- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.341
Cici bebeler ne analar dogruyormus beeekız bu çok güzel olmuş yaaa
Ellerine sağlık cnm afiyet ballar şekerler olsun löp löppp etlerin olsun
Bizde cicii kızımıza el sallıyoruz
Vay vay vaayyy cicime bakin helenefis gorunuyor fistigim ellerine saglik
Yaaa içli köfteleri kim napsin bee, cici bebe ordan bize bakarken Allah'ım nasıl duygulandım yaane buyuk nimet yarabbim su hamilelik olayı doğsa da resimden çıkarıp içimize sokacak kadar seveceğimiz günler gelse cicimm hayırla vaktinde zamanın da insallah
Köfteler çok cok güzel gorunuyor afiyet şifa olsun canım senin elinden bı kaçan bı uçan kurtulur zaten
ellerine sağlık cici çok güzel görünüyomaşallah cici bebeye de sana da
Harika görünüyor ellerine sağlık cicim
Yaaa sizi yerim canlarım benimAfiyet şifa olsun ikinizedeaşermende geçmiştir yarasın cici bebeye ve sana
Ya resmine bayıldım ve çok duygulandım
Evet cnm psikolojm bozuluyor mu ne anlamadm 2 gndur yataktan cikamadim sabahlari sabah dedigim oglen yani dun 3 te kahvalti yaptm dusun bugun de 2 ye geliyodu iyice sacma olmaya basladi bisryler yarin daha erken kalkmak istiyorum insallah bi temizlik sirkeli su ile yerleri filan sileyim insallah biraz da dedgn gbi mutfak isleriyle ugrasirsam iyi gelir belki yapacak enerji bulabilirsem ben boyle degldim ya 2 gndur hasta olacak gbiyim bi silkelenmem gerek insallah canimHele yapamadığını inanamazdim zaten
Yok bee ne zoruma gidecekeşim bı gelsin hele bu fanteziden bahsedicem ona tepkisini görüp hemen netten filan sipariş verdirtecem akshsk
Evde durmaktan bunaltidan basın agriyordur senin bence dolaba atmalik poğaça filan yapsan kafan dağılır aslında amaçay kendine getirir insallah
Yaa daha nasıl düzgün yapican çok güzel olmuş benceC Cay6
Yaaa sizi yerim canlarım benim
Cici bebem de sizlere duygulandı tekmelerle karşılık veriyor 
Topikle iletişim içinde kendisi gördüğünüz gibi, ileride varisim yapacağım onu topiği üstüne yapacağım
Birdahaki yapışta daha profesyonel yaparım ben bunu şeklini falan daha düzgün yaparım kendime güveniyorum
Ileride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemizeC Cay6
Yaaa sizi yerim canlarım benim
Cici bebem de sizlere duygulandı tekmelerle karşılık veriyor 
Topikle iletişim içinde kendisi gördüğünüz gibi, ileride varisim yapacağım onu topiği üstüne yapacağım
Birdahaki yapışta daha profesyonel yaparım ben bunu şeklini falan daha düzgün yaparım kendime güveniyorum
Aynenn samdanım allahtan seviyorum eğitim bilimleri de ordan kurtarıyormmhiç bitmeyen birbirine benzeyen şeyler değil mi eğitim bilimleri nur :)
valla ya ben de dedikodu yapıyom arkamdan sınırsız atabilirler
Ahanda o pogacalar gbi olacaz yakndaEllerine sağlık mehlikam
Karantina dediğin böyle olmalı zatentürk kadınlarının karantinası = pasta börek
Bence de silkelen ve kendine gel canım kızın da etkilenebilir senin enerjin düşük olursa,bu zmn da evde ki psikolojiyi de aslında kadın çekip çevirmeli bence kendimize mukayyet olupEvet cnm psikolojm bozuluyor mu ne anlamadm 2 gndur yataktan cikamadim sabahlari sabah dedigim oglen yani dun 3 te kahvalti yaptm dusun bugun de 2 ye geliyodu iyice sacma olmaya basladi bisryler yarin daha erken kalkmak istiyorum insallah bi temizlik sirkeli su ile yerleri filan sileyim insallah biraz da dedgn gbi mutfak isleriyle ugrasirsam iyi gelir belki yapacak enerji bulabilirsem ben boyle degldim ya 2 gndur hasta olacak gbiyim bi silkelenmem gerek insallah canim
