- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.861
Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum
NerdeeeeeBenim köyüm var eğer beni de alırsanız sizi götürebilirim hemde çok güzel
Ben de çok istiyorum.Nerdeeeee
Gelirim köy hayatı istiyorum
Sınırda mi kızBen de çok istiyorum.
Vallahi bir saat yol gidiyoruzz, en sonda köy var başka hiçbir yerleşim yeri yok. Hatta bizim evimizden sonra başka ev dahi yok rosum
Topikten çıkıp bana koşarken senTopik sahibi olarak koşa koşa sana geldim
Bnde soking oldum cbku dedm bu işi cozse cozse cici çözer
Espriyi şimdi anladım vallahihatta size dedim ki üzerinize mum koyar onu yakarım, belli ki olayı yumuşatmaya çalışıyorum şakayla karışık bana hala höt höt yapıyor 1-2 tanesi ben öyle demedim de, ben böyle yapmadım da, ben şuyumda, ben buyum....
Sınırda mi kız
:d
Bir kere Edirne'nin Keşanin bir koyunun koyine gelmiştim az daha gitseydik sinirdaydik yani
Topik karismisKuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
@H M
Nego
Dusumu da aldim smdi buyuk fincan bi kahve icecegm valla 2 gndur oyle uyusuktumki hc bisey yapamadim bugun erkenden kalktim iyi oldu aksam esim gelince de kapi kollari prizleri silcem o ara toz alirim 5 dk da da oyle bide kas alip maske yapasim var bakalim kismetSen temizlik yapıp geldin ben hala oturuyorum
Brnim tek kas skntim var onuda cikanlari aliyim diyorum bakalim bozmam insallah diger seyleri kendm hallederm zten sacimida esime kestrdm gecen haftaYerim senin etiketini çayım
Sadece beni etiketleyin ben üslubu ile işleyişi ile hallederim. Seni örnek kertenkele seçiyorum
Yookkk çayım yok ne kuaförü sakın. Hepimiz Hayri abiye dönücez ama buna mecburuz
Oh oh maşAllahDusumu da aldim smdi buyuk fincan bi kahve icecegm valla 2 gndur oyle uyusuktumki hc bisey yapamadim bugun erkenden kalktim iyi oldu aksam esim gelince de kapi kollari prizleri silcem o ara toz alirim 5 dk da da oyle bide kas alip maske yapasim var bakalim kismet
Haydi sende titre ve kendine gelOh oh maşAllah
Bende anlayamadim espri anlayisim kit ben topigin en naif kadini bunu hakettimi filan diyordum ki espriymis @samdanEspriyi şimdi anladım vallahiŞamdan'ı hiç şamdan ( mum konulan) olarak düşünmemiştim, ilahi Kazen
Sen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorumBrnim tek kas skntim var onuda cikanlari aliyim diyorum bakalim bozmam insallah diger seyleri kendm hallederm zten sacimida esime kestrdm gecen hafta
Thanksss beybisi kertenkeleden hic haz etmem ama ornek kertenkeleligi kabul edek
Yaptinmi corbani bakim tarhanami yaptn
Canım konuyu bilmiyorum ama, sen nasıl oldun ağrıların geçti mi? Yürüyebiliyor musun artık?Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
@H M
Nego
Konuya atlamis gibi olmak istemem ama bende bundan muzdaribim ya kas biyik sakal birbirne girdiSen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorum
Ama ben de duşumu aldım, maskemi yaptım kolonyalandım ohhhşimdi oturalım mis mis
Vallahi beeeeen YaaaTopikten çıkıp bana koşarken senbayılıyorum bu hallerine