- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.481
Günaydın cicim yaaaa yerim o tekmeleriEki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi.Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zatenGerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa..
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Tüm oyun fikirlerine açığım
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Afiyet olsun canım Rabb'im korusun bütün polislerimizi, askerlerimizi, doktorlarımızıKuzular kahvaltı hazırlıyorum kahvaltıdan sonra geyşayı geçirip geleceğim
Güünayydııınn cicimmEki Görüntüle 2608774
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi.Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zatenGerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Senin kızda kurumak için dua eder belki kocişi hiç rahat vermeyeceği içinGeyşamın beni kuruttuğu gibi hayatının baharında kuruyup gitmez işte pamuğum ne güzel
Çok yagliydi çünküüüEtrafını niye karalar bağlamış bu
Günaydın canımGünaydın kızlar❤
Her sabah uyandığımda beynim reset atıyor sanki hafızama karantinayi unutuyorum bugün napsak diye düşünüyorum sonra bı daraliyorum aklıma geliyor sürekli saçma sapan bölük pörçük uykular yeminle stresten hamileliğe odaklanamiyorum oysa ne çok istemiştik ekonomik durumları düşünüyorum sonra daha ne kadar sürecek bu haller diye düşündükçe bı umutsuzluk sarıyor su sıra huzur veren tek şey namaza yeniden başlamış olmam ve kızıma sarılmak ..
Rabbim feraha çıkarsın bı an önce insAllah
insAllah canım ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor bazenGünaydın canım ❤
İçini ferah tut lütfen bebeğin de etkilenmesin karnında, gececek bu günler insallah
Bende bu ara namaza başlamak istiyorum Allah'ım bana da nasip etsin inşallah hakkıyla başlayıp devam ettirmeyibı başlayıp bı bırakmak vicdan azabı çekiyorum resmen öyle olunca
Bitecek tabi ki canım,çok büyük sınavdan geçiyoruz ülke olarak napalim Allah büyük,kizina sarıl sen,birbirinizden güç alın dayanma gücü versin Allah'ım hepimizeinsAllah canım ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen
Amin insAllah ya bende rahatsızım o bı başlayıp bı bırakma durumundan insAllah daim olur Rabbim nasip eder
Kız bende diyorum bu kız niye üzüldüm ifadesi koyuyor sebebini demin anladım huzursuz bacak sendromundanmis benim yakın başladı muhtemelen hamilelikten yani insAllah biter sonrasında hediye kalmaz senin niye gittin mi hiç doktora nette Demir eksikliği falan yazıyor çok sinir bozucu bi durum uyku kalitesi baya düşüyor
Amin canımBitecek tabi ki canım,çok büyük sınavdan geçiyoruz ülke olarak napalim Allah büyük,kizina sarıl sen,birbirinizden güç alın dayanma gücü versin Allah'ım hepimize
Aynen sende de okuyunca bacak sendromunu o yüzden üzgün ifadesi bıraktım,valla gitmedim hiç doktora ama senede iki üç defa anca olur benim bu durum,titriyor gibi karıncaniyor gibi bı tuhaf bişey o yüzden uyuyamadım geceden beriama senin normalde yokta şimdi oluyosa gebelik durumundandir belki, doğumdan sonra olmaz inşallah bidaha
Günaydınnn ballı hardalımmm, içindeki seksepalitikk duygularıı durduramayan ama geyşasından mütevellit 3 maymunu oynayan sarışın bombam güzel anneEki Görüntüle 2608774
Günün skandal haberi;
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Benimki de izin günlerinde 3 de uyanıp akşam 9 da uyuklamaya başlayan tiplerden. Günde uyanık kalma süresi yalnızca 6 ila 8 saat, uyuma süresi 15 ila 18 saatAhahahha verdin artık yapacak bişey yok
ben hiç bilmiyodum kocama söyledim garibim oda benim gibi bilmiyodu gerçi şaşırmadım değil bilmediğine de
bizim evde de kumanda kavgası şimdi 10 günlük tatilde eşimkumanda sırası vardiyasına göre bu hafta bendeydi ama yok nerdeeee bide uykuyla savaşıyoruz resmen adam kerahat vaktine girince uyumaya başlayıp beni deli ediyo
Yaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerekBenimki de izin günlerinde 3 de uyanıp akşam 9 da uyuklamaya başlayan tiplerden. Günde uyanık kalma süresi yalnızca 6 ila 8 saat, uyuma süresi 15 ila 18 saat
Bildiğiniz gerçek safkan bir boz ayı
Fıstık atıcam yakında yanına gidip.
