Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah patavatsiz ve sabirsiz degilim ama ama ehliheyifciyimdir firsatini buldugumda keyfime duskunumdur hani :KK70:

:KK70: :KK70: ben numunelik olanini alıp evlenmisim demekki imzos:) Ehlikeyf derken sadece kendi keyfini düşündüğün olur mu:)

Sirf paylastigimiz fotolar icin mi uye olup geldiniz topige :KK53:
Ne alakası var? Neden aşırı tepki verildiğini de anlamadım.. ben yeni tüp bebek için embriyo transferi oldum.. evdeyim dinleniyorum.. sıkıntıdan buraya üye oldum daha çok tüp bebek sayfalarına bakıyorum.. gezinirken sizin sayfanıza rastladım ve eğlenceli bir sayfa olduğunu düşündüm.. bi duvar saatinden bahsetmişsiniz ama görseli yok ondan yazdım fotolar neden görünmüyor diye.. aşırı tepki verilmesine anlam veremedim..

Aynen öyle samdanım ama evde olduğum bu yıl kendimle mücadele ediyorum vallahi onu en alt seviyeye düşürmek için yoksa erkenden ölürüm ben 😂

ay nur içinde bisey tutmuyosun ki :KK70: :KK70: merak etme bişey olmaz😘😘 ama evinde ufak çaplı bi gözyaşı gölü oluşturabilirsin:KK70:

Ne alakası var? Neden aşırı tepki verildiğini de anlamadım.. ben yeni tüp bebek için embriyo transferi oldum.. evdeyim dinleniyorum.. sıkıntıdan buraya üye oldum daha çok tüp bebek sayfalarına bakıyorum.. gezinirken sizin sayfanıza rastladım ve eğlenceli bir sayfa olduğunu düşündüm.. bi duvar saatinden bahsetmişsiniz ama görseli yok ondan yazdım fotolar neden görünmüyor diye.. aşırı tepki verilmesine anlam veremedim..

gelir gelmez atarlanmaya ne lüzum var madem?

akros anasını akros anası anlar imzosum:KK70: :KK70:

inan bazen kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar yaşıyorum:KK70: :KK70: aşırı inatçı bi çocuk değil mi:KK70: restine rest cekiyo direk
Yaa eveettt asiri inatci dedigim dedik vee yine eveett restime rest cekiyor aynen yaa :KK70: cok zorlar samdanim coookk :olamaz:

Bence sen hayirdirr ???
Geliyorsun buraya fotoğraf merak ediyorsun gundi senii
sensin gundi.. terbiyesizlik yapma.. senin fotonu merak etmedim.. herkese açık yazışıyorsun ayrıca bütün özel hayatın ortada neyin tribindesin? Gizli olsun yorum yazılmasın istiyorsan vatsaptan yazış hayret bişey.. nereye geldim ben böyle aaman allahım

Yaa eveettt asiri inatci dedigim dedik vee yine eveett restime rest cekiyor aynen yaa :KK70: cok zorlar samdanim coookk :olamaz:

akrep anaları dayanisma ve toplu terapi topigi mi acsak imzosum:KK70: :KK70:

sabırlari zorlayan dünyayı üç tur yaşayıp doğmuş veletler bunlar:KK70: :KK70:

tek çocuk politikası uygulamak isteyen devletler akrep burcu cocukla simülasyon yapsalar kimse uremez:KK70: :KK70:

Biz burda bisuru foto paylasiyoruz bebegim ozaman konuya geldin madem bi tanit kendini muhabbetiniz cok guzel de mesela.. ne bu atar gider? Ne fotografindan bahsediyosan mesela aciklayici ol dimi.. bizde cevabini verebilelim sen simdi direkt topige gelip merhabaa yeni uyeyim paylastiginiz fotolari neden goremiyorum dersen bundan bicok anlam cikaririz biz.. bu topikte herkes birbirini tanir mesela.. sen kimsin necisin bilmiyoruz :KK66:

Biz burda bisuru foto paylasiyoruz bebegim ozaman konuya geldin madem bi tanit kendini muhabbetiniz cok guzel de mesela.. ne bu atar gider? Ne fotografindan bahsediyosan mesela aciklayici ol dimi.. bizde cevabini verebilelim sen simdi direkt topige gelip merhabaa yeni uyeyim paylastiginiz fotolari neden goremiyorum dersen bundan bicok anlam cikaririz biz.. bu topikte herkes birbirini tanir mesela.. sen kimsin necisin bilmiyoruz :KK66:

+1 😍😂
Sen hayirdir diyor bana ,😏

aman boşver şunu patilim. milletin nazini tribini de biz cekcez heralde. topige gelmiş o sayfaları okumus ilk merak ettiği şeye bak🤦

tabi kesin tüp bebek sürecindedir 🤦

doğrusu bu olmalıydı.... olmuş ama geç olmuş

sensin gundi.. terbiyesizlik yapma.. senin fotonu merak etmedim.. herkese açık yazışıyorsun ayrıca bütün özel hayatın ortada neyin tribindesin? Gizli olsun yorum yazılmasın istiyorsan vatsaptan yazış hayret bişey.. nereye geldim ben böyle aaman allahım
Aman allahimm hemen geldigin gibi git o halde. Bak ne güzel demişsin özel hayatiN yani benim hayatım seni ne ilgilendirir? Terbiyesiz olan ben miyim yoksa sen misin oturup bir dusunelim istersen geldigin gibi fotoğraf sorup bana semt ağzı ile hayırdır cekiyorsun?? Şimdi bana daha cevap verme seni yerin dibine sokarım. İnine gir.

Napim hayvan gibi şapıyolar!!

gidebilirsin. koskoca topikte o kadar sayfa içinde bu kaldırılmış fotoğraflara denk gelip de sormak fazlasıyla yeterli bence tepki cekmeye.

lazım değil muhabnetiniz. şu durumda da kimse karşı nazik ve anlayışlı olmak zorunda değil. çirkin üslubunuzu alıp gidin bu topikten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X