Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız sende mübarek sbhtan beri piyasa da yoksun,bı anda karışan topigin ortasına düşüverdin sende ki şansta yani sjdhsks
Ahhh sorma güzel hatunmmm
Hep karışık olaylarda gelirim
Ama B Brunello Cicinelli nin ki daha kotu olay bitince geliyor polis eşi olduğu ordan belli olay yeri inceleme yapıyor
Ben jandarma görevi

Ya o ağlaklık olmasa fazla kafaya takma olmasa aslında şeker gibiyiz diyorum ya benm derdim kendimle hep

Napıyosun samdanım nasılsın

ağlayan insan yaslanmaz nurum içine atan aglamayan insan yaslanır sekil bir a ben

on seneye kalmaz çökecem

Bunu bana söylüyorsunuz sanırım; ben size höt höt yapmadım.. Olanı anlattım.
Pişman da değilim. Ha yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorsunuz siteden uzaklaştırabilirsiniz.
Şunu da söyledim size karşı söylediğim yaptığım bir hata var ise Kusura Bakmayın dedim.
Ama yapmadığım, kabalık etmediğim bir şey için kendimi savunmak en doğal hakkım.
Saygılar Kazen Bey abi..

Ayy günaydın cicimm yesin teyzesi onun tekma atan ayacıklarını
3 gün izinli demek valla biz 14 gündür falan evdeki fotideki en alt raftaki tüm kutu oyunlarını 162627.kez oynadık bitirdik artık napcaz bilmiyorum internetten oyun bakıyordu dün benimki ama çok eğlenceli güzel oluyor kuzum alabilirsiniz sizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…