Benim adamın zar mar herşeyden haberi vardı geçmişi kirli ama benli zamanları maşallah tertemiz, perwolle yıkanmış gibin
uyuyakaldim zaten çay dayanamadimBenimde kizim gozunu acik tutmaya calisiyo uyumak uzere
Napiim klasik seyler esim geldi yemek hazirladm kaldirdim bi ton cay ictmbide agrikesici aldm dha iyiyim
Sen niye gozunu acik tutmaya caliisiyin bakiimuyusana
Amin çayım tüm görev başındaki herkes Allaha emanetGunaydinnnnn gene enerjis saciyosun beybisiiii B Brunello Cicinelli izin iptali kotu olmus sizi de bi heveslendiriyolar sonra geri birakiyolar yaaa ne kutsal gorev gercekten Allah yardmcilari olsn polis asker ve tum calisanlarimizin
Esim ise gitti kizimiz uyanmis onu kucagna alip getirdi yanima yatirdi gittiAllah im korusun hepsini
Oyun icin kizlardan yaratici fikirler gelebuluuu ben katilmak icij elmden geleni yaparim iyi olur zaten iyiki varsiniz kk benim icin yuzde 80 arizona oldu gbi bisey .
Cici bebe seni gece uykusuxluklarina alistiriyor canimm smdiden ... ben 3.5 yasnda kiZimla hala deliksiz uyku sahibi degilim ne kdr uyusam dinlenmis olaraj kalkamiyorum sanki yaa neyse cok acikmisim ama uyumaya caliscam tekrar bakalm
Ya yerimGünaydın cicim yaaaa yerim o tekmeleriaynı durum bende de var bı de sinir oluyorum gece tam uyuyacağımda bacaklarım ağrıyor, karıncalaniyor gibi huzursuz bacak sendromu sanırım uyuyamıyorum çok zor dalıyorum uykuya zaten uykusuzluk şimdiden vuruyor anlayacağın ben daha şimdiden yatakta sağımdan soluma çok zor dönüyorum son ay destek alacam sanırım
İzin konusunda Allah kolaylık versin valla benimki bu aralar genelde evde iş yeri henüz olmadığı için home ofis takılıyor birbirimizi girtlaklamazsak iyi arada gösteriyorlsr bana cunki
Ben genelde çok yorulduuğğuumm artık diye başlıyorum ağlamaya ardından bi turda samdanım
Hakkaten çok yorucu ama. Bazen kafamının içindeki seslerden uyuyamıyorumbazen o sesler rüyamda devam ediyor filan kimsenin bize bişey yaptığı yok aslında lendi kendimize şaapıyoruz
Amin bidenemAfiyet olsun canım Rabb'im korusun bütün polislerimizi, askerlerimizi, doktorlarımızı
Evet cici valla benziyorlar benim kiz da karnmdayken kimil kimildi doktor son ay gunde 10 kere hareketini say yeri daraldi az oynar demisti valla hic oyle degl saymama hic gerek bile yok demistm bende karsiya gec izle hanfendiyi ama insallah benim kizimin bebekligi gbi zor bi bebek olmaz tek temennim budur sana ... eslermzn bazi huylari da benziyoAmin çayım tüm görev başındaki herkes Allaha emanet
Senin kız benim cici bebenin geleceği gibi duruyor ama hayırlısı çayımcanları sağolsun bebelerin napalım
Zaten o beni 1 rahatsız ediyor ben onu 5
Uyandırıyor ya beni tekmeliyip inan bütün analık hormonlarımla elimden geldiğince anaç tavırlar sergilemeye çalışıyorum. Sürekli pozisyon değiştirip rahat ettirmeye, ninni açıp uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sonra benden günah gidiyor bir mıncıklamaya başlıyorum karnımın her yerini parmaklıyorum kalkıp göbek atıyorum çocuk neye uğradığını şaşırıyor. Kendini güvende hissetmeyen fareler gibi ölü taklidi yapıyorkimle uğraştığını anlayacak