Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aman sen içinde tut erken doğurma yay olsun. toplu terapilere gelmene gönlüm razı olmaz. topige bu kadar akrep anaso yeter

Aaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazım
Angaralı şamdanım benim ♥
Ankara deyince aklıma gelenler:
1- pavyon
2- behzat ç

artık
3 şamdan

koyardim da cici anlamı 4 nala giden atlı, hücum demek bence bi kıza yakışmıyo

ama Çankırı'da yarenler olur :) Ankara'nın seymenleri gibi, Ege'nin efeleri gibi:) hepsi temelde aynı mantık zaten:)

belki çok çok çok düşük bi ihtimal kültür yansitsin dersek yaren olur :)

Kuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.
Yatıp dinleneyim geçer inşallah. Öpüldünüz
Takip et kendinii seksepalitik sarışınımm, dediğin gibi eğer kabız isen büyük ihtimal popişten gelmiştir.
Gene de dinlen sen

Kuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.

geçmiş olsun cici iyi istirahatler dikkat et kendine

bide dün çok acı yediysen o da etkilemistir belki cici. aklında bulunsun çok acı yememeye çalış

Geçmiş olsn cnm dikkat et kendine lütfen kabızlık için biseyler yap çok kötü o his

Önemli bişey yoktur insAllah cnm çok mu yoruluyosn acaba ondan mı ki

Önemli bişey yoktur insAllah cnm çok mu yoruluyosn acaba ondan mı ki
Aslında hiç bir şey yapmamıştım ne ev işi ne bir şey.. 1 haftadır da izindeym sürekli oturuyorum anlayacağın. Yaptığım tek şey günde bi 15-20 dk köpeği çişe çıkartıyorum o kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…