Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Cay6
Cici bebeler ne analar dogruyormus beee kız bu çok güzel olmuş yaaa
Ellerine sağlık cnm afiyet ballar şekerler olsun löp löppp etlerin olsun
Bizde cicii kızımıza el sallıyoruz
Vay vay vaayyy cicime bakin hele nefis gorunuyor fistigim ellerine saglik
ellerine sağlık cici çok güzel görünüyo maşallah cici bebeye de sana da
Harika görünüyor ellerine sağlık cicim
Afiyet şifa olsun ikinizede aşermende geçmiştir yarasın cici bebeye ve sana
Ya resmine bayıldım ve çok duygulandım
Yaaa sizi yerim canlarım benim
Cici bebem de sizlere duygulandı tekmelerle karşılık veriyor 
Topikle iletişim içinde kendisi gördüğünüz gibi, ileride varisim yapacağım onu topiği üstüne yapacağım
Birdahaki yapışta daha profesyonel yaparım ben bunu şeklini falan daha düzgün yaparım kendime güveniyorum

Evet cnm psikolojm bozuluyor mu ne anlamadm 2 gndur yataktan cikamadim sabahlari sabah dedigim oglen yani dun 3 te kahvalti yaptm dusun bugun de 2 ye geliyodu iyice sacma olmaya basladi bisryler yarin daha erken kalkmak istiyorum insallah bi temizlik sirkeli su ile yerleri filan sileyim insallah biraz da dedgn gbi mutfak isleriyle ugrasirsam iyi gelir belki yapacak enerji bulabilirsem ben boyle degldim ya 2 gndur hasta olacak gbiyim bi silkelenmem gerek insallah canim

Yaa daha nasıl düzgün yapican çok güzel olmuş bence

Ya ben erkek bebek doğurup senin o kızçene talip olmak istiyorum cicim hem senin kız bir iki yaş büyük olsun daha iyi, çekip çevirir benim oğlumu ne dersinnnn

Ileride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemize gobusune masallah duygulandim ayrica K Kendinisevenbirii yazdiklarina da cok duygulandim Allah im tezzzzzz vakitte sana da nasip etsin guzel arkadasimmmmmmm isteyen herkese

hiç bitmeyen birbirine benzeyen şeyler değil mi eğitim bilimleri nur :)

valla ya ben de dedikodu yapıyom arkamdan sınırsız atabilirler
Aynenn samdanım allahtan seviyorum eğitim bilimleri de ordan kurtarıyormm

Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii

Bence de silkelen ve kendine gel canım kızın da etkilenebilir senin enerjin düşük olursa,bu zmn da evde ki psikolojiyi de aslında kadın çekip çevirmeli bence kendimize mukayyet olup ben stresli oldugum zmn eşim benden daha çok gerilir, gözümün içine bakar duzeliyim diye evde bı gerginlik olur,her ne kdr yansıtmamaya çalışsam da ona o yüzden bizim daha çok enerjik olmamız lazimm

Senin sayende pamuğum, sen o tarifi atmasaydın ben kendime güvenip yapmaya cesaret edemezdim. Cici bebem senin sayende yedi içli keftesini bu akşam. Sen artık onun içli anasısın
Ben poncikvegece nin pipilisinin isim anasıyım sen de cici bebenin içli anasısın
Bence süper fikir hem kız büyükse zengin olurlar senin oğlun da senin gibi pamuk gibi olur pamuk oğlan olur daha iyisini mi bulacağım
Bu arada ettiğin dua için teşekkür ederim pamuğum amin

Ileride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemize gobusune masallah duygulandim ayrica K Kendinisevenbirii yazdiklarina da cok duygulandim Allah im tezzzzzz vakitte sana da nasip etsin guzel arkadasimmmmmmm isteyen herkese
Oyy yine duygulandım aminnn inşallah

Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii
Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunah

eğitim bilimleri sevilir mi ya beynim döndü benim bi kere baktim da ne var diye

herkes bana gelir milletin sırrını verir bazen bilerek kaçıyorum ileri gidip duymak istemediğim şeyler söyleyecekler diye ama dedikodu candır

Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor bana

Ay bak o sıkıntı işte. Ben herkesin bildiği şeyleri konuşuyorum

Aynen oyleee valla diyorumya dogum yaptm adam benden dha zor atlatti mesela normalde de oyle moralm bozk olsa gergn olsam esimde olur sonra kavga eder rahatlariz

Az evvel kizim aa anne yerleri silicektik dedi sabahtan bi laf attiydm temizlk yapalim senle diye sonra yapamadim tabiki cocklar etkileniyor herseyden hep annenin yuzunu gozetliyor zarla zorla onu yikadim simdi ama sirtimda tas var sanki o derece zorla ... bakim hele cayimi icim 2 gndur cay icmedgmi hatrladm yaa
Insallah yarn iyi olucam canim yaa

Allah cümlemizden razı olsun inşallah cicim
Valla oğlum benim gibi pambık olur ama bide seksapalitemin erkek versiyonu olursa kızçenin vay haline o zmn

Ya bu arada o içli anası olayına koptum burda az önce şifa olsun güzel gelinceme şimdiden yarasın da ehem öhm

Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunah
Valla günah çayım. Ama ben de konuşuyorum yani bak şöyle şöyle olmuş diye.

Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor bana

Ay bak o sıkıntı işte. Ben herkesin bildiği şeyleri konuşuyorum

alan zor olsa da candır can
eğitim bilimleri çok değişik

işte sorun millet bana kimsenin başkası hakkında bilmediği şeyleri söylüyo

alan zor olsa da candır can
eğitim bilimleri çok değişik

işte sorun millet bana kimsenin başkası hakkında bilmediği şeyleri söylüyo
Herkes öyle diyor ya Ben bi seviyorum

İşte o çok kötü ya bide bi ortak bi ortama girince acaba mı oluyo başka o kişiyle ilgili bişey diyince bile bazen kendinden şüphe etmiyor musun bide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…