Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen değilim dediğin halde biliyrsun kendini seven biri her gün burda sayfalarca seksepaliklikten bahsediyor zar bilmiyor duymamış görmemiş evlerden ırak ya rab

ben zarla yapamam fantezik bi insan değilim hiç. belki K Kendinisevenbirii de fantezik değil anlık takiliyodur:)

yengeç severim ben:) ondan hep

aynen nur dikkat et kimseye verme sırrını canım benim bize verebilirsin ama
Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız biz

Yok samdanım son 1 2 yıldır çevremi ciddi anlamda daralttım çok samimi olduğum 2 3 arkadaşım var bide burdayım işte ben

Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız biz

Yok samdanım son 1 2 yıldır çevremi ciddi anlamda daralttım çok samimi olduğum 2 3 arkadaşım var bide burdayım işte ben

biliyorum en ufak şeyi kendine dert etse üşenmez yarım saat aglayarak anlatabilirsin nur en ufak sevgiliyle tartışma olayini teeee çocukluğundan başlayıp bugüne kadar baglayarak dert edinebilirsin

ben çocukken bile sanssizdim. ben hep kiymet verdim ama o bi günaydın mesajı cekmek için ögleni bekledi. ben gece bile uyumuyorum onu düşünmekten diye başlangıç bile yapabilirsin doğru mu

Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derim

Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derim

bi tur da ona ağlarsın nur ben hep böyle saçma şeyler agliyorum kendime sinir oluyorum diye benim yengeç kankim öyle yapıyo yani

Olsun canim imkanlar ne elverirse onu vereceksin bebegne sonucta ac birakmiyorsun ki

ben zarla yapamam fantezik bi insan değilim hiç. belki K Kendinisevenbirii de fantezik değil anlık takiliyodur:)
Kizzz fantezi mevzuuna hiç girmeyelim samdanimzar mar bilmiyorum belki amaaaaa gel gör ki fantezi ustasiyim çatımın altında diyebilirim akshsk

gözümü açık tutmaya çalışıyorum çayım:) sen naptın
Benimde kizim gozunu acik tutmaya calisiyo uyumak uzere
Napiim klasik seyler esim geldi yemek hazirladm kaldirdim bi ton cay ictm bide agrikesici aldm dha iyiyim
Sen niye gozunu acik tutmaya caliisiyin bakiim uyusana

bi tur da ona ağlarsın nur ben hep böyle saçma şeyler agliyorum kendime sinir oluyorum diye benim yengeç kankim öyle yapıyo yani
Ben genelde çok yorulduuğğuumm artık diye başlıyorum ağlamaya ardından bi turda samdanım

Hakkaten çok yorucu ama. Bazen kafamının içindeki seslerden uyuyamıyorum bazen o sesler rüyamda devam ediyor filan kimsenin bize bişey yaptığı yok aslında lendi kendimize şaapıyoruz

Hmm K Kendinisevenbirii yine yok ortalikta şarjı bitti ellam. Tam kk birinci noteri için diyecektim ki gelmiş
Kız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesişuan tepemde gıy gıy saz çalıyor
Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettimadam nolur bide onu çıkarma başımıza diger fanteziler neyine yetmiyor,yeter yeteerr dedi ve cekildi

Ya çok özür dilerim bu zar olayı nedir açıklayın sevabına

Sart deeel

Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa

İıı ııhhhh daha da inanmammmmmm inanmammmmm

Ahaha yaa bir bilmeyen dahaa
İlişki pozisyonu için zar atiliyormus nihalim bende yeni ogrensemde bunu zarın üstünde her köşesinde bir pozisyonda ilişkiye giren çift var, zar atıp hangisi denk gelirse sende o pazisyonda şey ediyormussun bi çeşit fantezi yani
M mehlika nur
Hemen bakın da sileyim

Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa
Tmm kendinisevenbirii açıklar bana nasılsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…