- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.621
Ayyy çok marjinal tipler. Ne güzel sarıp sarmalamışlar seni. Ah yakuza ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok marjinal tipler. Ne güzel sarıp sarmalamışlar seni. Ah yakuza ah
Yaaaa bu da miniğin miiiiYaaaa cok tesekkur ederim sen bide suan gor evde dura dura degisik bi sekle girdim
Buda minnosum bak
EveettttYaaaa bu da miniğin miiii
Evet eşim aynı kayınvalidem çayım, kv'yi koymuşlar benim kocayı çizmişlerrEsin annesine cok benziyormus ne kadar guzel enerjileri var masallah hepinize
Teşekkürler brommmAyyy çok marjinal tipler. Ne güzel sarıp sarmalamışlar seni. Ah yakuza ah
İnşallahhhh kaldırırlarsa fake hesaplarla uğraşmayız erkek bebelereYa insallah samdanim❤
Hiç bilmiyorum cicim nasip insallah
Ya erkek çocuklara fake hesap çok mantıklı ama belki o zmna site yoneticileri bıkar da bu fakelerden siteyi kadın erkek karışık bı kulüp haline getirir
Doğru dedin iç Anadolu mutfağı da bir unutulmaz aslındayani bence de doğu mutfağı çok güzel ama ic Anadolu hep unutuluyo ya ondan seettim
ellerine sağlık canım benim demek 14 beze yaptın
Aynen hele sacida kisa asirii benziyolarEvet eşim aynı kayınvalidem çayım, kv'yi koymuşlar benim kocayı çizmişlerr
Eveetttt
Yaaa çok tatlı yiyem onu güzel kızım benimYaknlastrnca gayet gorunuyor cici belki snde bana gostertirsin kendini bitsin artk bu cile
100 k ya olurum belki uzulursun sonra
Mantı severim diğerlerini yemek nasip olmadı ama yesem severim eminim şamdanım
İç anadolunun neresindendin?
Peki fazla israra gerek yok demekki seni yeternce tatmin edemedim canin sag olsn kuzumYaaa çok tatlı yiyem onu güzel kızım benim
Ölmezsin be çayım senin gözün ölecek gibi bakmıyor ama ben ölür müyüm şuan bir düşündüm
Bende basladm smdi kizim kalktiAçlıktan midem sırtıma yapıştı sanirim,7den beri ayaktayım ama gelin görün ki sevgili eşim kış uykusuna yattı zaar bı türlü kalkamadi gidiyim de bende patates ve sigara böreği kizartayimkokusuna oda uyanır gelir nede olsa sizin miniklerin hesabı
Aaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazımben Ankara'da doğdum büyüdüm kocacim ankaranin yerlisi. ama aslen çocuk şarkısındaki dagliyim
Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin diyor ya orası benim has memleketim
Yeterince kahkaha attığıma göre artık gidebilirimAaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazım
Angaralı şamdanım benim ♥
Ankara deyince aklıma gelenler:
1- pavyon
2- behzat ç
Şimdi inceledim ponçiğim
Yarınnn sana o balll dudaklarııı göstericemmmmŞimdi inceledim ponçiğim
Demez miyim hiç kurban olsun o bal dudaklıya teyzesi
Ama pasta çok kapamış onu
bı sıkıntın var mıydı canım insAllah herşey yolundadır fırsat bulabilirsen git canım ben şimdilik bekliyorum bklm
ya yerim kızını benim b kızda sever patates kızartmasıji
Olabilir canım geçmezse gidicem bı doktora bklm
Sevmeyen yokki kizartmayi zaten