- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.681
Ahahah patavatsiz ve sabirsiz degilim ama ama ehliheyifciyimdir firsatini buldugumda keyfime duskunumdur hani
Ne alakası var? Neden aşırı tepki verildiğini de anlamadım.. ben yeni tüp bebek için embriyo transferi oldum.. evdeyim dinleniyorum.. sıkıntıdan buraya üye oldum daha çok tüp bebek sayfalarına bakıyorum.. gezinirken sizin sayfanıza rastladım ve eğlenceli bir sayfa olduğunu düşündüm.. bi duvar saatinden bahsetmişsiniz ama görseli yok ondan yazdım fotolar neden görünmüyor diye.. aşırı tepki verilmesine anlam veremedim..Sirf paylastigimiz fotolar icin mi uye olup geldiniz topige
Aynen öyle samdanım ama evde olduğum bu yıl kendimle mücadele ediyorum vallahi onu en alt seviyeye düşürmek için yoksa erkenden ölürüm ben
Ne alakası var? Neden aşırı tepki verildiğini de anlamadım.. ben yeni tüp bebek için embriyo transferi oldum.. evdeyim dinleniyorum.. sıkıntıdan buraya üye oldum daha çok tüp bebek sayfalarına bakıyorum.. gezinirken sizin sayfanıza rastladım ve eğlenceli bir sayfa olduğunu düşündüm.. bi duvar saatinden bahsetmişsiniz ama görseli yok ondan yazdım fotolar neden görünmüyor diye.. aşırı tepki verilmesine anlam veremedim..
Yok artık çüşünüzMerhaba yeni üyeyim, paylaştığınız fotoları neden göremiyorum
Yaa eveettt asiri inatci dedigim dedik vee yine eveett restime rest cekiyor aynen yaaakros anasını akros anası anlar imzosum
inan bazen kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar yaşıyorumaşırı inatçı bi çocuk değil mi restine rest cekiyo direk
Olur valla samdanim yalan yook kendi keyfime cok duskunumdurben numunelik olanini alıp evlenmisim demekki imzos:) Ehlikeyf derken sadece kendi keyfini düşündüğün olur mu:)
+1gelir gelmez atarlanmaya ne lüzum var madem?
sensin gundi.. terbiyesizlik yapma.. senin fotonu merak etmedim.. herkese açık yazışıyorsun ayrıca bütün özel hayatın ortada neyin tribindesin? Gizli olsun yorum yazılmasın istiyorsan vatsaptan yazış hayret bişey.. nereye geldim ben böyle aaman allahımBence sen hayirdirr ???
Geliyorsun buraya fotoğraf merak ediyorsun gundi senii
Akrep olacak o zmn dimiii
Yaa eveettt asiri inatci dedigim dedik vee yine eveett restime rest cekiyor aynen yaacok zorlar samdanim coookk
Olur valla samdanim yalan yook kendi keyfime cok duskunumdur
Napim hayvan gibi şapıyolar!!gelir gelmez atarlanmaya ne lüzum var madem?
Biz burda bisuru foto paylasiyoruz bebegim ozaman konuya geldin madem bi tanit kendini muhabbetiniz cok guzel de mesela.. ne bu atar gider? Ne fotografindan bahsediyosan mesela aciklayici ol dimi.. bizde cevabini verebilelim sen simdi direkt topige gelip merhabaa yeni uyeyim paylastiginiz fotolari neden goremiyorum dersen bundan bicok anlam cikaririz biz.. bu topikte herkes birbirini tanir mesela.. sen kimsin necisin bilmiyoruzNe alakası var? Neden aşırı tepki verildiğini de anlamadım.. ben yeni tüp bebek için embriyo transferi oldum.. evdeyim dinleniyorum.. sıkıntıdan buraya üye oldum daha çok tüp bebek sayfalarına bakıyorum.. gezinirken sizin sayfanıza rastladım ve eğlenceli bir sayfa olduğunu düşündüm.. bi duvar saatinden bahsetmişsiniz ama görseli yok ondan yazdım fotolar neden görünmüyor diye.. aşırı tepki verilmesine anlam veremedim..
Biz burda bisuru foto paylasiyoruz bebegim ozaman konuya geldin madem bi tanit kendini muhabbetiniz cok guzel de mesela.. ne bu atar gider? Ne fotografindan bahsediyosan mesela aciklayici ol dimi.. bizde cevabini verebilelim sen simdi direkt topige gelip merhabaa yeni uyeyim paylastiginiz fotolari neden goremiyorum dersen bundan bicok anlam cikaririz biz.. bu topikte herkes birbirini tanir mesela.. sen kimsin necisin bilmiyoruz
+1
Sen hayirdir diyor bana ,
Biz burda bisuru foto paylasiyoruz bebegim ozaman konuya geldin madem bi tanit kendini muhabbetiniz cok guzel de mesela.. ne bu atar gider? Ne fotografindan bahsediyosan mesela aciklayici ol dimi.. bizde cevabini verebilelim sen simdi direkt topige gelip merhabaa yeni uyeyim paylastiginiz fotolari neden goremiyorum dersen bundan bicok anlam cikaririz biz.. bu topikte herkes birbirini tanir mesela.. sen kimsin necisin bilmiyoruz
Aman allahimm hemen geldigin gibi git o halde. Bak ne güzel demişsin özel hayatiN yani benim hayatım seni ne ilgilendirir? Terbiyesiz olan ben miyim yoksa sen misin oturup bir dusunelim istersen geldigin gibi fotoğraf sorup bana semt ağzı ile hayırdır cekiyorsun?? Şimdi bana daha cevap verme seni yerin dibine sokarım. İnine gir.sensin gundi.. terbiyesizlik yapma.. senin fotonu merak etmedim.. herkese açık yazışıyorsun ayrıca bütün özel hayatın ortada neyin tribindesin? Gizli olsun yorum yazılmasın istiyorsan vatsaptan yazış hayret bişey.. nereye geldim ben böyle aaman allahım
Napim hayvan gibi şapıyolar!!