- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.661
Anladım canım önemli birşey değildir insAllahAslında hiç bir şey yapmamıştım ne ev işi ne bir şey.. 1 haftadır da izindeym sürekli oturuyorum anlayacağın. Yaptığım tek şey günde bi 15-20 dk köpeği çişe çıkartıyorum o kadar
Aynen öyle samdanım ama evde olduğum bu yıl kendimle mücadele ediyorum vallahi onu en alt seviyeye düşürmek için yoksa erkenden ölürüm benseni gidi yengeç seni
vallahi kendi kendinizi yoruyosunuz nur:) çok iclisiniz :)
Cici annemmmm çok özledim sıradan bir gün geçirmeyiEki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi.Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zatenGerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa..
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Tüm oyun fikirlerine açığım
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Bacım iki sene emzirme süresi,sonra da yaşım ilerlemiş oluyor, istesem de olmaz herhalde, zaten istemem , çocuklarımın 20 li yaşlarında moruk bir anne olmak istemiyorumBen sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracakmehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi M mehlika nur
Günaydın bende çok erkenciyim yapacak birşey yokEki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi.Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zatenGerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa..
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Tüm oyun fikirlerine açığım
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Merhaba yeni üyeyim, paylaştığınız fotoları neden göremiyorum
MerhabaMerhaba yeni üyeyim, paylaştığınız fotoları neden göremiyorum
İnsan niyetini bu kadar da belli etmez kiFotoğrafları neden merak ediyorsunuz mesela
paylaşıp sonra siliyor musunuzMerhabaBilseler kaldirmazlardi nereden bilelim sizin geleceginizi
Fotoğrafları neden merak
sen hayırdır?Fotoğrafları neden merak ediyorsunuz mesela
Poncigim sen beni dogrutcan illa he
Sirf paylastigimiz fotolar icin mi uye olup geldiniz topigeMerhaba yeni üyeyim, paylaştığınız fotoları neden göremiyorum
Hem çocuk istemeyen adamdan 3 çocuk yapmak büyük bir başarı,Çocuk isteyen bir adam olsa 5 i 6 yi bulurduBen sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracakmehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi M mehlika nur
Ahahah patavatsiz ve sabirsiz degilim ama ama ehliheyifciyimdir firsatini buldugumda keyfime duskunumdur hanikocam gibiysen seni sevemem imzosaksi tembel asabi sabırsız patavatsız bi adam
eşimden dolayi 12 Aralık'ta doğumları yasaklamalilar diye düşünüyorum
Bence sen hayirdirr ???sen hayırdır?
Sağol canım,1 de zar zor uyudu,Allah yardmcin olsunnn