Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen değilim dediğin halde biliyrsun 😂 kendini seven biri her gün burda sayfalarca seksepaliklikten bahsediyor zar bilmiyor duymamış görmemiş evlerden ırak ya rab😂😂😂

ben zarla yapamam:KK70: :KK70: fantezik bi insan değilim hiç. belki K Kendinisevenbirii de fantezik değil anlık takiliyodur:)

yengeç severim ben:) ondan hep 😍😍

aynen nur dikkat et kimseye verme sırrını canım benim :KK66: bize verebilirsin ama:KK70: :KK70:
Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız biz 😂😂😂

Yok samdanım son 1 2 yıldır çevremi ciddi anlamda daralttım çok samimi olduğum 2 3 arkadaşım var bide burdayım işte ben 😊😍😍

Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız biz 😂😂😂

Yok samdanım son 1 2 yıldır çevremi ciddi anlamda daralttım çok samimi olduğum 2 3 arkadaşım var bide burdayım işte ben 😊😍😍

biliyorum en ufak şeyi kendine dert etse üşenmez yarım saat aglayarak anlatabilirsin nur:KK70: :KK70: en ufak sevgiliyle tartışma olayini teeee çocukluğundan başlayıp bugüne kadar baglayarak dert edinebilirsin:KK70:

ben çocukken bile sanssizdim. ben hep kiymet verdim ama o bi günaydın mesajı cekmek için ögleni bekledi. ben gece bile uyumuyorum onu düşünmekten diye başlangıç bile yapabilirsin:KK70: :KK70: doğru mu😁😁

biliyorum en ufak şeyi kendine dert etse üşenmez yarım saat aglayarak anlatabilirsin nur:KK70: :KK70: en ufak sevgiliyle tartışma olayini teeee çocukluğundan başlayıp bugüne kadar baglayarak dert edinebilirsin:KK70:

ben çocukken bile sanssizdim. ben hep kiymet verdim ama o bi günaydın mesajı cekmek için ögleni bekledi. ben gece bile uyumuyorum onu düşünmekten diye başlangıç bile yapabilirsin:KK70: :KK70: doğru mu😁😁
Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derim 😂😂😂😂

Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derim 😂😂😂😂

bi tur da ona ağlarsın nur:KK70: :KK70: ben hep böyle saçma şeyler agliyorum kendime sinir oluyorum diye:KK70: :KK70: benim yengeç kankim öyle yapıyo yani😀😀

Canım gram sütum yok. Geçende bebeklerden birinin gözü akti. Süt damlatacaktim bir kere daha olmuştu o zaman damlattim gecti. Şimdi damlatamadim. Sağma mak. İle sagmaya çalıştım cikmadi. Ama mama var çok şükür onu veriyorum
Olsun canim imkanlar ne elverirse onu vereceksin bebegne sonucta ac birakmiyorsun ki

ben zarla yapamam:KK70: :KK70: fantezik bi insan değilim hiç. belki K Kendinisevenbirii de fantezik değil anlık takiliyodur:)
Kizzz fantezi mevzuuna hiç girmeyelim samdanim:KK53:zar mar bilmiyorum belki amaaaaa gel gör ki fantezi ustasiyim çatımın altında diyebilirim akshsko_O:KK8::KK70:

gözümü açık tutmaya çalışıyorum çayım:) sen naptın :KK66:
Benimde kizim gozunu acik tutmaya calisiyo uyumak uzere
Napiim klasik seyler esim geldi yemek hazirladm kaldirdim bi ton cay ictm 🤣 bide agrikesici aldm dha iyiyim
Sen niye gozunu acik tutmaya caliisiyin bakiim 😁 uyusana

bi tur da ona ağlarsın nur:KK70: :KK70: ben hep böyle saçma şeyler agliyorum kendime sinir oluyorum diye:KK70: :KK70: benim yengeç kankim öyle yapıyo yani😀😀
Ben genelde çok yorulduuğğuumm artık diye başlıyorum ağlamaya ardından bi turda samdanım 😂

Hakkaten çok yorucu ama. Bazen kafamının içindeki seslerden uyuyamıyorum 😂 bazen o sesler rüyamda devam ediyor filan 😂 kimsenin bize bişey yaptığı yok aslında lendi kendimize şaapıyoruz 😂

Hmm K Kendinisevenbirii yine yok ortalikta şarjı bitti ellam. Tam kk birinci noteri kk birinci noteri için diyecektim ki gelmiş :KK70:
Kız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesi😂şuan tepemde gıy gıy saz çalıyor🥴
Ben bugün daha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum yaziklarim olsun puh sizeee 😂
Daha bu topige.gelip seksepalik şeylerden bahsetmeyin şeytan taşlar gbi taslarim sizi 😂😂
Zar olayını bilmeyen seksepalik ciftim demesin gözlerim kanıyor şuan 😢😢😢😢
Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettim😂adam nolur bide onu çıkarma başımıza diger fanteziler neyine yetmiyor,yeter yeteerr dedi ve cekildi:63: :KK70:

Kız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesi😂şuan tepemde gıy gıy saz çalıyor🥴

Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettim😂adam nolur bide onu çıkarma başımıza diger fanteziler neyine yetmiyor,yeter yeteerr dedi ve cekildi:63: :KK70:
Ya çok özür dilerim bu zar olayı nedir açıklayın sevabına :KK70:

Sart deeel

Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa

İıı ııhhhh daha da inanmammmmmm inanmammmmm😂😂😂😂

Ahaha yaa bir bilmeyen dahaa :KK70:
İlişki pozisyonu için zar atiliyormus nihalim bende yeni ogrensemde bunu😂 zarın üstünde her köşesinde bir pozisyonda ilişkiye giren çift var, zar atıp hangisi denk gelirse sende o pazisyonda şey ediyormussun :KK70:bi çeşit fantezi yani
M mehlika nur
Hemen bakın da sileyim😂

Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa
Tmm kendinisevenbirii açıklar bana nasılsa❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X