Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama kimse bir şeyler yemiyor doğru düzgün. Adamlar kahveyle ayakta duruyor. Ben 3 saat önce tıka basa yedim hala bir şeyler istiyorum. Bir de rejimdeyim
Kiz sen emziriyosun ne diyeti
Bak bana emzrmiyorum ama diyet te yapmiyorum emzirme doneminde ne guzel zayiflamistim Allah immm asla unutamiycam 49 kilo ya dusmustum hicbisey yapmadan yiyerekkk .... kizimin yaramazlgni burdan anla gazli ve uyumayan dakika basi emen bi bebisti buyudu dana sukurler olsun darisi senin miniklere

ne gibi anlamadim ki cümle uzun geldi nur
Yaa canım samdanım Şöyle oluyo mesela ben x in sırrını biliyorm ya, x le ortak arkadaşların bir arada olduğu bi yerde, ona yakın bi konu geçse ya da farklı bi bakış sezsem acaba diyorum durumu çaktılar mı noldu çaktırdım mı filan diyorum yani ben

Canım gram sütum yok. Geçende bebeklerden birinin gözü akti. Süt damlatacaktim bir kere daha olmuştu o zaman damlattim gecti. Şimdi damlatamadim. Sağma mak. İle sagmaya çalıştım cikmadi. Ama mama var çok şükür onu veriyorum

kız ben hep insanların sakladığı sırrını ya da yalanını yakalarim hep bana denk gelir o yüzden bide ekstradan birinin dedikodu taşıması ya da o kişinin kendiliğinden söylemesi yoruyo beni Allah'ım diyorum inşallah kimse ortamin içine etmez

sen çok çabuk belli ediyosun o zaman bildiğini

Bende aynen eğer cidden çok çok uç bi olaysa bildiğim duyduğum vallahi stres oluyorum ama yinede iyi gözlem yaparım samdanım çok zevkli olmuyor mu öyle iyi de tutarım yinede ne kadar stres olursam olayım

Hee kendimle alakalı bişeyse onu hiiiç saklayamam benm derdim kendimle

işe geri döndüm ya ben Aralık'ta. işyerinde bi abla var sekreter. Allah'ım bana bı şiir okudu ne anlam cikardin şiiri yorumlasana ne mesaj var altında bilmem ne ben de dinliyorum artık bi yere baglasin diye sonucu.

neyse bu abla evli. çok eski bı arkadaşı varmış. o da erkekmis evliymis. bunaldikca şiir yaziyomus. bazen de ablaya atiyomus sonrasının geleceği yerden korkup kaçtım

hiç zevkli değil nur hiç

kendi sırrını saklamakla ilgili ders almalisin beybi

B Brunello Cicinelli kendimi çok beğendim bu kadar seksepalik ve güzel oldgmu bilmiyordum, senin tarafindan böyle görünmek beni onure etti ballı hardalim seksepalikk sarışınım,
Sana gel gel sarışınım gel gel sana asikim gel şarkısını cigirmak isterim ,

Bu arada içli kofteleri gördüm içini oymadan poğaça şekli vermiş olman hem bilek ağrısı yapmamış hemde çok yaratıcı olmuş goruntude güzel ve yapan sen olunca eminim parnaklar yenecek kadar leziz ve enfes olmuştur ballı hardalim eline emeğine yüreğine sağlık

Anaam onlar büyük sırlar samdanım bi tane ben de biliyorum yaşayan kendisi anlatmıştı karşı taraftaki adam da evli eşini filan da tanıyoruz yani topluca. Neyseki başkaları da fark etti kısa zamanda da üzerimden kalktı biraz.

Bizimkiler biraz masum kalıyor daha bunlara göre

Hakkaten ya aslında ben insan seçerim çok samdanım kendimle ilgili konularda ama bazen yanlış seçtiğim de oluyo ona dikkat etmem lazım

Ayy sende bilmiyorsan şak der düşer bayılırım artikk poncikvegece gel buraya ve mehlosa zar muhabbetini anlat
Ben bugün daha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum yaziklarim olsun puh sizeee
Daha bu topige.gelip seksepalik şeylerden bahsetmeyin şeytan taşlar gbi taslarim sizi
Zar olayını bilmeyen seksepalik ciftim demesin gözlerim kanıyor şuan

yaptıkları şeyi tasiyamiyolar yükü paylaşmak için anlatmaya basliyolar nurum:)

neyseki ben bişey bilmiyorum duymadım görmedim

hepimiz yanlış insanlara güvendik inandık:) boşver takma çok. ama yengeçler herşeyini anlatır pek sırrı olmaz onların saklamaya çalıştığı şeyi de anlarsin zaten ayan beyan ortada olur

ben biliyorum zarı ama seksapalik çift değilim ben patilim beni de kategorize et

Doğru vallahi samdanım, bunu ben de fark ettim

Sen biliyorsun bizi samdanım kendi kendime tembih ediyorum artık ben

ben biliyorum zarı ama seksapalik çift değilim ben patilim beni de kategorize et
Sen değilim dediğin halde biliyrsun kendini seven biri her gün burda sayfalarca seksepaliklikten bahsediyor zar bilmiyor duymamış görmemiş evlerden ırak ya rab

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…