- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.501
Amin pamuğum hepsi Allah a emanetGüünayydııınn cicimm
Senin prensesini yerim ya,hareketli prenses o doğduktan sonra uykulu bi bebiş olsun inşallah samdanimin tabiriyle
Gün geçmiyor ki geysanin bir izni de iptal olmasın zaten hiç çanları yok bunların,Allah yardımcıları olsun
Bende de gece 3ten beri huzursuz bacak sendromu var sanırım ya uyanıp durdum öyle, şimdi de 7de tamamen uyandım artık uyumuyorum dedim sinirlendim of,yatiyorum ama hala,kk'ya giriyim bı dedim sana denk geldim ya bide rüyamda bahçe de karların arasında kocaman heybetli bı ceviz ağacı gördüm,dalında da iri iri cevizler bı görsen ama yaş değil bildiğimiz kuru cevizdi,kabuğuyla dalında duruyorlardı öyle,hemde nasıl kar yağıyor,cokta ilginçtihayırlara çıkarsın rabbim
Senin kızda kurumak için dua eder belki kocişi hiç rahat vermeyeceği için ama en azından kaderi anasına benzemez
Çok yagliydi çünküüü karalar bağladı o yüzden
Yaaa seksü şempazem ben bebekten birkaç ay önce enteresan bir rüya görmüştüm. Rüyamda otobüste gidiyorum bir adam bindi ben bundan korktum biraz korkunç gibiydi. Sonra geldi yanıma oturdu. Baktım iyi birine benziyor meğer kötü biri değilmiş. Avcunu açtı bana 2 tane yeşil zeytin çekirdeği gösterdi. Sonra avcunu kapadı o 2 zeytin çekirdeği benim ağzımdan çıktı. Avcuma alıp bakakaldım.
Herkes bebeğe yormuştu. Bencede ona alametti gibi geliyor.
Senin bu ceviz ağacı da bana rüyamı hatırlattı. Ağacın meyvesi yemişi bebek anlamına geliyor bence