Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyh Allah sabır versin Cicim çatal karam... İşte görüyorum ki gelecekteki gelinim de ardımdan böyle konuşacak.
Üzülme gelirsin buraya tüm geçmişimizi unutup gelini çekiştiririz
Bizde her yol var
Bugün kaynanalara yardırıyoruz 20 yıl sonra yine burada gelin ve damatlara yardırıcaz

Aman ne polemiğe giricem zaten

Olaya şimdi baktım da, kızlar hakikaten biraz ayıp olmuş. Bence sorunu çözersiniz. Büyük aşklar kavgayla başlar misali, ben kaç kişiyle karşı karşıya geldim forumda, sonradan çok iyi anlaşabildiğimizi görüp samimi olduk. Birinde hatta aynı an içinde barıştık, aklımda kalmış ilginçti. Atayım:

Sayfa sayfa bakabilirsiniz çok ağır konuşuldu ama olabiliyor, ters günümüzde olabiliyoruz. Az da laf etmedi yani Türklüğüme kadar, ben de cahilliğini cühelalığını koymadım ama gerek yok cidden, yazı ortamı olabiliyor.

Siz buradan döndürecek olgunluktasınız bence hanımlar, ben bu izlenimi aldım burada olduğum sürece sizden.

Dimii cicimm ❤ zaten hiiç dışarı çıkamadığım için çok daraldım en iyisi dağlar tepeler
Aman ne polemiğe giricem zaten
Nayt kulübüm sorun çözüldü ortada sorun yok. Herkes davranmaması gerektiği gibi davranınca böyle bir tablo ortaya çıkmış. Allahtan kısa süreli ve uzamayan bir olay. Bazen musibetler iyidir ki herkes kendine biraz ayar versin.
Bu da böyle bir anı oldu işte.
______
Çorba yapmaya gidicem ortalık bir daha karışmaz dimi kuzularım

Ben de uzatmayayım çözüldüyse ok.
Aah ahh neler yapmam lazım da totom yapıştı pc başı sandalyesine. Neden oluyor ki bunlar? Zamk var gibi totomda. Zaten donlarım da bi yırtılır. Sanki yanaklarında dişleri var. Oturduğu yeri salmıyor anam. Neyse.

Geldimm cici ben seni etiketledim direk zaten o kisiyi gorunce direk foto sormasi supheye dusurdu ki diger arkadaslari da dusurmus ama biraz skntilar olmus uzuldum acikcasi ben burayi sade sanal olarak gormuyorum bisey yasadgmda kafama takiyor uzuluyorum

Herneyse evimi temizleyp geldim kizlar kas alma isi basa dustu kuaforler kapali kaldiki su durumda kmse kuafore gitmek istemeyecektir diye dusunuyorum

wallah ben karıştırmam

Sen temizlik yapıp geldin ben hala oturuyorum

Kalk kalk üşenme nayt kulübüm kolları sıva. O zamkın sonu gelmiyor yoksa.
Sabah 5 de tekmelerle uyandırıldım (kocam değil neyseki bebem ) 7 de kadar oturdum mal gibin. 7 de kalktım kahvaltı hazırladım. Geyşamı yedirdim yolladım. Sonra topiğe geldim 2 3 saat takıldım derken midem bulanmaya karnım ağrımaya başladı. Tuvalette peçeteye kan geldi popişten mi vajinal mı anlayamadım. Yatıp dinleneyim dedim. Uyandım baktım herşey yolunda bebem hareketli bulantım bitmiş. ByNkoaLa msj attı koş topik karışmış dedi postacı güvercinim benim 🕊
Geldim burda bir şoking yaşadım ama tatlıya bağlandı. Şimdi de çorba yapacağım bebeme.
Neden kendimi 1 günde 3 gün yaşamışım gibi hissediyorum

Yerim senin etiketini çayım
Sadece beni etiketleyin ben üslubu ile işleyişi ile hallederim. Seni örnek kertenkele seçiyorum
Yookkk çayım yok ne kuaförü sakın. Hepimiz Hayri abiye dönücez ama buna mecburuz

Bak bende de cinnet yok onu yapmak isterim bigün

Kimseler çabuk yaşlanmasınnn samdanım yaşayıp gidelim işte güzelce

yok nur polis karısı olaraktan benim de yıpranma payım var yaslancam ben erkenden

Evet cicim.

İnşallahh daha olmaz

Şüphe duyarsak sadece rapor ediciiizz. Aslında şu erkek olabilir diye uzaklaştırılan üyeden şüphe etmiştim ben, nedense burda adını görünce dedim heralde yanlış anladım. Pişmanım şuan onu şikayet etmediğim için. Daha hep edecem

Topik sahibi olarak koşa koşa sana geldim
Bnde soking oldum cbku dedm bu işi cozse cozse cici çözer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…