- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.401
Sen değilim dediğin halde biliyrsunkendini seven biri her gün burda sayfalarca seksepaliklikten bahsediyor zar bilmiyor duymamış görmemiş evlerden ırak ya rab
Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız bizyengeç severim ben:) ondan hep
aynen nur dikkat et kimseye verme sırrını canım benimbize verebilirsin ama
Emin misin bak bizi sevenlere gider gider ağlarız biz
Yok samdanım son 1 2 yıldır çevremi ciddi anlamda daralttım çok samimi olduğum 2 3 arkadaşım var bide burdayım işte ben
Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derimbiliyorum en ufak şeyi kendine dert etse üşenmez yarım saat aglayarak anlatabilirsin nuren ufak sevgiliyle tartışma olayini teeee çocukluğundan başlayıp bugüne kadar baglayarak dert edinebilirsin
ben çocukken bile sanssizdim. ben hep kiymet verdim ama o bi günaydın mesajı cekmek için ögleni bekledi. ben gece bile uyumuyorum onu düşünmekten diye başlangıç bile yapabilirsindoğru mu
Ahahahaha altına imzamı atarak ilave ediyorum ki aradan biraz geçtikten sonra ya ben ne saçmaladım derim
Olsun canim imkanlar ne elverirse onu vereceksin bebegne sonucta ac birakmiyorsun kiCanım gram sütum yok. Geçende bebeklerden birinin gözü akti. Süt damlatacaktim bir kere daha olmuştu o zaman damlattim gecti. Şimdi damlatamadim. Sağma mak. İle sagmaya çalıştım cikmadi. Ama mama var çok şükür onu veriyorum
Evet şükür canım.Olsun canim imkanlar ne elverirse onu vereceksin bebegne sonucta ac birakmiyorsun ki
Napiyonuzzz gizlaaa
Kizzz fantezi mevzuuna hiç girmeyelim samdanimben zarla yapamamfantezik bi insan değilim hiç. belki K Kendinisevenbirii de fantezik değil anlık takiliyodur:)
Benimde kizim gozunu acik tutmaya calisiyo uyumak uzeregözümü açık tutmaya çalışıyorum çayım:) sen naptın
Ben genelde çok yorulduuğğuumm artık diye başlıyorum ağlamaya ardından bi turda samdanımbi tur da ona ağlarsın nurben hep böyle saçma şeyler agliyorum kendime sinir oluyorum diye benim yengeç kankim öyle yapıyo yani
Kız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesiHmm K Kendinisevenbirii yine yok ortalikta şarjı bitti ellam. Tamkk birinci noteri için diyecektim ki gelmiş
Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettimBen bugün daha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum yaziklarim olsun puh sizeee
Daha bu topige.gelip seksepalik şeylerden bahsetmeyin şeytan taşlar gbi taslarim sizi
Zar olayını bilmeyen seksepalik ciftim demesin gözlerim kanıyor şuan
Ya çok özür dilerim bu zar olayı nedir açıklayın sevabınaKız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesişuan tepemde gıy gıy saz çalıyor
Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettimadam nolur bide onu çıkarma başımıza diger fanteziler neyine yetmiyor,yeter yeteerr dedi ve cekildi
Sart deeelKız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesişuan tepemde gıy gıy saz çalıyor
Kız esim gelince bu zar şeysinden bahsettimadam nolur bide onu çıkarma başımıza diger fanteziler neyine yetmiyor,yeter yeteerr dedi ve cekildi
Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsinYa çok özür dilerim bu zar olayı nedir açıklayın sevabına
İıı ııhhhh daha da inanmammmmmm inanmammmmmKız benim esim işten geldi yorgun argın adam ne şarj bitmesişuan tepemde gıy gıy saz çalıyor
Ahaha yaa bir bilmeyen dahaaYa çok özür dilerim bu zar olayı nedir açıklayın sevabına
Tmm kendinisevenbirii açıklar bana nasılsaGoogle a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa