-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.381
Kiz sen emziriyosun ne diyetiEvet ama kimse bir şeyler yemiyor doğru düzgün. Adamlar kahveyle ayakta duruyor. Ben 3 saat önce tıka basa yedim hala bir şeyler istiyorum. Bir de rejimdeyim
Wouwwwww harika olmuşlar cicimmmmEvet hazır mısınız dillere destan içli keftelerim geliyürrrr
İlk denemeye göre fena olmadı bence. Tadı çok güzel, yedik aşerikliğim gitti
Fotodan cici bebem hepinize el sallıyor çukulatalarım
Eki Görüntüle 2608626
K Kendinisevenbirii
ByNkoaLa
@imzaben
@2019 mutluluk
D Dilos06
poncikvegece
kk birinci noteri
C Cay6
Ve herkes
Evet çaresi öyle olacakKuzum eldivenle aç boşalt kaba imha et kabını ortadan
Yaa canım samdanımne gibianlamadim ki cümle uzun geldi nur
Canım gram sütum yok. Geçende bebeklerden birinin gözü akti. Süt damlatacaktim bir kere daha olmuştu o zaman damlattim gecti. Şimdi damlatamadim. Sağma mak. İle sagmaya çalıştım cikmadi. Ama mama var çok şükür onu veriyorumKiz sen emziriyosun ne diyeti
Bak bana emzrmiyorum ama diyet te yapmiyorumemzirme doneminde ne guzel zayiflamistim Allah immm asla unutamiycam 49 kilo ya dusmustum hicbisey yapmadan yiyerekkk .... kizimin yaramazlgni burdan anla gazli ve uyumayan dakika basi emen bi bebisti buyudu dana sukurler olsun darisi senin miniklere
Yaa canım samdanımŞöyle oluyo mesela ben x in sırrını biliyorm ya, x le ortak arkadaşların bir arada olduğu bi yerde, ona yakın bi konu geçse ya da farklı bi bakış sezsem acaba diyorum durumu çaktılar mı noldu çaktırdım mı filan diyorum yani ben
Hmm K Kendinisevenbirii yine yok ortalikta şarjı bitti ellam. Tamkk birinci noteri için diyecektim ki gelmiş
Bende aynen eğer cidden çok çok uç bi olaysa bildiğim duyduğum vallahi stres oluyorumkız ben hep insanların sakladığı sırrını ya da yalanını yakalarimhep bana denk gelir o yüzden bide ekstradan birinin dedikodu taşıması ya da o kişinin kendiliğinden söylemesi yoruyo beni Allah'ım diyorum inşallah kimse ortamin içine etmez
sen çok çabuk belli ediyosun o zaman bildiğini
Bende aynen eğer cidden çok çok uç bi olaysa bildiğim duyduğum vallahi stres oluyorumama yinede iyi gözlem yaparım samdanım çok zevkli olmuyor mu öyle iyi de tutarım yinede ne kadar stres olursam olayım
Hee kendimle alakalı bişeyse onu hiiiç saklayamam benm derdim kendimle
Anaam onlar büyük sırlar samdanım bi tane ben de biliyorum yaşayan kendisi anlatmıştı karşı taraftaki adam da evli eşini filan da tanıyoruz yani topluca. Neyseki başkaları da fark etti kısa zamanda da üzerimden kalktı biraz.işe geri döndüm ya ben Aralık'ta. işyerinde bi abla var sekreter. Allah'ım bana bı şiir okudu ne anlam cikardin şiiri yorumlasana ne mesaj var altında bilmem neben de dinliyorum artık bi yere baglasin diye sonucu.
neyse bu abla evli. çok eski bı arkadaşı varmış. o da erkekmis evliymis. bunaldikca şiir yaziyomus. bazen de ablaya atiyomussonrasının geleceği yerden korkup kaçtım
hiç zevkli değil nur hiç
kendi sırrını saklamakla ilgili ders almalisin beybi
Ben bugün daha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum yaziklarim olsun puh sizeeeAyy sende bilmiyorsan şak der düşer bayılırım artikkponcikvegece gel buraya ve mehlosa zar muhabbetini anlat
Anaam onlar büyük sırlar samdanım bi tane ben de biliyorum yaşayan kendisi anlatmıştı karşı taraftaki adam da evli eşini filan da tanıyoruz yani topluca. Neyseki başkaları da fark etti kısa zamanda da üzerimden kalktı biraz.
Bizimkiler biraz masum kalıyor daha bunlara göre
Hakkaten ya aslında ben insan seçerim çok samdanım kendimle ilgili konularda ama bazen yanlış seçtiğim de oluyo ona dikkat etmem lazım
Ben bugün daha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum yaziklarim olsun puh sizeee
Daha bu topige.gelip seksepalik şeylerden bahsetmeyin şeytan taşlar gbi taslarim sizi
Zar olayını bilmeyen seksepalik ciftim demesin gözlerim kanıyor şuan
Doğru vallahi samdanım, bunu ben de fark ettimyaptıkları şeyi tasiyamiyolar yükü paylaşmak için anlatmaya basliyolar nurum:)
neyseki ben bişey bilmiyorumduymadım görmedim
hepimiz yanlış insanlara güvendik inandık:) boşver takma çok. ama yengeçler herşeyini anlatır pek sırrı olmaz onlarınsaklamaya çalıştığı şeyi de anlarsin zaten ayan beyan ortada olur
Sen değilim dediğin halde biliyrsunben biliyorum zarı ama seksapalik çift değilim ben patilimbeni de kategorize et
Doğru vallahi samdanım, bunu ben de fark ettim
Sen biliyorsun bizi samdanım kendi kendime tembih ediyorum artık ben