- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.561
Bende komsjlarima diyorum bak evde dolma dokersiniz bana da gonderin diye mesela bi taneside bizim o diken ucu dedgne ilmek deriz biz ondan yapip vermstm bi kere cok sevdi bende yaptikca ona da gonderiyorum . Damak tadi tabiki ama mesela ben dogu mutfagna aciya alistm severek yiyorum ama annem babam ne bilim akrabalarim vs versen begenip yemezler aci diye bizim yemek kulturumuze uzak ... nasl sen bizimkleri begenmemissin ama bayilarak yerler bizim oralarda.Yok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..
Yemedim deil tatlarına baktım ama bana göre değil.. Sakarca, melocan, diken ucu yani nedi bunlar Allah aşkına
Tat yok tuz yok.. Ha damak zevki tabi kii zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama eşim mesela yılların Karadenizlisi ya da kayınpederim Annem bir yemek yapsın, yok yaa doğu mutfağının üzerine yok diyorlar hela kayınpederim bayram, seyran olsun da annem yemeğe çağırsın diye dört gözle bekler
Isyerinde o aci yemekleri cok kisi begenip yemiyordu mesela yemeyenlerin dolmasini da alirdik biz 2 arkadas bayilirdik ikimzde ayni memleketliyiz ama ... kisiden kisiye degisiyo senin icin iyi olan esin ve ailesi sizn yemeklerden hoslanmislar super olmus