 12 metrelik dev dalgalar var.

neyse çok uzatmak istemiyorum ne desem boş ben anlatma özürlüyüm sanırım...

İzmir cok geçmiş olsun çok üzüldük insallah can kaybı artmaz

Allah yardimcilari olsunRabbim hastalara sifa versin cok zor bir durum cok siddetli olmus

Onu diyorum zaten herkesin korkusu kendine yetiyor. Yapmayın Allah aşkına. Tsunami diyince insanların aklına dev dalgalar geliyor. Bir kulaktan dolma bilgi nerelere geliyor bir bilseniz, anlasanız.
Yahu ne kulaktan dolması? Telde konuşuyoruz kadın diyo bunları yok canım abartıyosun mu diyelim?
Siz öyle mi derdiniz bi yakınınıza?

Ben tsunami yazmadım bile Kazen abi tsunami değil bu dedi bende öğrendiğim durumu yazdım ona. Su basmış dedim.

Gözünüz bi görse bi anlasanız...

Ben onu yanlış anlamadım ki bilimsel gerçeğini yazdı. Ama yaşanan bu napalım?

Ben burda su basan yerler olmuş deyince milleti mi korkutuyorum hasbinallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…