-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.261
İvet genelde tatlı olduğumu söylerlerÇok tatlısın yaaa sennyerim seni benn pöfidikkkk ekmegimmmmmm
Niye ekmeğin olmadı ki cnmİvet genelde tatlı olduğumu söylerler
Ayy ekmek deme bana ekmek yapmaya çalışıyorum olmuyor bir türlü istediğim gbi
TutmadıNiye ekmeğin olmadı ki cnm
Evet sen hep tatlısın sütlü şerbetli hepsindensin
Fırın da bişey var ozamn canımTutmadı
Kabarirken çok güzel kabarıyor fırına giriyor sönüyor anlamadm
Şuan iyiyim samdanım, böyle sevdim ben de ama fazlası olmasın diye yapıyorum bişeyler
Hindi bile o kdr kabarmaz sen düşünFırın da bişey var ozamn canımmaya ya gelmese neyse de güzel de kabarıyormus
Umarım devam ettiririmhmm mantıklı o zaman nurumkolaylık diliyorum sana kilo kontrolünde:)
Heh aynen oyle adam fark etmiyo bile yada cok guzel olmussun deyip geçiyoüstune gitmiyorm artık saldim zaten baktim salınca daha cok yanaşıyo
Bende 18 de oldum ondan mı dersin
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim
HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış
Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim
Yok canim başakdizi çıkmış pijamaya geliyo adam ya
yay burcu mu kocan yasnaz
bakiyo ki ugrasmiyosun. bu kez o ugrasmaya basliyoinada mi bindiriyolar ne anlamadım valla
Bak oyle olabiliriki sayiyi toplayıp ikiye bölüp ortalaması alınmalı benceen adili bu olur gibi :)
Yok canim başak
Bak oyle olabilir
Cinsellik anlaminda gıcık sadece ama yabaşak erkekleri de gıcık yay erkekleri de
değil mi amaorta yol bu olmalı:)
Ve aleykumselammmmm ne guzel kelammmmSelamün aleykum
Çok muhim işlerim vardı ,Ve aleykumselammmmm ne guzel kelammmm
Nerde kaldinnnnn poncikellammmm