Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular günaydınnn,:KK33:
Dün doktor randevum vardı gidemedim; doktor amcamızın işi çıkmış. Bugün için gel dedi. Bugünde işe uğramam gerekiyor yüzden gidemiyorum :işsiz:
bı sıkıntın var mıydı canım insAllah herşey yolundadır fırsat bulabilirsen git canım ben şimdilik bekliyorum bklm
Yaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerek
Dun gece yatmadan anne sen neden patates kizartmayi biraktin anlamiyorum dedi mindikkk 🤣 patates kizartcam ona uyansin da
ya yerim kızını benim b kızda sever patates kızartmasıji 🤗
Ya yerim :KK70: piremsesim kalsiyum magnezyum desteğine ihtiyacın olabilir bu bacak ağrılarını doktora bir danış. Ben gebeliğin başından beri tuhaf şekilde bacak bilek ağrısı yaşıyordum 10 küsürüncü bir haftamda doktor takviye verdi. Düzenli kullanınca geçti çok şükür 🤲🏻
Ama Belimin ağrısını geçirmiyor gerçi benim belimde sakatlık var ondandır.
Dönme işinde bende aynıyım. Gerilen rahim kaslarından dolayıymış bidenem ♥
Olabilir canım geçmezse gidicem bı doktora bklm

Doğuyu öven biri dahaaa :cool: :cool:
Ay aklıma ne geldi :KK70: :KK70:

Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişko :KK70: ama bayaaa bayaaaaa :KK70: bodur ve şişko :KK70: 1.50 idda oranı gibi boyları var :KK22:
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar :KK70: :KK70:
Boyu 1.50 lerde olanlar var belkimmm cok kizdim cokk 😡😡😡

Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güne 🙈🤲

Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaa😢😍 hepimizin çocuğu olmuş ve topigi devralmış oluyor,ne güzel hayal😍bu topige ilk geldiğim günleri hatırladım😢😍 aglakligim üstümde kaç gündür 😢
Bence oyun oynayalım da cicim topige ilk kim ne zaman gelmiş, kaç aydır burda bizimle ve ilk msji ne olmuş,bunları bulup çıkar nostalji yap ya😍 bir seneye yaklaştı bana mesela Haziran'da kurmuşsun bu topigi sen bende sanırım temmuza girmeden geldim diye hatırlıyorum ama 🙈😅

Valla kese şekli ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok güzel gerçek gibi bı duyguydu,sonra eşimin kolu böğrüme baskı yapmış uyanmış bulunduydum o güzel rüyadan öylelikle😂

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu duygusallık regl duygusallığımı bebe duygusallığımı acaba :KK22:
Müjdeyle geldiğin günler de gelsin inşallah biran önce 🤲🏻
Evet bebelere bırakıcaz topiği :KK70:
Cici bebe topik yönetimini devralacak, herkesin bebişi klavyelerin başında yerini alacak, erkek bebelere de fake hesap açtırıcaz ne de olsa alışkınız :KK70:
Teşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz :KK70: :KK22:

Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce ha :KK70: ama sen diyorsan inanırım :KK70:
Vallahi çok benzettim ponçiğim onun çocuğu gibi :KK70:
Ben saga ortaya mi at diyormmm cici
Sonra herkeşler görmedim etmedim diyo :KK42:

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu duygusallık regl duygusallığımı bebe duygusallığımı acaba :KK22:
Cici bebe topik yönetimini devralacak, herkesin bebişi klavyelerin başında yerini alacak, erkek bebelere de fake hesap açtırıcaz ne de olsa alışkınız :KK70:

Vallahi çok benzettim ponçiğim onun çocuğu gibi :KK70:

Sonra herkeşler görmedim etmedim diyo :KK42:
Dur sana kayınpedermide atayım kız brom :KK70: :KK70:

Doğuyu öven biri dahaaa :cool: :cool:
Ay aklıma ne geldi :KK70: :KK70:

Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişko :KK70: ama bayaaa bayaaaaa :KK70: bodur ve şişko :KK70: 1.50 idda oranı gibi boyları var :KK22:
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar :KK70: :KK70:
Kız gerçekten öyle boyuna hamur işi var bizde,başka hangi akıllı oturup 14 beze minik minik mantı sıkıp atar dolabına Kayserililerden başka asjdbksn :KK70: bı su böreği yaparız ama mantidan da üstün olur bak onun hakkını yiyemem😍
Benim elti has Antepli yani Arap kökenlilermiş,ama gel gör ki yıllardır bir tane patlıcan kebabı yapıp yedirdi bize :işsiz: öylesine ne denir

Kız gerçekten öyle boyuna hamur işi var bizde,başka hangi akıllı oturup 14 beze minik minik mantı sıkıp atar dolabına Kayserililerden başka asjdbksn :KK70: bı su böreği yaparız ama mantidan da üstün olur bak onun hakkını yiyemem😍
Benim elti has Antepli yani Arap kökenlilermiş,ama gel gör ki yıllardır bir tane patlıcan kebabı yapıp yedirdi bize :işsiz: öylesine ne denir
Çakma Entepliiii :KK70: :KK70:

mantı, ankara tavası, yağlama, kuyu kebabı, etli ekmek, Ankara yaprak döneri gibi şeyler cicicim:)
ama %30 opsiyon bıraktım bak:KK70: :KK70:

bence devam etcek et yemen:) senin kızda keramet var cici:KK70:
Mantı severim diğerlerini yemek nasip olmadı ama yesem severim eminim şamdanım :kk77:
İç anadolunun neresindendin?

aha bi akrep anasi daha yolda desene:KK70: :KK70: hadi bakalım bekliyoruz beybi😍😍
Ya insallah samdanim🤲❤️
Hiç bilmiyorum cicim nasip insallah🙈🤲

Ya erkek çocuklara fake hesap çok mantıklı 😂ama belki o zmna site yoneticileri bıkar da bu fakelerden siteyi kadın erkek karışık bı kulüp haline getirir :KK70:

Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldi :KK70: yağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim😂 zollu hamur işi var bizde 😂

yani bence de doğu mutfağı çok güzel ama ic Anadolu hep unutuluyo ya ondan seettim:KK70: :KK70:

ellerine sağlık canım benim 😍 demek 14 beze yaptın 😲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X