- 9 Eylül 2018
- 5.472
- 24.409
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.741
Bir koala olmak kolay degil keske bizde senin gibi uyuyabilsekUyumanın gözünü seveyim
Ahhh sorma güzel hatunmmmKız sende mübarek sbhtan beri piyasa da yoksun,bı anda karışan topigin ortasına düşüverdinsende ki şansta yani sjdhsks
Hamile.ol kanın düşük olsun uyursunBir koala olmak kolay degil keske bizde senin gibi uyuyabilsek
Oda gelince ayrı soking olacakAhhh sorma güzel hatunmmm
Hep karışık olaylarda gelirim
Ama B Brunello Cicinelli nin ki daha kotu olay bitince geliyor polis eşi olduğu ordan belli olay yeri inceleme yapıyor
Ben jandarma görevi
Elbette şüphe çekici bir hareket :)Direkt foto olayı a girince ben de şüphelendim ne yalan Soyleyeyim. Dediği konu da bu 50sayfa önce nerdeyseneden okusun ki diye düşündüm bu kadar gerisini. Sonra da ağzını bozdu
Ozaman ilk is calismalara basliyorumHamile.ol kanın düşük olsun uyursun
Ya o ağlaklık olmasa fazla kafaya takma olmasa aslında şeker gibiyizdiyorum ya benm derdim kendimle hep
Napıyosun samdanım nasılsın
Çok sevinirim bebeğine bir şey olmasın ...abla tüp bebekçi şunun cezasını kaldırayım
Kız çarşı karışık suanDurun kızlar bu sabah ben de topiğe uğrayamadım önce bii seelaaamm iyii günler hepinizeee
Napıyosunuz nasılsınız
K KendinisevenbiriiJawlensky poncikvegece ByNkoaLa Diktorya Secret C Cay6 başka kimler var şuan kaçırmadım inşallah
:dDurun kızlar bu sabah ben de topiğe uğrayamadım önce bii seelaaamm iyii günler hepinizeee
Napıyosunuz nasılsınız
K KendinisevenbiriiJawlensky poncikvegece ByNkoaLa Diktorya Secret C Cay6 başka kimler var şuan kaçırmadım inşallah
Bunu bana söylüyorsunuz sanırım; ben size höt höt yapmadım.. Olanı anlattım.hatta size dedim ki üzerinize mum koyar onu yakarım, belli ki olayı yumuşatmaya çalışıyorum şakayla karışık bana hala höt höt yapıyor 1-2 tanesi ben öyle demedim de, ben böyle yapmadım da, ben şuyumda, ben buyum....
İyiyiz kuzum ben de tam yazdım yeni üye geldi ortalık karıştı bir yandan da kızıma bir şeyler yediriyordum. Bir yandan buraya bakmaya çalışıyordumDurun kızlar bu sabah ben de topiğe uğrayamadım önce bii seelaaamm iyii günler hepinizeee
Napıyosunuz nasılsınız
Nurumm sanada iyi gunler kuzumDurun kızlar bu sabah ben de topiğe uğrayamadım önce bii seelaaamm iyii günler hepinizeee
Napıyosunuz nasılsınız
Bayaaa karışık güzelliğimKız çarşı karışık suan
Hazır ev hapsiOzaman ilk is calismalara basliyorum
Ayy günaydın cicimm yesin teyzesi onun tekma atan ayacıklarınıEki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi.Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zatenGerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa..
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Tüm oyun fikirlerine açığım
Bu arada nassınız?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky