Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güünayydııınn cicimm:KK37:
Senin prensesini yerim ya,hareketli prenses o😍 doğduktan sonra uykulu bi bebiş olsun inşallah samdanimin tabiriyle:KK36:
Gün geçmiyor ki geysanin bir izni de iptal olmasın :işsiz:zaten hiç çanları yok bunların,Allah yardımcıları olsun 😕

Bende de gece 3ten beri huzursuz bacak sendromu var sanırım ya uyanıp durdum öyle, şimdi de 7de tamamen uyandım artık uyumuyorum dedim sinirlendim of,yatiyorum ama hala,kk'ya giriyim bı dedim sana denk geldim😍 ya bide rüyamda bahçe de karların arasında kocaman heybetli bı ceviz ağacı gördüm,dalında da iri iri cevizler bı görsen 😍 ama yaş değil bildiğimiz kuru cevizdi,kabuğuyla dalında duruyorlardı öyle,hemde nasıl kar yağıyor,cokta ilginçti🤷hayırlara çıkarsın rabbim🤲

Senin kızda kurumak için dua eder belki kocişi hiç rahat vermeyeceği için 😂ama en azından kaderi anasına benzemez 😅

Çok yagliydi çünküüü:cry: karalar bağladı o yüzden:KK70:
Amin pamuğum hepsi Allah a emanet 🤲🏻 ♥️
Yaaa seksü şempazem ben bebekten birkaç ay önce enteresan bir rüya görmüştüm. Rüyamda otobüste gidiyorum bir adam bindi ben bundan korktum biraz korkunç gibiydi. Sonra geldi yanıma oturdu. Baktım iyi birine benziyor meğer kötü biri değilmiş. Avcunu açtı bana 2 tane yeşil zeytin çekirdeği gösterdi. Sonra avcunu kapadı o 2 zeytin çekirdeği benim ağzımdan çıktı. Avcuma alıp bakakaldım.
Herkes bebeğe yormuştu. Bencede ona alametti gibi geliyor.
Senin bu ceviz ağacı da bana rüyamı hatırlattı. Ağacın meyvesi yemişi bebek anlamına geliyor bence :anneadayı:

Günaydınnn ballı hardalımmm, içindeki seksepalitikk duygularıı durduramayan ama geyşasından mütevellit 3 maymunu oynayan sarışın bombam güzel anne :KK70: :KK200:
Zar muhabbetini daha da açmam, senin davosa gelmeyeceğin gibi bende daha bu muhabbeti açmam :KK70: bu kendinisevenbiri bize seksepalitiklikten bahsediyor ama zarı ömrü billah duymamış resmen şokinggggg :skandal: daha da dediği hiçbirşeye inanmammmmm :KK70: :110: halbusemmm fantazikk şeyleri en çok onun bilmesi gerekiyordu sıfır verdim onaa :KK70:

Oyun konusuna gelince ne zamandır söyleyecektim hep unutuyorum, bence harika bir oyun :KK70: :KK70: :KK8::KK8: ben varım :KK70:
Kuzular günaydınnn,:KK33:
Dün doktor randevum vardı gidemedim; doktor amcamızın işi çıkmış. Bugün için gel dedi. Bugünde işe uğramam gerekiyor o yüzden gidemiyorum :işsiz:
Ben biliyorum da noluyo be ponçiğim :KK14:
Tüm seksülü kıyafetlerim dolapta çürüdü gitti 5 aydır :KK70: zaten hiçbiri de artık olmaz. :KK70:
Geyşamın devreleri düzelirse yenilerini alırım :KK8: 🤲🏻 :KK70:
Yaaa izin alıp gitsen. Ağrın vardı çünkü bence bir şekilde gitmelisin.

Amin pamuğum hepsi Allah a emanet 🤲🏻
Yaaa seksü şempazem ben bebekten birkaç ay önce enteresan bir rüya görmüştüm. Rüyamda otobüste gidiyorum bir adam bindi ben bundan korktum biraz korkunç gibiydi. Sonra geldi yanıma oturdu. Baktım iyi birine benziyor meğer kötü biri değilmiş. Avcunu açtı bana 2 tane yeşil zeytin çekirdeği gösterdi. Sonra avcunu kapadı o 2 zeytin çekirdeği benim ağzımdan çıktı. Avcuma alıp bakakaldım.
Herkes bebeğe yormuştu. Bencede ona alametti gibi geliyor.
Senin bu ceviz ağacı da bana rüyamı hatırlattı. Ağacın meyvesi yemişi bebek anlamına geliyor bence :anneadayı:
Hatırlıyorum cicim senin o rüyanı😍 valla çok sık bu tarz rüyalar görüyorum bu aralar,yakın zaman da mujdeyle gelebilmek dileğiyle bakalım 🙈😁

Yaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerek
Dun gece yatmadan anne sen neden patates kizartmayi biraktin anlamiyorum dedi mindikkk 🤣 patates kizartcam ona uyansin da
Evet cici valla benziyorlar benim kiz da karnmdayken kimil kimildi doktor son ay gunde 10 kere hareketini say yeri daraldi az oynar demisti valla hic oyle degl saymama hic gerek bile yok demistm bende karsiya gec izle hanfendiyi ama insallah benim kizimin bebekligi gbi zor bi bebek olmaz tek temennim budur sana ... eslermzn bazi huylari da benziyo
Bende sabah kalkıp pattis kızarttım çayım. Geyşam tam bir pattis manyağı :KK70: senin kızın burcu ne aslan olabilir mi acaba hem cici bebeme hem geyşama benziyor :KK70:
İnşaallah zor bir bebek olmaz diyeceğim ama görünen o ki bu dünyaya gelince de kımıl kımıl olacak :emir_bebek::eğlence:

Ben biliyorum da noluyo be ponçiğim :KK14:
Tüm seksülü kıyafetlerim dolapta çürüdü gitti 5 aydır :KK70: zaten hiçbiri de artık olmaz. :KK70:
Geyşamın devreleri düzelirse yenilerini alırım :KK8: 🤲🏻 :KK70:
Yaaa izin alıp gitsen. Ağrın vardı çünkü bence bir şekilde gitmelisin.
Geyşa zincirlerini kırarsaa, benden sana seksepalik bir kıyafet :KK70:
bizzat göndereceğimmm :KK8: :KK8:

Brom bugün mümkün değil gidemem, birazdan işe geçeceğim işleri toparlayabilirsem aklımda; toparlayamazsam yarın sabaha kaldı. Ağrım da geçti bu arada, ara ara vuruyor. Hareketleri de normal olması gerektiği gibi yani her zamanki gibi benim pipişlimm çok çokkk anasını yormuyor zaten, içerde halay çekme modu yok yeni gelin edası ile azıcık kırıla kırıla çiftetelli oynuyorr :KK22:

Hatırlıyorum cicim senin o rüyanı😍 valla çok sık bu tarz rüyalar görüyorum bu aralar,yakın zaman da mujdeyle gelebilmek dileğiyle bakalım 🙈😁
Benim rüyalar gerçekleşirse minimum 5 ay vadesi oluyor genelde hep uzak tarihli şeyler malum oluyor :KK70: ama seninki öyle değil bence. Epey yakın gibi hissediyorum müjdeyi :anneadayı:
Hepimiz birden gebe kalıp doğurduktan sonra topik ne olacak buraya hep gebe lazım :KK70::KK70:
Artık bizlerden sonra sıra başa dönüp @samdan a C Cay6 a falan gelecek yapacak birşey yok topu onlar devralacak 🤷🏼‍♀️ :KK70:

Benim rüyalar gerçekleşirse minimum 5 ay vadesi oluyor genelde hep uzak tarihli şeyler malum oluyor :KK70: ama seninki öyle değil bence. Epey yakın gibi hissediyorum müjdeyi :anneadayı:
Hepimiz birden gebe kalıp doğurduktan sonra topik ne olacak buraya hep gebe lazım :KK70::KK70:
Artık bizlerden sonra sıra başa dönüp @samdan a C Cay6 a falan gelecek yapacak birşey yok topu onlar devralacak 🤷🏼‍♀️ :KK70:
bir de @imzaben :KK70:

Siz dogurmadan daha ardinizdan gelir onlarda insallah 😂 geçen de rüyamda burda takvim oluşturduğumu ve bide kese gördüm kalp şeklinde gibiydi kese tam hatırlayamıyorum ama😍 insallah hissettigin gibi yakın olur mujdem cicim 🤲❤️

