- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.721
Ev hapsi ve Corona bizi bu hale getirdi bence
:d
valla bu ülkenin vatandaşı olmaktan üzülen utanan varsa defolup gidecek.... corona morana dinlemem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev hapsi ve Corona bizi bu hale getirdi bence
:d
Haahha Hakkaten bu olabilir samdanımay nur içinde bisey tutmuyosun ki merak etme bişey olmaz ama evinde ufak çaplı bi gözyaşı gölü oluşturabilirsin
Katiliyirm nedense.valla bu ülkenin vatandaşı olmaktan üzülen utanan varsa defolup gidecek.... corona morana dinlemem ben
Korona başlığında miydi bulmam lazimvalla bu ülkenin vatandaşı olmaktan üzülen utanan varsa defolup gidecek.... corona morana dinlemem ben
HHahahahah gulnihalimmm yaaaaKorona başlığında miydi bulmam lazim
Hep yeni gelenlerin yuzu suyu hurmetine cilvelimTövbe estağfurullah topik nasıl karıştı böyle bı anda
Aman aman çok inandım yüzünün suyunun hürmetlerine bu yeni gelenlerin ben ikna oldum valla tamamHep yeni gelenlerin yuzu suyu hurmetine cilvelim
Her yeni gelenle muhatap olmayın bakij bana herşeyin en sonundayim habahahabsbsbsbsnHep yeni gelenlerin yuzu suyu hurmetine cilvelim
sayın Samdan,
dediğim gibi kadın kaba olabilir, forum işleyişini bilmiyor olabilir belli yeni üye daha 3 mesajı var buraya ilk yazdığında bir bakın profiline kadın Tüp bebek yaptırmış. En hassas olduğu dönem...
bu höt höt niye onu anlamadım
Bazen herseyin en sonuna gelmek daha iyi oluyor gulomHer yeni gelenle muhatap olmayın bakij bana herşeyin en sonundayim habahahabsbsbsbsn
Haahha Hakkaten bu olabilir samdanım
Kız sende mübarek sbhtan beri piyasa da yoksun,bı anda karışan topigin ortasına düşüverdin sende ki şansta yani sjdhsksHer yeni gelenle muhatap olmayın bakij bana herşeyin en sonundayim habahahabsbsbsbsn
Ya o ağlaklık olmasa fazla kafaya takma olmasa aslında şeker gibiyiz diyorum ya benm derdim kendimle hepbir yengeç olmak bunu gerektirir zaten nur su grubu burç ille bi suyla bağı olacak
Bizim topigin pozitif enerjisi kazenide yumusattiiabla tüp bebekçi şunun cezasını kaldırayım
Uyumanın gözünü seveyimBazen herseyin en sonuna gelmek daha iyi oluyor gulom
Direkt foto olayı a girince ben de şüphelendim ne yalan Soyleyeyim. Dediği konu da bu 50sayfa önce nerdeyse neden okusun ki diye düşündüm bu kadar gerisini. Sonra da ağzını bozduHer yeni gelenle muhatap olmayın bakij bana herşeyin en sonundayim habahahabsbsbsbsn