Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah o nasıl iş yasnazım. Kese var bebek mi yok
Başka bir doktora daha gittin mi?
Gitmedim canim evet iki seferdir kese var bebek yok ilk gittigimde kese kucuktu 1 hafta sonra gittim lekelenmem oluyo tabi arada doktor goremedi bebek sade yolk sac a benzer kucuk bi doku göruyorum dedi 2 hafta sonra gel dedi ama cok kucuk varla yok arasi bisey yani ordakide ben anlamadim

yaparsın yaparsın. bi kere başladı mi hepsi aynı geliyo çay:) :) şimdiye kadar ormemen ilginç aslında:) gezmekten vakit bulamadin demi
Kizim kucukken bu seneye kadr mumkun degildi canim bu kis da esime atki ile basladi bu seruven sonra kizima atki bere sonra yelek deneyeym dedm once kizima sonra arkadasm ikiz bebis dpgurdu onlara ordum filan smdi o modelden de skldm bu daha emekli bide ugtastirici kizima bunu layik gordum

Yasnazm sana da yazamadım canmmm
Son durum ne
6 haftalik sadece kese görünüyor aslnda
Çok nadir kalp atışı duyulması 8 haftalıkken net duyarsın ins
Valla nasip rosum napalim tup bebeklerde genellikle 6 haftada yolk kesesini goruyolar kalbi duymasalarda bende minicik varla yok arasi bisey vardi

Tövbeeeee bana öleceğim gibi müdahale etseler kendimi öleceğim sanırdım
Yok gülom bizim milletin çoğunluğu eğitilmez. Gerçekten Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne diyim üzülüyorum.
Ben artık 9 hafta olacaktı duydum kalp atışını
Ben de 6 da sadece kese gördüm. 7 de kanamayla acillik oldum o zaman kalp duyduk

Son düzenleme:

anam da kendi yapar tereyağıni peynirini

ben de peyniri güzel yaparım:) :)

tereyağı yapmadım ama bak adım adım yükleniyor bana macirlik fark ettin ki benim bilmediğim macirlik genlerim mi var ki

tabiki en iyisini kızına yapcaksin. ama ben en iyisini kendime yaparım

kızına da zincir cekmeyi öğret tığla:) otursun zincir ceksin

Ya evet aslında sanki mantıklı. Senin oğlan sarı benim evlat da sarı olsa. Sarı sarı kıvanç tatlıtuğ gibi çocukları olurdu bide frençayzing dedin beni aldın o noktada
Kendinisevenbirii beni gebertecek bunları okuyunca etiketsiz adını yazdım korkudan zateb şuan
Ne biçim karısın cennet mahallesindeki pembe gibi kızını tüm cüzdanı parlak taliplere verdin diyecek

Ama kuzum şuan 6.haftadasın bunlar olurken kaç haftalıktın? 6 dan önce bırak bebeği kese bile gözükmez.

anam da kendi yapar tereyağıni peynirini

ben de peyniri güzel yaparım:) :)

tereyağı yapmadım ama bak adım adım yükleniyor bana macirlik fark ettin ki benim bilmediğim macirlik genlerim mi var ki
Bence bir araştırın şamdanım boş değilsin var sende de bir Macırlık
Hayatta uğraşamam o tereyağını yapmaya
Benim üşengeçlik genim Macırlık genimi ekarte ediyor

tabiki en iyisini kızına yapcaksin. ama ben en iyisini kendime yaparım

kızına da zincir cekmeyi öğret tığla:) otursun zincir ceksin
Yuhing samdan dur hele 3 bucuk yasnda yavrucak daha ama napiyo biliyomusun ip istedi benden verdim kostu mutfaktan tel cirpici uclarindan birini aldi geldi ona dolayip duruyo ipi o sekilde orgu oruyor yani bazrnde kaleme doluyo

Ama kuzum şuan 6.haftadasın bunlar olurken kaç haftalıktın? 6 dan önce bırak bebeği kese bile gözükmez.
Bunlar dun oldu canim.5 haftalikken keseyi gordum geçen hafta kanamayla gitmistim kese gorduk bir hafta sonra gel dedi dun gittim hala içi boştu kese büyumus gayet guzel dedi ama hala embriyo veya yolk sac goremedi boyle durumlarda 8. Haftaya kadar bekliyoruz dedi beklicez mecburen bi umit belki göruruz

Anladım bitanem sen canını hiç sıkma. Ben doktorum 6 haftadan önce ultrasona bile almadı biliyor musun. Görünmez etmez moral yıkıklığı olmasın diye.
6 da aldı keseyi gördük kalbi de 7.haftada kanamayla acillik olduğumda duyduk.
Biraz erken davranmış aceleci davranmış doktorun. Ben inanmıyorum seninle bebeğin olmadı bir doktora daha git tek doktorla iş yapma bu gibi durumlarda.

Yok canim baska biyere gitmem gittigim yerde tup bebek doktoru sonucta nasibimde ne varsa onu yaşarim dedigim gibi artik üzulmuyorm 1 aydir cok yoruldum gercekten 2 hafta daha sabredicez

Ahh bi öğrenemedim gitti 4.ayım bitecek
3 nisanda ama gidip gitmemek arasında kararsızım cicim off

senin kız da artık o duduslarla bi ferat bulursa napcan cici oturup engel olma planları yapcan

ama bence de kizabilir sana kendinisevenbiri

Kimin oğlu daha yakışıklı olursa o olsun cicimin prensesi karar versin o zman
Olur oluurr tamaamm bana uyarr babası yavusuhlu anası baldan dadli(seksapaliteligimi de iliştiriyim şuraya)olacagundan benim oğluşumun kendi de ortaya karışık seksapalitesi yüksek bir oglus olur bi keree bu kdr seksapaliteye bide büyük pipisli bişey olursaaağğ tabi ki de benim oğlumu seçeceğinden hiç şüphem olmaz cici gelincemin

Ay neler yazdım ben öyle yaa
Yaaa gerçekten alacak var benim kızımı yaşasın
Tamam pamuğum siz yeterki alın ben onu tuzlar öyle saklarım ama çabuk alın karamel makiato çok pahalı ocağımı batırır bu kız
Valla bı anda talipleri çoğaldı cici bebenin annesiii ama artık bize ait o benim gelincem olacak kimseye vermem akshsk
Doğmamış çocuğa da don biçmek böyle olsa gerek te allahim yaa

Bence bir araştırın şamdanım boş değilsin var sende de bir Macırlık
Hayatta uğraşamam o tereyağını yapmaya
Benim üşengeçlik genim Macırlık genimi ekarte ediyor

şu soy kütüğü sorgulama var ya cici bizim köy bile değişmemiş kız macirlik senden geçti galiba bana

Bizde alınan kız geri verilmez demiş miydim

Yuhing samdan dur hele 3 bucuk yasnda yavrucak daha ama napiyo biliyomusun ip istedi benden verdim kostu mutfaktan tel cirpici uclarindan birini aldi geldi ona dolayip duruyo ipi o sekilde orgu oruyor yani bazrnde kaleme doluyo

kız bizim orda altı yedi yaşında el bezi örmeye başlar çocuklar eli kaşık tutunca verirler tigi

ilk elbezimi altı ya da yedi yaşında yaptım hem de modelli

şimdiki anneler hiç kiyamiyo kızlarına şaka bi yana verirsen deneyip yapabilir zamanla:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…