Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, yasağım kaldırılmış... bir kere belirtmek isterim ki erkek felan değilim.. sabah agresif davrandım çünkü sorduğum soruyla alay edildiğini hissettim ve rahatsız oldum ben de aynı üslupla karşılık verdiğimi düşünüyorum... her neyse.. sabah yaşadığım durumdan dolayı o saatten beri karnım ağrıyor ve inşallah bebeğim zarar görmemiştir diye düşünüyorum.. hemcinslerimden destek almak için gelmiştim bu platforma ama benim üzerimden eğlenip beni engelletip kalbimi kırıp üzdünüz.. ben bir kişiyim, siz baya kalabalıksınız hepinize ayrı ayrı cevap veremem, vermem, gereği de yok.. ben saygısızlık yapıp birinizi üzdüysem affola, kalın sağlıcakla...

Merhaba, üyeliğimi sonlandırmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Emeği geçen herkese teşekküre ederim ...

Selam, yasağım kaldırılmış... bir kere belirtmek isterim ki erkek felan değilim.. sabah agresif davrandım çünkü sorduğum soruyla alay edildiğini hissettim ve rahatsız oldum ben de aynı üslupla karşılık verdiğimi düşünüyorum... her neyse.. sabah yaşadığım durumdan dolayı o saatten beri karnım ağrıyor ve inşallah bebeğim zarar görmemiştir diye düşünüyorum.. hemcinslerimden destek almak için gelmiştim bu platforma ama benim üzerimden eğlenip beni engelletip kalbimi kırıp üzdünüz.. ben bir kişiyim, siz baya kalabalıksınız hepinize ayrı ayrı cevap veremem, vermem, gereği de yok.. ben saygısızlık yapıp birinizi üzdüysem affola, kalın sağlıcakla...
Canım benim topik sahibi benim. Bir problem olduğu zaman bana ulaşman da yeterdi.
Hoş olmayan bir diyalog kurulmuş. Sende hatalısın bu taraf da hatalı.
Daha 2 gün önce muhabbet kurduğumuz arkadaş erkek çıktı üstüne selamsız sabahsız giriş yapınca öyle sanılmış olabilirsin biraz empatiye davet ediyorum seni.
Topiğin kuralları var asla birbirimizi terslemeyiz, kaba konuşmayız, beğenmedim butonu kullanmayız. Normalde gelenlere karşı da asla kaba değilizdir dediğim sebeplerden ötürü böyle olmuş.
Topiğin yarısı gebe, tecrübeli annelerimiz de var tüp bebek tedavisi görenler de.. Eğer kurallar çerçevesinde bizlerle arkadaşlık kurmak istersen her zaman kapımız açık.

Bende anlayamadim espri anlayisim kit ben topigin en naif kadini bunu hakettimi filan diyordum ki espriymis kk birinci noteri kk birinci noteri

valla ben de hiç anlamadim inan:KK70: nikimin şamdan olduğunu unutmuşum:KK70: :KK70:

bu arada ben oyuncak diktim çay az önce:) oğlum dayanamadığı için henüz kolları yok:KK70: ama evde keçe varsa oyuncak da dikebilirsin:)
ben kafadan kalıp çıkarıp yaptıysam sen haydi haydi yaparsın 😍😍

Canım konuyu bilmiyorum ama, sen nasıl oldun ağrıların geçti mi? Yürüyebiliyor musun artık?
İyiyim negom ♥️
Çok şükür geçti gibi birşey.. Yürüyorum iş yapıyorum normale döndüm inşallah bir daha tekrarlamaz 🤷🏼‍♀️ sen nasılsın balım?

