Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlkten bunu soylemedi sayın Kazen. Fotoğraf neden göremiyorum diye. Neden fotoğrafları merak ediyorsunuz diye yazdim, cevabı sen hayirdir ?
Kaba olan biz miyiz ??
Harika

bak daha cevap yazmayı beceremiyorum çünkü uygulamada yeniyim..sonunda biri insan gibi bişi yazmış.. açıkladığın için teşekkür ederim.. bu başlıkta kalmayacağım çünkü tepkilerden çok rahatsız oldum zaten duygusal dönemimdeyim eğleneyim diye girdim ama gerildim kendimden felan bahsetmeye gerek kalmadı.. herkese iyi günler

Şamdan senin üstüne mum koyar o mumu yakarım ...

kazen bize sürekli fake hesaplar geliyo. hepsi şekilde geliyo. daha geçen gün yine geldi.

direk agrasif ve sınırlı şekilde yazmasinlar o zaman.

üslubuna dikkat etse böyle olmazdi ben simdiye kadar kimseye kabalik yapmadim.

sizin forumda ilk yazdığınız mesajı bulup size göstereyim mi ?
Birşey demiyorum gerçekten .
Ha benim topikte ki mesajım yüksek ihtimal gebelik ile alakalı bir şeydir .
Ama kaba olan biz degiliz. Benim üyeye yazdığım mesaj ile üyenin verdiği sen hayirdir cevabini bir tutuyorsunuz.

evet tutuyorum, siz ev sahibisiniz o yeni gelmiş. doğruyu gösterecek olan sizsiniz.

evet tutuyorum, siz ev sahibisiniz o yeni gelmiş. doğruyu gösterecek olan sizsiniz.
İyi ya benim de yazdığım cevap neden fotoğrafları merak ediyorsunuz oldu.
Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum ?
Arkadaşın mesajı da sen hayirdir ?
Dese ki bir duvar saati paylasmissiniz ya da başka bir şey okey. Hayırdır nedir yani.
Kabaligi yapan biz değildik.

abla önce sebebini sorun ! direk linç operasyonu yapıyorsunuz....

belki de sen haklisindir kazen. ama bu fake hesaplar hep ama hep ayni şekilde gelis yapiyo. sebebini sorunca da üslup direk degsiyo zaten.

kendi adıma daha dikkatli olurum bundan sonra

abla amma uzattın yahu !

yahu kusura bakmayın ilk mesajı kabaydı ama bizde kaba kaba cevap verdik kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı.

kadını rapor etmişsiniz erkek diye, fake diye rapor etmeden ilk mesajına baksanız kadının tüp bebek yaptırdığını görebilirdiniz.

bu kadar anlayışsız olmayın eski üyesiniz diyorum hala konuyu uzatıyorsunuz

belki de sen haklisindir kazen. ama bu fake hesaplar hep ama hep ayni şekilde gelis yapiyo. sebebini sorunca da üslup direk degsiyo zaten.

sayın Samdan,

dediğim gibi kadın kaba olabilir, forum işleyişini bilmiyor olabilir belli yeni üye daha 3 mesajı var buraya ilk yazdığında bir bakın profiline kadın Tüp bebek yaptırmış. En hassas olduğu dönem...

bu höt höt niye onu anlamadım

hatta size dedim ki üzerinize mum koyar onu yakarım, belli ki olayı yumuşatmaya çalışıyorum şakayla karışık bana hala höt höt yapıyor 1-2 tanesi ben öyle demedim de, ben böyle yapmadım da, ben şuyumda, ben buyum....

Kusura bakmayın kelimesini size karşı konuyu uzattiysam ya da uzattigim için söyleyebilirim. Ama arkadaşın kaba ve saçma mesajına onun dili ile cevap verdikten sonra demem.
Kusura bakmayın.
Burası sosyal bir platform olabilir ama ne isem oyum. Ne eksik ne fazla.
Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…