- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.881
O zaman al beni yaninaaaaaYok rosum değil ama yüksek bayaa aynı alp dağları gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman al beni yaninaaaaaYok rosum değil ama yüksek bayaa aynı alp dağları gibi
Selam, yasağım kaldırılmış... bir kere belirtmek isterim ki erkek felan değilim.. sabah agresif davrandım çünkü sorduğum soruyla alay edildiğini hissettim ve rahatsız oldum ben de aynı üslupla karşılık verdiğimi düşünüyorum... her neyse.. sabah yaşadığım durumdan dolayı o saatten beri karnım ağrıyor ve inşallah bebeğim zarar görmemiştir diye düşünüyorum.. hemcinslerimden destek almak için gelmiştim bu platforma ama benim üzerimden eğlenip beni engelletip kalbimi kırıp üzdünüz.. ben bir kişiyim, siz baya kalabalıksınız hepinize ayrı ayrı cevap veremem, vermem, gereği de yok.. ben saygısızlık yapıp birinizi üzdüysem affola, kalın sağlıcakla...
Merhaba, üyeliğimi sonlandırmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Canım benim topik sahibi benim. Bir problem olduğu zaman bana ulaşman da yeterdi.Selam, yasağım kaldırılmış... bir kere belirtmek isterim ki erkek felan değilim.. sabah agresif davrandım çünkü sorduğum soruyla alay edildiğini hissettim ve rahatsız oldum ben de aynı üslupla karşılık verdiğimi düşünüyorum... her neyse.. sabah yaşadığım durumdan dolayı o saatten beri karnım ağrıyor ve inşallah bebeğim zarar görmemiştir diye düşünüyorum.. hemcinslerimden destek almak için gelmiştim bu platforma ama benim üzerimden eğlenip beni engelletip kalbimi kırıp üzdünüz.. ben bir kişiyim, siz baya kalabalıksınız hepinize ayrı ayrı cevap veremem, vermem, gereği de yok.. ben saygısızlık yapıp birinizi üzdüysem affola, kalın sağlıcakla...
Bende anlayamadim espri anlayisim kit ben topigin en naif kadini bunu hakettimi filan diyordum ki espriymis kk birinci noteri
İyiyim negomCanım konuyu bilmiyorum ama, sen nasıl oldun ağrıların geçti mi? Yürüyebiliyor musun artık?
Sen daha keklik gibi sekerek geliyorsun sultanımVallahi beeeeen Yaaa
Jajajajajsj
Keklik gibi avlanip igne korkuyla yuzlesicemSen daha keklik gibi sekerek geliyorsun sultanım
Kasimi bende kuaforde aldiriyordum ama simdi el mahkum cimbizla cikanlari alip ustten biraz boy kisaltirim makasla yaparim biseyler kahvemi ictm smdi biraz orgu oreyim aksam isik yaknca halledicem o isi sonra da kremlenir maskelenir yaparm bisiyler valla kendimden skldmSen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorum
Ama ben de duşumu aldım, maskemi yaptım kolonyalandım ohhh şimdi oturalım mis mis
Ya inşaallah tekrarlamaz canım, ona benzer ağrı yaşadım, ayağımı sürüyerek gitmiştim doktorun yanına hamileyken.İyiyim negom ♥
Çok şükür geçti gibi birşey.. Yürüyorum iş yapıyorum normale döndüm inşallah bir daha tekrarlamaz sen nasılsın balım?
Amann bi suru bebek var canim oynuyor kizim o konuda da takintili gercek bebegiymis gbi sahiplendigi 2 tane bebek var ozel ilgileniyo onlarla bi bolumunu de kaldirdim oyuncaklardan skldkca 1 1 cikariyorum ortadakilerden sakliyorum anlamiyo ama tabi o gercek cocgymus gbi baktklarna asla dokunmuyorum dokunamam zaten ellerine saglik sen yaparsn masallah o sallari yapmissinya daha ne istesen yaparsinvalla ben de hiç anlamadim inan nikimin şamdan olduğunu unutmuşum
bu arada ben oyuncak diktim çay az önce:) oğlum dayanamadığı için henüz kolları yok ama evde keçe varsa oyuncak da dikebilirsin:)
ben kafadan kalıp çıkarıp yaptıysam sen haydi haydi yaparsın
Diloş uzatmasak mı? Boşver..Yapımda ve yayında emeği gecenlerinnnnnn
Teşekkür ederim
Bileydim alışverişe cikmazdim topigimi garistirmislaaaaa
Yaa biye en son ben dahil oluommmmm
Sus olay zaten saatten cikti dun geceki saat varyaYapımda ve yayında emeği gecenlerinnnnnn
Teşekkür ederim
Bileydim alışverişe cikmazdim topigimi garistirmislaaaaa
Yaa biye en son ben dahil oluommmmm
Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Nego
Alırım tabiki rosum benimO zaman al beni yaninaaaaa
Ohh afiyet olsun çayım aynen ben de tek tük yapabiliyorum ama çok da bişeye benzetemiyorum.Kasimi bende kuaforde aldiriyordum ama simdi el mahkum cimbizla cikanlari alip ustten biraz boy kisaltirim makasla yaparim biseyler kahvemi ictm smdi biraz orgu oreyim aksam isik yaknca halledicem o isi sonra da kremlenir maskelenir yaparm bisiyler valla kendimden skldm
Sana da sihhatler olsunnn pitircikkk
Bilseydik çıkardık bi kuaföre filan bi anda etrafımızı kuşattıKonuya atlamis gibi olmak istemem ama bende bundan muzdaribim ya kas biyik sakal birbirne girdi doguma yakin bu virus vakalari azalsa biraz da olsa hayatimiza donsek varya o kdr mutlu olucam ki
Bebek büyüdükçe anneyi deşmeye başlıyor negom du bakalım daha başa neler gelecek aman Allah beterinden saklasın da.Ya inşaallah tekrarlamaz canım, ona benzer ağrı yaşadım, ayağımı sürüyerek gitmiştim doktorun yanına hamileyken.
Senin ki daha şiddetli olmuş, bir daha yaşamazsın umarım ❤
Çok şükür canım, evde etkinlik, ekmek, yemek derken akşam oluyor.
Eşim sağlık personeli olduğu için endişeliyiz biraz.
Sen de sagol kuzumOhh afiyet olsun çayım ❤ aynen ben de tek tük yapabiliyorum ama çok da bişeye benzetemiyorum.
Sağol cayıımm