- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.641
Toplu herkes burdayken göstericem çayım herkese göstereyim de bitsin bu çile, hedef 100KPeki fazla israra gerek yok demekki seni yeternce tatmin edemedim canin sag olsn kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu herkes burdayken göstericem çayım herkese göstereyim de bitsin bu çile, hedef 100KPeki fazla israra gerek yok demekki seni yeternce tatmin edemedim canin sag olsn kuzum
Göster Oyy kurban olamYarınnn sana o balll dudaklarııı göstericemmmm
Ya insallah samdanim❤
Hiç bilmiyorum cicim nasip insallah
Ya erkek çocuklara fake hesap çok mantıklı ama belki o zmna site yoneticileri bıkar da bu fakelerden siteyi kadın erkek karışık bı kulüp haline getirir
Göster Oyy kurban olam
Sabırsızlıkla bekliyorum
Şuan hamileyse kasımda doğuyor yalnızaman sen içinde tut erken doğurma yay olsun. toplu terapilere gelmene gönlüm razı olmaz. topige bu kadar akrep anaso yeter
Kendime 100K hediyesi arıyordum kendimi yapıcam sizlere hediye çayım daha ne olsun bence güzel fikir kabul et
PekūūKendime 100K hediyesi arıyordum kendimi yapıcam sizlere hediye çayım daha ne olsun bence güzel fikir kabul et
Aaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazım
Angaralı şamdanım benim ♥
Ankara deyince aklıma gelenler:
1- pavyon
2- behzat ç
Takip et kendinii seksepalitik sarışınımm, dediğin gibi eğer kabız isen büyük ihtimal popişten gelmiştir.Kuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.
Yatıp dinleneyim geçer inşallah. Öpüldünüz
Kuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.
Kuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.
Geçmiş olsn cnm dikkat et kendine lütfen kabızlık için biseyler yap çok kötü o hisKuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.
Önemli bişey yoktur insAllah cnm çok mu yoruluyosn acaba ondan mı kiFit mutlu anne kuzum günaydınnn henüz gitmedm doktora yarın gideceğimm.. 2-3 gün süren ağrım oldu dünden beri bir şey yok.. regl sancısı gibi idi bacaklarıma vuruyordu yürürken böyle bacak çekilir ya aynı öyle oluyordumm
Aslında hiç bir şey yapmamıştım ne ev işi ne bir şey.. 1 haftadır da izindeym sürekli oturuyorum anlayacağın. Yaptığım tek şey günde bi 15-20 dk köpeği çişe çıkartıyorum o kadarÖnemli bişey yoktur insAllah cnm çok mu yoruluyosn acaba ondan mı ki
Gecmis olsun cnm dinlen bakalimKuzularım wcde tuvaletimi yaparken kan geldi peçeteye ama muhtemelen popodan geldi çünkü kabızdım yara olmuş olabilir midemde bulanıyor fena.