- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.841
Haklısınız, o konuda uyarımı yaptım herkese. Bir daha olmayacaktır.X üyeden rahatsızlık var ise bunu rapor edersiniz onunla dalga geçmez veya onla laf dalaşına girmezsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız, o konuda uyarımı yaptım herkese. Bir daha olmayacaktır.X üyeden rahatsızlık var ise bunu rapor edersiniz onunla dalga geçmez veya onla laf dalaşına girmezsiniz.
Açık havada beynin oksijeni görünce çalışıp kpss yi de kazanırsın hemBen de gelmek istiyorum, hiç ses çıkarmam
Üzülme gelirsin buraya tüm geçmişimizi unutup gelini çekiştiririzUyh Allah sabır versin Cicim çatal karam... İşte görüyorum ki gelecekteki gelinim de ardımdan böyle konuşacak.
Dimii cicimm zaten hiiç dışarı çıkamadığım için çok daraldım en iyisi dağlar tepelerAçık havada beynin oksijeni görünce çalışıp kpss yi de kazanırsın hem
Aman ne polemiğe giricem zatenKuzularım yeni gelen üyeyi eğer gözünüz tutmuyorsa lütfen sadece muhatap olmama yolunu seçin. İkili diyaloğa girip tartışma yaratmayın. Aslında bunları daha önceden hep konuşmuştuk. Beğenmedim butonu yasağı sadece bizim aramızda değil topik sınırları içinde herkes için geçerli. Karşıdaki üye kaba da olsa, erkek de olsa her ne olursa olsun kesinlikle üslup bozmayın. En güzel cevap cevapsızlıktır.
Bakın bu ilk değil son da olmayacak. Her türlü insan var burada. Ben topik sahibi olmama rağmen hangi yeni gelenle tartıştığımı gördünüz? Ben bile yapmıyorsam sizde yapmayın. Cevap vermeyin gitsin. İlla taciz ediyorsa ben moderatörlerle konuşup hallederim zaten.
Lütfen bu olayın ikincisi yaşanmasın. Hepinizden rica ediyorum.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
@H M
@Negoo
Dimii cicimm ❤ zaten hiiç dışarı çıkamadığım için çok daraldım en iyisi dağlar tepeler
Aman ne polemiğe giricem zaten
Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.Olaya şimdi baktım da, kızlar hakikaten biraz ayıp olmuş. Bence sorunu çözersiniz. Büyük aşklar kavgayla başlar misali, ben kaç kişiyle karşı karşıya geldim forumda, sonradan çok iyi anlaşabildiğimizi görüp samimi olduk. Birinde hatta aynı an içinde barıştık, aklımda kalmış ilginçti. Atayım:
Sayfa sayfa bakabilirsiniz çok ağır konuşuldu ama olabiliyor, ters günümüzde olabiliyoruz. Az da laf etmedi yani Türklüğüme kadar, ben de cahilliğini cühelalığını koymadım ama gerek yok cidden, yazı ortamı olabiliyor.O Kişi Kim Olabilir?
Merhaba arkadaşlar. Size çok farklı bir konu anlatacağım ve desteklerinizi bekliyorum. Evliyim fakat evlenmeden 9 sene önce yakın bir akrabamın oğlu ile evlilik aşamasına gelip ailelerin karşı çıkması neticesinden ayrılmıştık. O dönemler ben üni bitirip ehliyet alınca ve kendimi geliştirince...www.kadinlarkulubu.com
Siz buradan döndürecek olgunluktasınız bence hanımlar, ben bu izlenimi aldım burada olduğum sürece sizden.
Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
Bu da böyle bir anı oldu işte.
______
Çorba yapmaya gidicem ortalık bir daha karışmaz dimi kuzularım
wallah ben karıştırmamNayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
______
Sen temizlik yapıp geldin ben hala oturuyorumGeldimm cici ben seni etiketledim direk zaten o kisiyi gorunce direk foto sormasi supheye dusurdu ki diger arkadaslari da dusurmus ama biraz skntilar olmus uzuldum acikcasi ben burayi sade sanal olarak gormuyorum bisey yasadgmda kafama takiyor uzuluyorum
Herneyse evimi temizleyp geldim kizlar kas alma isi basa dustu kuaforler kapali kaldiki su durumda kmse kuafore gitmek istemeyecektir diye dusunuyorum
Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.Ben de uzatmayayım ben de çözüldüyse ok.
Aah ahh neler yapmam lazım da totom yapıştı pc başı sandalyesine. Neden oluyor ki bunlar? Zamk var gibi totomda. Zaten donlarım da bi yırtılır. Sanki yanaklarında dişleri var. Oturduğu yeri salmıyor anam. Neyse.
Yerim senin etiketini çayımGeldimm cici ben seni etiketledim direk zaten o kisiyi gorunce direk foto sormasi supheye dusurdu ki diger arkadaslari da dusurmus ama biraz skntilar olmus uzuldum acikcasi ben burayi sade sanal olarak gormuyorum bisey yasadgmda kafama takiyor uzuluyorum
Herneyse evimi temizleyp geldim kizlar kas alma isi basa dustu kuaforler kapali kaldiki su durumda kmse kuafore gitmek istemeyecektir diye dusunuyorum
Bak bende de cinnet yok onu yapmak isterim bigün
Kimseler çabuk yaşlanmasınnn samdanım yaşayıp gidelim işte güzelce
Evet cicim.Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
______
Nütfenwallah ben karıştırmam
:dHanki köye gidecennn ozamannnn
senin köyün yokkkiiii, yok köyün seninnnn
sen kendini delirtmek mi istiyorsunnn
Ayy samdanım deme öyle, onlar bizi gömer gerçi deyok nur polis karısı olaraktan benim de yıpranma payım var yaslancam ben erkenden
Topik sahibi olarak koşa koşa sana geldimKalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem ) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum
Benim köyüm var eğer beni de alırsanız sizi götürebilirim hemde çok güzel:d
Bı köye yerlesrim yaaaa nolcak