Senin sayende pamuğum, sen o tarifi atmasaydın ben kendime güvenip yapmaya cesaret edemezdim. Cici bebem senin sayende yedi içli keftesini bu akşam. Sen artık onun içli anasısınYaa daha nasıl düzgün yapican çok güzel olmuş bence
Ya ben erkek bebek doğurup senin o kızçene talip olmak istiyorum cicimhem senin kız bir iki yaş büyük olsun daha iyi, çekip çevirir benim oğlumu ne dersinnnn
Haaa ponçik ve gece deyince aklıma geldi,ben de ondan duymuştum, o gerçek mi ben girgirina yazdı sanmıştım ponçiğiAyy sende bilmiyorsan şak der düşer bayılırım artikkponcikvegece gel buraya ve mehlosa zar muhabbetini anlat
Oyy yine duygulandımIleride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemizegobusune masallah duygulandim ayrica K Kendinisevenbirii yazdiklarina da cok duygulandim Allah im tezzzzzz vakitte sana da nasip etsin guzel arkadasimmmmmmm isteyen herkese
Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunahAynenn samdanım allahtan seviyorum eğitim bilimleri de ordan kurtarıyormm
Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii
Aynenn samdanım allahtan seviyorum eğitim bilimleri de ordan kurtarıyormm
Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii
Ohh afiyet olsuun ciciimEvet hazır mısınız dillere destan içli keftelerim geliyürrrr
İlk denemeye göre fena olmadı bence. Tadı çok güzel, yedik aşerikliğim gitti
Fotodan cici bebem hepinize el sallıyor çukulatalarım
Eki Görüntüle 2608626
K Kendinisevenbirii
@ByNkoaLa
@imzaben
@2019 mutluluk
@Dilos06
poncikvegece
kk birinci noteri
C Cay6
Ve herkes
Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor banaeğitim bilimleri sevilir mi yabeynim döndü benim bi kere baktim da ne var diye
herkes bana gelir milletin sırrını verirbazen bilerek kaçıyorum ileri gidip duymak istemediğim şeyler söyleyecekler diye ama dedikodu candır
Aynen oyleee valla diyorumya dogum yaptm adam benden dha zor atlatti mesela normalde de oyle moralm bozk olsa gergn olsam esimde olur sonra kavga eder rahatlarizBence de silkelen ve kendine gel canım kızın da etkilenebilir senin enerjin düşük olursa,bu zmn da evde ki psikolojiyi de aslında kadın çekip çevirmeli bence kendimize mukayyet olupben stresli oldugum zmn eşim benden daha çok gerilir, gözümün içine bakar duzeliyim diye evde bı gerginlik olur,her ne kdr yansıtmamaya çalışsam da ona o yüzden bizim daha çok enerjik olmamız lazimm
Allah cümlemizden razı olsun inşallah cicimSenin sayende pamuğum, sen o tarifi atmasaydın ben kendime güvenip yapmaya cesaret edemezdim. Cici bebem senin sayende yedi içli keftesini bu akşam. Sen artık onun içli anasısın
Benponcikvegece nin pipilisinin isim anasıyım sen de cici bebenin içli anasısın
Bence süper fikir hem kız büyükse zengin olurlarsenin oğlun da senin gibi pamuk gibi olur pamuk oğlan olur daha iyisini mi bulacağım
Bu arada ettiğin dua için teşekkür ederim pamuğum amin
Valla günah çayım. Ama ben de konuşuyorum yani bak şöyle şöyle olmuş diye.Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunah
Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor bana
Ay bak o sıkıntı işte. Ben herkesin bildiği şeyleri konuşuyorum
Herkes öyle diyor ya Ben bi seviyorumalan zor olsa da candır can
eğitim bilimleri çok değişik
işte sorun millet bana kimsenin başkası hakkında bilmediği şeyleri söylüyo