Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyh Allah sabır versin Cicim çatal karam... İşte görüyorum ki gelecekteki gelinim de ardımdan böyle konuşacak.
:KK70:
Üzülme gelirsin buraya tüm geçmişimizi unutup gelini çekiştiririz :KK8:
Bizde her yol var :KK70::KK70:
Bugün kaynanalara yardırıyoruz 20 yıl sonra yine burada gelin ve damatlara yardırıcaz :KK70::KK70::KK70:

Kuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
poncikvegece poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus Yokuspokus
@H M
@Negoo
Aman ne polemiğe giricem zaten 🙄 :KK76:

Olaya şimdi baktım da, kızlar hakikaten biraz ayıp olmuş. Bence sorunu çözersiniz. Büyük aşklar kavgayla başlar misali, ben kaç kişiyle karşı karşıya geldim forumda, sonradan çok iyi anlaşabildiğimizi görüp samimi olduk. Birinde hatta aynı an içinde barıştık, aklımda kalmış ilginçti. Atayım:

Sayfa sayfa bakabilirsiniz çok ağır konuşuldu ama olabiliyor, ters günümüzde olabiliyoruz. Az da laf etmedi yani Türklüğüme kadar, ben de cahilliğini cühelalığını koymadım ama gerek yok cidden, yazı ortamı olabiliyor.

Siz buradan döndürecek olgunluktasınız bence hanımlar, ben bu izlenimi aldım burada olduğum sürece sizden.

Dimii cicimm ❤ zaten hiiç dışarı çıkamadığım için çok daraldım en iyisi dağlar tepeler 💃
Aman ne polemiğe giricem zaten 🙄 :KK76:
Olaya şimdi baktım da, kızlar hakikaten biraz ayıp olmuş. Bence sorunu çözersiniz. Büyük aşklar kavgayla başlar misali, ben kaç kişiyle karşı karşıya geldim forumda, sonradan çok iyi anlaşabildiğimizi görüp samimi olduk. Birinde hatta aynı an içinde barıştık, aklımda kalmış ilginçti. Atayım:

Sayfa sayfa bakabilirsiniz çok ağır konuşuldu ama olabiliyor, ters günümüzde olabiliyoruz. Az da laf etmedi yani Türklüğüme kadar, ben de cahilliğini cühelalığını koymadım ama gerek yok cidden, yazı ortamı olabiliyor.

Siz buradan döndürecek olgunluktasınız bence hanımlar, ben bu izlenimi aldım burada olduğum sürece sizden.
Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
Bu da böyle bir anı oldu işte.
______
Çorba yapmaya gidicem ortalık bir daha karışmaz dimi kuzularım :KK70: :KK70:

Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
______

Ben de uzatmayayım çözüldüyse ok.
Aah ahh neler yapmam lazım da totom yapıştı pc başı sandalyesine. Neden oluyor ki bunlar? Zamk var gibi totomda. Zaten donlarım da bi yırtılır. Sanki yanaklarında dişleri var. Oturduğu yeri salmıyor anam. Neyse.

Geldimm cici ben seni etiketledim direk zaten o kisiyi gorunce direk foto sormasi supheye dusurdu ki diger arkadaslari da dusurmus ama biraz skntilar olmus uzuldum acikcasi ben burayi sade sanal olarak gormuyorum bisey yasadgmda kafama takiyor uzuluyorum

Herneyse evimi temizleyp geldim kizlar kas alma isi basa dustu kuaforler kapali kaldiki su durumda kmse kuafore gitmek istemeyecektir diye dusunuyorum

______
wallah ben karıştırmam :KK70:

Geldimm cici ben seni etiketledim direk zaten o kisiyi gorunce direk foto sormasi supheye dusurdu ki diger arkadaslari da dusurmus ama biraz skntilar olmus uzuldum acikcasi ben burayi sade sanal olarak gormuyorum bisey yasadgmda kafama takiyor uzuluyorum

Herneyse evimi temizleyp geldim kizlar kas alma isi basa dustu kuaforler kapali kaldiki su durumda kmse kuafore gitmek istemeyecektir diye dusunuyorum
Sen temizlik yapıp geldin ben hala oturuyorum :KK57:

Ben de uzatmayayım ben de çözüldüyse ok.
Aah ahh neler yapmam lazım da totom yapıştı pc başı sandalyesine. Neden oluyor ki bunlar? Zamk var gibi totomda. Zaten donlarım da bi yırtılır. Sanki yanaklarında dişleri var. Oturduğu yeri salmıyor anam. Neyse.
Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem :KK70:) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊 :KK70::KK70:
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum 🤔:KK70::KK70:

Yerim senin etiketini çayım 🥰
Sadece beni etiketleyin ben üslubu ile işleyişi ile hallederim. Seni örnek kertenkele seçiyorum 🦎
Yookkk çayım yok ne kuaförü sakın. Hepimiz Hayri abiye dönücez ama buna mecburuz 😖

Bak bende de cinnet yok 😂 onu yapmak isterim bigün 😂

Kimseler çabuk yaşlanmasınnn samdanım 😊 yaşayıp gidelim işte güzelce 😍

yok nur polis karısı olaraktan benim de yıpranma payım var:KK70: :KK70: yaslancam ben erkenden:KK70: :KK70:

______
Evet cicim.

İnşallahh daha olmaz 😊

Şüphe duyarsak sadece rapor ediciiizz. Aslında şu erkek olabilir diye uzaklaştırılan üyeden şüphe etmiştim ben, nedense burda adını görünce dedim heralde yanlış anladım. Pişmanım şuan onu şikayet etmediğim için. Daha hep edecem 👊

Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem :KK70:) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊 :KK70::KK70:
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum 🤔:KK70::KK70:
Topik sahibi olarak koşa koşa sana geldim :KK70:
Bnde soking oldum cbku dedm bu işi cozse cozse cici çözer :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X