- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.781
Abla güldürme beni dur yaCesaretine hayran oldum tatlım...ben olsam dağılmıştım...
Oyle ama olan sana oluyo iste suanHem çocuk istemeyen adamdan 3 çocuk yapmak büyük bir başarı,Çocuk isteyen bir adam olsa 5 i 6 yi bulurdu
eşime kalsa 5 sene çocuk yapmicaktik sonra da 1 çocuk yapacaktık,
Oyy kuzuma kıyamam benn napcaksın işte kuzum çocuklar anlamıyorki çıkıp oynamak istiyor neyse etkinlikle biraz sıkkınlığı geçerBende evde takiliyorum iste busum miros bildigin agzimiza ediyor evde sikiliyo bunaliyo anliyorum ama napalim dissri parkada gidemiyoruz haliyle bugunde okul grubundan whatsaptan yazdilsr etkinlik paylasicakmis ogretmen bugunden itibaren belki en azindan miros icin iyi olur okulunu ozledi cadi ogretmeninin resmini gorunce baya sevindi az once
Yaa kiyamam cok masumlar gercekten busumm insallah hic hasta olmazlar Rabbim korusun tum cocuklariOyy kuzuma kıyamam benn napcaksın işte kuzum çocuklar anlamıyorki çıkıp oynamak istiyor neyse etkinlikle biraz sıkkınlığı geçer
Bende dün halamla konuştum 4 yaşında kuzenim var geçen hafta gripmiş bu hafta iyileşmiş evden çıkamayınca annesi yasak annem çıkamayız demiş devletyasakladı hastalıkvar diye anlatmaya çalışmış diyormuş ki kuzum annee ben hastaydım diye mi yasakladılar ama ben iyileştim artık diyormuşayyy yerim bu çocukları ya 3-4-5 yaş en dilli en güzel zamanları oluyor
Ahh inşallah kuzummYaa kiyamam cok masumlar gercekten busumm insallah hic hasta olmazlar Rabbim korusun tum cocuklari
Büşümm iyiyim canım, iyi olmaya calısıyorum.
Bende gordum kisiyi ama muhattap olmadim direk foto sormasi supheli geldi bende ciciyi etiketledim ciktim bi geldimki karismis ortalikOda gelince ayrı soking olacak
Bende iyiyim geç uyandım kocişim kahvaltı hazırlamış ben şokBüşümm iyiyim canım, iyi olmaya calısıyorum.
Sen nasılsınnn bakalımm
Vayy afiyet olsunnBende iyiyim geç uyandım kocişim kahvaltı hazırlamış ben şokŞimdi yiyeceeem
Yanliz degilsin caydasimBi kahvaltı hazırlayanım olmadan göçüp gidicem ona yanarım
Sağol çayımmVayy afiyet olsunn
Olan olmuş poncikimmmmKeşke olay anında bende olmasaymışım
Bnm gbi olayın bombanın tam.ortasina dusermissin
Yok daha ilk vakamizDaha önce böyle bişey olmuş muydu kii