Sen iyisin çayım ben kaş filan halledemiyorm hiiç, napceem bilmiyorum 💁

Ama ben de duşumu aldım, maskemi yaptım kolonyalandım ohhh 😂 şimdi oturalım mis mis 😍
Kasimi bende kuaforde aldiriyordum ama simdi el mahkum cimbizla cikanlari alip ustten biraz boy kisaltirim makasla yaparim biseyler kahvemi ictm smdi biraz orgu oreyim aksam isik yaknca halledicem o isi sonra da kremlenir maskelenir yaparm bisiyler valla kendimden skldm

Sana da sihhatler olsunnn pitircikkk

İyiyim negom ♥
Çok şükür geçti gibi birşey.. Yürüyorum iş yapıyorum normale döndüm inşallah bir daha tekrarlamaz 🤷🏼‍♀️ sen nasılsın balım?
Ya inşaallah tekrarlamaz canım, ona benzer ağrı yaşadım, ayağımı sürüyerek gitmiştim doktorun yanına hamileyken.
Senin ki daha şiddetli olmuş, bir daha yaşamazsın umarım ❤️
Çok şükür canım, evde etkinlik, ekmek, yemek derken akşam oluyor.
Eşim sağlık personeli olduğu için endişeliyiz biraz.

valla ben de hiç anlamadim inan:KK70: nikimin şamdan olduğunu unutmuşum:KK70: :KK70:

bu arada ben oyuncak diktim çay az önce:) oğlum dayanamadığı için henüz kolları yok:KK70: ama evde keçe varsa oyuncak da dikebilirsin:)
ben kafadan kalıp çıkarıp yaptıysam sen haydi haydi yaparsın 😍😍
Amann bi suru bebek var canim oynuyor kizim o konuda da takintili gercek bebegiymis gbi sahiplendigi 2 tane bebek var ozel ilgileniyo onlarla bi bolumunu de kaldirdim oyuncaklardan skldkca 1 1 cikariyorum ortadakilerden sakliyorum anlamiyo ama tabi o gercek cocgymus gbi baktklarna asla dokunmuyorum dokunamam zaten 🤣🤣🤣 ellerine saglik sen yaparsn masallah o sallari yapmissinya daha ne istesen yaparsin

Ben kizima yelek basladim yeni bi model denjycem bakim onun hevesndeyim

Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Nego Nego
❤️

Kasimi bende kuaforde aldiriyordum ama simdi el mahkum cimbizla cikanlari alip ustten biraz boy kisaltirim makasla yaparim biseyler kahvemi ictm smdi biraz orgu oreyim aksam isik yaknca halledicem o isi sonra da kremlenir maskelenir yaparm bisiyler valla kendimden skldm

Sana da sihhatler olsunnn pitircikkk
Ohh afiyet olsun çayım ❤️ aynen ben de tek tük yapabiliyorum ama çok da bişeye benzetemiyorum.💁

Sağol cayıımm

Konuya atlamis gibi olmak istemem ama bende bundan muzdaribim ya kas biyik sakal birbirne girdi 😁😁 doguma yakin bu virus vakalari azalsa biraz da olsa hayatimiza donsek varya o kdr mutlu olucam ki 😑😑
Bilseydik çıkardık bi kuaföre filan bi anda etrafımızı kuşattı 😊

İnşallah geçer o zmnlara kadar 🙏🙏

Ya inşaallah tekrarlamaz canım, ona benzer ağrı yaşadım, ayağımı sürüyerek gitmiştim doktorun yanına hamileyken.
Senin ki daha şiddetli olmuş, bir daha yaşamazsın umarım ❤
Çok şükür canım, evde etkinlik, ekmek, yemek derken akşam oluyor.
Eşim sağlık personeli olduğu için endişeliyiz biraz.
Bebek büyüdükçe anneyi deşmeye başlıyor negom du bakalım daha başa neler gelecek :KK70: aman Allah beterinden saklasın da. 🤲🏻
Sağlık personeli olması çok tehlikeli :KK43:
Benimki de yaşlı peşinde koşuyor. Allah korusun hepimizi çokk korkuyorum inan. Gelir gelmez direkt el yıkasın üstünü değiştirsin hemen makineye at kıyafetleri duşa girsin çıkınca da ağız burun gargara yapsın. Biz öyleyiz her gün 🤷🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X