Geyşa zincirlerini kırarsaa, benden sana seksepalik bir kıyafet :KK70:
bizzat göndereceğimmm :KK8: :KK8:

Brom bugün mümkün değil gidemem, birazdan işe geçeceğim işleri toparlayabilirsem aklımda; toparlayamazsam yarın sabaha kaldı. Ağrım da geçti bu arada, ara ara vuruyor. Hareketleri de normal olması gerektiği gibi yani her zamanki gibi benim pipişlimm çok çokkk anasını yormuyor zaten, içerde halay çekme modu yok yeni gelin edası ile azıcık kırıla kırıla çiftetelli oynuyorr :KK22:
Bencede geçici birşeydi Patilim 🐾 o süreçte belki rahmin falan büyüdü bağlar gerildi öyle bir sancı oluştu. Mesela benim de tuhaftır pazar günleri sancım karnımda gerilmem falan oluyor. Pazartesi günü yeni haftaya giriş yapıyoruz biz, her pazartesi karnım biraz daha büyümüş uyanıyorum. :anneadayı:
Yaşadığım bazı ağrılarım gerilme ağrısı olduğunu anlayabiliyorum artık. Ama sen yine de bugün olmazsa da yarın falan uğramaya çalış kontrol için.

Bende sabah kalkıp pattis kızarttım çayım. Geyşam tam bir pattis manyağı :KK70: senin kızın burcu ne aslan olabilir mi acaba hem cici bebeme hem geyşama benziyor :KK70:
İnşaallah zor bir bebek olmaz diyeceğim ama görünen o ki bu dünyaya gelince de kımıl kımıl olacak :emir_bebek::eğlence:
Inan kizimi izlerken biz yoruluyoruz cici oturmak diye bisey yok ama bin sukur ki artik oyun filan kurup oynuyor bubyazdan sonra biraz nefes almaya basladim ben bebekligi cok zor gecti gazli uyumayan dakika basi emen bi bebekti az buyudu bana yapisik bisey oldu hic unutmuyorum bi gub yemegni babasi getirdi diye agladi hemde ne aglama ben getircekmisim asiri mizmiz bi kizdi aglamaktan asla usanmayan , agliyor diye de asla istedgni yapmadim ama bikmazdi aglamaktan .
Sukur bugunlerime hayatta suan boyle olacagiz drmezdim yani benim cevremdekiler aman x aglamasin diye cirpinirdi kendi cocklarini birakip cnku benmki bi aglama krizinr girerse asla susmazdi ikna olmayan bi cocktu insallah cici bebis oyle olmaz

Ama suannn beni cok dusunen surekli beni sevip oksayan bi kiz evlatt ... beni mutlu etmek icin cabaliyor neler yapiyor duygulandiriyo sen o kucucuk yasnda bunu nasil dusundun diyorsun ... sen cok guzel bi annemsinnn diyo ne bilimmm zor ama cok guzell bi duygu klasik ama gercekten boyle

Ana baba aslan burcu kiz da aslan olacaktida biz bir ay 1.5 ay gec yapmisiz onu 🤣 terazi oldu

Bencede geçici birşeydi Patilim 🐾 o süreçte belki rahmin falan büyüdü bağlar gerildi öyle bir sancı oluştu. Mesela benim de tuhaftır pazar günleri sancım karnımda gerilmem falan oluyor. Pazartesi günü yeni haftaya giriş yapıyoruz biz, her pazartesi karnım biraz daha büyümüş uyanıyorum. :anneadayı:
Yaşadığım bazı ağrılarım gerilme ağrısı olduğunu anlayabiliyorum artık. Ama sen yine de bugün olmazsa da yarın falan uğramaya çalış kontrol için.
Öyle yapacağımm ballı hardalımmm, hemde görmüş olurum hiç yoktan iyidir ultrason görüntülerine 1 yenisi daha eklenir 4d ye girerim :KK70: pipişlimi atarım size de gösteririmm :KK33: :KK68:
duduşları çok tatlıkkk bir görsennnn :KK22: tam öpmelikk :KK70:

