Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..
Yemedim deil tatlarına baktım ama bana göre değil.. Sakarca, melocan, diken ucu yani nedi bunlar Allah aşkına :KK70:
Tat yok tuz yok.. Ha damak zevki tabi kii zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama eşim mesela yılların Karadenizlisi :KK70: ya da kayınpederim :KK70: Annem bir yemek yapsın, yok yaa doğu mutfağının üzerine yok diyorlar :KK70: hela kayınpederim bayram, seyran olsun da annem yemeğe çağırsın diye dört gözle bekler :KK70: :KK70: :KK70:
Bende komsjlarima diyorum bak evde dolma dokersiniz bana da gonderin diye 😀😀😀 mesela bi taneside bizim o diken ucu dedgne ilmek deriz biz ondan yapip vermstm bi kere cok sevdi bende yaptikca ona da gonderiyorum . Damak tadi tabiki ama mesela ben dogu mutfagna aciya alistm severek yiyorum ama annem babam ne bilim akrabalarim vs versen begenip yemezler aci diye bizim yemek kulturumuze uzak ... nasl sen bizimkleri begenmemissin ama bayilarak yerler bizim oralarda.
Isyerinde o aci yemekleri cok kisi begenip yemiyordu mesela yemeyenlerin dolmasini da alirdik biz 2 arkadas bayilirdik ikimzde ayni memleketliyiz ama ... kisiden kisiye degisiyo senin icin iyi olan esin ve ailesi sizn yemeklerden hoslanmislar super olmus

Ben cici bebeme doğar doğmaz ağız sütü yerine ağız çi keftesi vereceğim. O öyle ister çünkü biliyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Doğrudur ponçiğim biz de eski Bulgaristan göçmenlerindeniz. Annem Yunanistan babam Bulgaristan göçmeni. Ama yeni gelenleri sevmeyiz mesela. Onlar bizlerden değişik huyları suyları
Aynen işte bizim de öyle bromm, şimdiki Surii ler bir değişik bir piss.. Benim babamı göstereyim sana demezsin kökeni Surii.. bakımlı 2 dirhem bir çekirdek tertemizz bir yağız delühanlı :KK70: dur kız gösterem :KK70:

Aynen işte bizim de öyle bromm, şimdiki Surii ler bir değişik bir piss.. Benim babamı göstereyim sana demezsin kökeni Surii.. bakımlı 2 dirhem bir çekirdek tertemizz bir yağız delühanlı :KK70: dur kız gösterem :KK70:
Yok yaa o diger suriiiyeliler markette yanindan gecsen nasil kokuyolar Allah im niye oyle kokarlarki

Akrebe terazi mi 😳
Şamdanım senin oğlan için şimdiden aramızda para toplayalım, gelin adaylarını dolarlarla eurolarla ziynetlerle kandırmaya çalış göz boya, yoksa torun sevemicen :KK70: :KK70:
Koçun siniri ve Yengeç ağlaklığı sempatik geliyorsa bence bana bayılırdın :oops::KK70:

sana bayılıyorum ben😍😍 sebepsiz değilmiş 😍

ben boşuna mi diyorum gelinime dünyayı sericem diye cici:KK70: :KK70: bütün mal varlığım gelinime armağan olsun:KK70: :KK70:

tek umudum çok yakışıklı cilveli bı oğlan. belki denk gelir de birini ikna eder evlenmeye:KK70: :KK70:

Sen tam dogulusunnn kizzz bencede

Ama lezzetli degil deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur

iç Anadolu yetim mi ya🙄🙄 niye herkes atliyo iç Anadolu mutfağını 😞

Seni görmedik ki inanamayalım çayım. Önce seni görmek lazım karşılaştırma için :eğlence:
Ben sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmm
Onu teste tabi tutup kendni gostertmissin 🙄🙄

ben boşuna mi diyorum gelinime dünyayı sericem diye cici:KK70: :KK70: bütün mal varlığım gelinime armağan olsun:KK70: :KK70:

tek umudum çok yakışıklı cilveli bı oğlan. belki denk gelir de birini ikna eder evlenmeye:KK70: :KK70:

Kiz hepsini yazmadim da dedmya ulkemiz cok bereketli her yorede ayrj guzellikler var diyeneeeee

Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışım :KK70: ama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba 🤔

geçici cici :) ama emzirirken de yemeye devam ediyosun. sonra emmeyi kesinse bebis sen de normal haline dönüyosun %70 :)

ben domates yiyemem çiğ:) hamilelikte ve emzirme döneminde acayip yedim. şimdi yine ağzıma suremiyorum:KK70:

Ben sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmm
Onu teste tabi tutup kendni gostertmissin 🙄🙄
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhh :KK70: siz sır gibi saklıyorsunuz :KK70:

Koptum :KK70:
O güzel sarı saçlarına badem gözlerine diline yanan olur elbet şamdanım. Ama nikahtan sonrası bilmiyorum ne olacak hazırla kendini gelinin şikayet aramalarına :KK70::KK70:
Hatalıysam arama gelin yaz çocuğun alnına evlenirken :KK70:
İç Anadolu mutfağı sanırım hiç yemedim bilmiyorum bile şamdanım ne vardı içinde ki :110:
Bu arada bende sana bayılıyorum :oops:

Insalllahhhh ya benmde icime oyle doguyor seni umutlandirmak istemem ama coj yakin gbiii insallah oyledir
Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güne 🙈🤲❤️
Önce biz sonra onlar sonra yine biz sonra yine onlar bu şekilde doğura doğura ilerlemek zorundayız topiğin bekası için buna mecburuz :KK70: :KK70:
Bebeler büyüyüp erişkin olduğu zamanda topiği onlara bırakıp huzurevine yerleşeceğiz :KK70:
Yaaa maşallah rüyalara bak yaaa çifter çifter gelmiş vallahi 😍😍
Kalp şeklinde kese erkek mi oluyordu acaba. Kıza yuvarlak denir erkeğinkine uzun muz gibi denir benimki fasulye gibiydi. Aynı kuru fasülyeye benziyordu :KK70:
Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaa😢😍 hepimizin çocuğu olmuş ve topigi devralmış oluyor,ne güzel hayal😍bu topige ilk geldiğim günleri hatırladım😢😍 aglakligim üstümde kaç gündür 😢
Bence oyun oynayalım da cicim topige ilk kim ne zaman gelmiş, kaç aydır burda bizimle ve ilk msji ne olmuş,bunları bulup çıkar nostalji yap ya😍 bir seneye yaklaştı bana mesela Haziran'da kurmuşsun bu topigi sen bende sanırım temmuza girmeden geldim diye hatırlıyorum ama 🙈😅

Valla kese şekli ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok güzel gerçek gibi bı duyguydu,sonra eşimin kolu böğrüme baskı yapmış uyanmış bulunduydum o güzel rüyadan öylelikle😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X