Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli doktoruna danis bi ilac var d ile baslayan hamilelikte doktor bana vermisti ilerleyen donemdw kabiz olursan asla zorlama kendni bundan ic zorda kalinca ama sadece dedi oyle sk sk degil dedi ben 1 kere ictim sadece bal gbi tatliydi midemi asiri bulandirmisti . Ama iyi geldgni cok kisjnin kullandgji duydum

Heh aynen oyle adam fark etmiyo bile yada cok guzel olmussun deyip geçiyo 🤷‍♀️ üstune gitmiyorm artık saldim😂 zaten baktim salınca daha cok yanaşıyo 😂

dizi çıkmış pijamaya geliyo adam ya:KK70: :KK70:
yay burcu mu kocan yasnaz:KK70:

bakiyo ki ugrasmiyosun. bu kez o ugrasmaya basliyo:KK70: inada mi bindiriyolar ne anlamadım valla

Bende 18 de oldum ondan mı dersin 😳
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim :KK70: :KK70:
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış :KK70::KK70:

tamam çok zor meslek. emeğinin karşılığını alamiyo. acayip yıpratıcı. ama kolay olunuyo maaşı iyi diye giriyo çoğu kişi cici. bide bile bile giriyolar. o yüzden o kadar da çığırtkanlığa gerek yok.

mantıklı bakinca haksizlik tamam da. giren duzelmeyecegini bile bile giriyo🙄🙄
Allah sabır kuvvet sağlık versin polislere🙏🙏

ama bak bide çalışma saatleri düzelse çoğu düzelecek saniyo kocasını da duzelmeyecek. çünkü hepsi polisliğin arkasına saklanip uyuma derdinde🙄🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X