Ben sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracak 🤣🤣🤣🤣 mehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi M mehlika nur

Siz dogurmadan daha ardinizdan gelir onlarda insallah 😂 geçen de rüyamda burda takvim oluşturduğumu ve bide kese gördüm kalp şeklinde gibiydi kese tam hatırlayamıyorum ama😍 insallah hissettigin gibi yakın olur mujdem cicim 🤲
Insalllahhhh ya benmde icime oyle doguyor seni umutlandirmak istemem ama coj yakin gbiii insallah oyledir

Siz dogurmadan daha ardinizdan gelir onlarda insallah 😂 geçen de rüyamda burda takvim oluşturduğumu ve bide kese gördüm kalp şeklinde gibiydi kese tam hatırlayamıyorum ama😍 insallah hissettigin gibi yakın olur mujdem cicim 🤲
Önce biz sonra onlar sonra yine biz sonra yine onlar bu şekilde doğura doğura ilerlemek zorundayız topiğin bekası için buna mecburuz :KK70: :KK70:
Bebeler büyüyüp erişkin olduğu zamanda topiği onlara bırakıp huzurevine yerleşeceğiz :KK70:
Yaaa maşallah rüyalara bak yaaa çifter çifter gelmiş vallahi 😍😍
Kalp şeklinde kese erkek mi oluyordu acaba. Kıza yuvarlak denir erkeğinkine uzun muz gibi denir benimki fasulye gibiydi. Aynı kuru fasülyeye benziyordu :KK70:

Son düzenleme:
Önce biz sonra onlar sonra yine biz sonra yine onlar bu şekilde doğuya doğuda ilerlemek zorundayız topiğin bekası için buna mecburuz :KK70: :KK70:
Bebeler büyüyüp erişkin olduğu zamanda topiği onlara bırakıp huzurevine yerleşeceğiz :KK70:
Yaaa maşallah rüyalara bak yaaa çifter çifter gelmiş vallahi 😍😍
Kalp şeklinde kese erkek mi oluyordu acaba. Kıza yuvarlak denir erkeğinkine uzun muz gibi denir benimki fasulye gibiydi. Aynı kuru fasülyeye benziyordu :KK70:
Benim uzundu hep ilk 1-2 ultrasonda yuvarlakımsı birşeydi sonra hep uzun uzunnn sonra işte şimdi pipiside uzun :KK33: :KK33: :KK8: :KK8: :KK70: :KK70:

Inan kizimi izlerken biz yoruluyoruz cici oturmak diye bisey yok ama bin sukur ki artik oyun filan kurup oynuyor bubyazdan sonra biraz nefes almaya basladim ben bebekligi cok zor gecti gazli uyumayan dakika basi emen bi bebekti az buyudu bana yapisik bisey oldu hic unutmuyorum bi gub yemegni babasi getirdi diye agladi hemde ne aglama ben getircekmisim asiri mizmiz bi kizdi aglamaktan asla usanmayan , agliyor diye de asla istedgni yapmadim ama bikmazdi aglamaktan .
Sukur bugunlerime hayatta suan boyle olacagiz drmezdim yani benim cevremdekiler aman x aglamasin diye cirpinirdi kendi cocklarini birakip cnku benmki bi aglama krizinr girerse asla susmazdi ikna olmayan bi cocktu insallah cici bebis oyle olmaz

Ama suannn beni cok dusunen surekli beni sevip oksayan bi kiz evlatt ... beni mutlu etmek icin cabaliyor neler yapiyor duygulandiriyo sen o kucucuk yasnda bunu nasil dusundun diyorsun ... sen cok guzel bi annemsinnn diyo ne bilimmm zor ama cok guzell bi duygu klasik ama gercekten boyle

Ana baba aslan burcu kiz da aslan olacaktida biz bir ay 1.5 ay gec yapmisiz onu 🤣 terazi oldu
Uyy çok zor çayım :skandal:
Vallahi benim tahammülüm yok o kadar 😳 Ay uslu olsun ya cidden bana cinnet gelir :rolleyes::rolleyes:
O ağlar ben ağlarım geyşa düşünsün :KK70::KK70:
Zamanlama hatası yapmasanız tam aslan ailesi olacakmışsınız :KK30:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X