Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya insallah samdanim🤲

Hiç bilmiyorum cicim nasip insallah🙈🤲

Ya erkek çocuklara fake hesap çok mantıklı 😂ama belki o zmna site yoneticileri bıkar da bu fakelerden siteyi kadın erkek karışık bı kulüp haline getirir :KK70:
İnşallahhhh kaldırırlarsa fake hesaplarla uğraşmayız erkek bebelere :KK70: :KK70: :KK70:

yani bence de doğu mutfağı çok güzel ama ic Anadolu hep unutuluyo ya ondan seettim:KK70: :KK70:

ellerine sağlık canım benim 😍 demek 14 beze yaptın 😲
Doğru dedin iç Anadolu mutfağı da bir unutulmaz aslında😍
Saol samdanim evet valla bu virüs olayı daha tam meydane cikmamisken topladım konu komşuyu 14 beze kadar sıktırdım🙈😂 Allah ağız tadıyla yedirirse insallah sırada içli köfte ve yaprak sarması var😍

Yaknlastrnca gayet gorunuyor cici belki snde bana gostertirsin kendini bitsin artk bu cile 🤣
100 k ya olurum belki uzulursun sonra
Yaaa çok tatlı yiyem onu güzel kızım benim 😍😍
Ölmezsin be çayım senin gözün ölecek gibi bakmıyor ama ben ölür müyüm şuan bir düşündüm :KK70: :KK70:

Mantı severim diğerlerini yemek nasip olmadı ama yesem severim eminim şamdanım :kk77:
İç anadolunun neresindendin?

ben Ankara'da doğdum büyüdüm kocacim ankaranin yerlisi. ama aslen çocuk şarkısındaki dagliyim😍😍

Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin diyor ya😍 orası benim has memleketim😍

Açlıktan midem sırtıma yapıştı sanirim,7den beri ayaktayım 🥴ama gelin görün ki sevgili eşim kış uykusuna yattı zaar bı türlü kalkamadi:bicak: gidiyim de bende patates ve sigara böreği kizartayim😂kokusuna oda uyanır gelir nede olsa sizin miniklerin hesabı🤪😆
Bende basladm smdi kizim kalkti

ben Ankara'da doğdum büyüdüm kocacim ankaranin yerlisi. ama aslen çocuk şarkısındaki dagliyim😍😍

Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin diyor ya😍 orası benim has memleketim😍
Aaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. 😍Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazım 🤔 :KK70: :KK70:
Angaralı şamdanım benim ♥️
Ankara deyince aklıma gelenler:
1- pavyon
2- behzat ç
:KK70::KK70:

Aaaaa kızın olursa Ilgaz koyabilirsin adını. 😍Ama tüp markası gibi mi olur acaba üstüne biraz düşünmek lazım 🤔 :KK70: :KK70:
Angaralı şamdanım benim ♥
Ankara deyince aklıma gelenler:
1- pavyon
2- behzat ç
:KK70::KK70:
Yeterince kahkaha attığıma göre artık gidebilirim :KK70: :KK70: :KK70:

bı sıkıntın var mıydı canım insAllah herşey yolundadır fırsat bulabilirsen git canım ben şimdilik bekliyorum bklm
ya yerim kızını benim b kızda sever patates kızartmasıji 🤗

Olabilir canım geçmezse gidicem bı doktora bklm

Sevmeyen yokki kizartmayi zaten 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X