Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olayın ortasına düştüm

Kime dalıyoz Cici göster!1111!!11!!1 : p

Ben olayın ortasına düştüm
Bir uyandım ne olduğumu şaşırdım halbuki sadece 2 saat uyumuştum
Bizim tarafta da yanlış davranmış, karşı tarafta. Hatta moderatör bile. Ağzım açık okudum. Herkesin yazdığı herşeyi.

Bir uyandım ne olduğumu şaşırdım halbuki sadece 2 saat uyumuştum
Bizim tarafta yanlış davranış karşı tarafta. Hatta moderatör bile. Ağzım açık okudum. Herkesin yazdığı herşeyi.
Gel cicim köyümüze dönelim bırakalım.bu şehir hayatını

İşte dalmıyoruz güzel yüzlüm nur topu avatarlım. Onu anlatmaya çalışıyorum kimseye dalmıyoruz hepimiz çiçek çocuklarız çiçek oluyoruz
Çiçekle mi dövüyoruz ok. Hemen bir buket lapatya alıp geliyorum!!!11!!1!!1

Haklısın cicim.. işte biliyorsun duvar saatini sorunca

Gel cicim köyümüze dönelim bırakalım.bu şehir hayatını
Bilmiyorum artık haşmetli sultanım öyle mi yapsak. Topiği satsam da parasıyla alp dağlarına yerleşip Heidi gibi bir yaşam mı sürsek, kırlarda meleşiriz kuşlarla cıvıldaşırız

Bilmiyorum artık haşmetli sultanım öyle mi yapsak. Topiği satsam da parasıyla alp dağlarına yerleşip Heidi gibi bir yaşam mı sürsek, kırlarda meleşiriz kuşlarla cıvıldaşırız

Senin sesin bı kuş civiltisi gbi bana
Heidi gbi yaşıyoruz sadece dagimiz eksik

Çiçekle mi dövüyoruz ok. Hemen bir buket lapatya alıp geliyorum!!!11!!1!!1
Zıpçıktı nayt kulübüm benim
Şey aslında dalıyoruz sürçü lisan etmişim. Kaynanama
Çiçek balta satır tırnak makası ne bulursan farketmez

Zıpçıktı nayt kulübüm benim
Şey aslında dalıyoruz sürçü lisan etmişim. Kaynanama
Çiçek balta satır tırnak makası ne bulursan farketmez

Nerede sizde mi?
"Anne bi bak" deyip kapının dışına çıkarıp kapıyı içeriden kilitleyip "65 yaş var dışarıda" diye polisi arasan olma mı? Ama senin geyşa polisti de mi?

Nerede sizde mi?
"Anne bi bak" deyip kapının dışına çıkarıp kapıyı içeriden kilitleyip "65 yaş var dışarıda" diye polisi arasan olma mı? Ama senin geyşa polisti de mi?
Polis bunun yırtık kotlarını, saçının bir tutamı mavi saçlarını, kampçı çantasını görse aksine alır koronaya karşı silah olarak kullanır
Ve evet geyşam da polis kurtarır anasını yine bana hüsran

X üyeden rahatsızlık var ise bunu rapor edersiniz onunla dalga geçmez veya onla laf dalaşına girmezsiniz.

Uyh Allah sabır versin Cicim çatal karam... İşte görüyorum ki gelecekteki gelinim de ardımdan böyle konuşacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…