Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında hiç bir şey yapmamıştım ne ev işi ne bir şey.. 1 haftadır da izindeym sürekli oturuyorum anlayacağın. Yaptığım tek şey günde bi 15-20 dk köpeği çişe çıkartıyorum o kadar
Anladım canım önemli birşey değildir insAllah

Cici annemmmm çok özledim sıradan bir gün geçirmeyi
İzin iptal olayına üzüldüm plansız yaşamak çok zor olmalı...gerilim ve aşk ikisini birlikte yaşamaya zorlanmak Allah sabır versin canım. Çay ve çekirdek beni nasıl birine dönüştürecek korkmaya başladım. Engel de olamıyorum dudağımı kemirmekten biraz olsun kurtuluyorum o kadar işte...Sağlıkla gecirecegin güzel bir gün diliyorum cicim...

Ben sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracak mehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi M mehlika nur
Bacım iki sene emzirme süresi,sonra da yaşım ilerlemiş oluyor, istesem de olmaz herhalde, zaten istemem , çocuklarımın 20 li yaşlarında moruk bir anne olmak istemiyorum

Günaydın bende çok erkenciyim yapacak birşey yok
Ben çok garip bir rüya gördüm inanılmaz değişik etkilendim ya.....

Ben sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracak mehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi M mehlika nur
Hem çocuk istemeyen adamdan 3 çocuk yapmak büyük bir başarı,Çocuk isteyen bir adam olsa 5 i 6 yi bulurdu
eşime kalsa 5 sene çocuk yapmicaktik sonra da 1 çocuk yapacaktık,

kocam gibiysen seni sevemem imzos aksi tembel asabi sabırsız patavatsız bi adam

eşimden dolayi 12 Aralık'ta doğumları yasaklamalilar diye düşünüyorum
Ahahah patavatsiz ve sabirsiz degilim ama ama ehliheyifciyimdir firsatini buldugumda keyfime duskunumdur hani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…