- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.361
İnşallah çayını iç bı heleAynen oyleee valla diyorumya dogum yaptm adam benden dha zor atlatti mesela normalde de oyle moralm bozk olsa gergn olsam esimde olur sonra kavga eder rahatlariz
Az evvel kizim aa anne yerleri silicektik dedi sabahtan bi laf attiydm temizlk yapalim senle diye sonra yapamadim tabiki cocklar etkileniyor herseyden hep annenin yuzunu gozetliyor zarla zorla onu yikadim simdi ama sirtimda tas var sanki o derece zorla ... bakim hele cayimi icim 2 gndur cay icmedgmi hatrladm yaa
Insallah yarn iyi olucam canim yaa
Tamam canim olabilirİnşallah çayını iç bı helebide dua oku kendine üzerinde ağırlık var sanırım,yada esine şöyle o okusun seni biraz,bazen öyle olur
Duymaz olaydik duyduk yaaa farelerden mi neymis inan olsun okuyasim gelmedi okumadimKızlar şimdi de hantavirus çıkmış Çin'de , duydunuz mu
Dizi izliuorum dilosumm. Temizlik yaptım her yanlarim ağrıyorİyi akşamlar Utangaç davşan napionnn
Ellerine sağlık kuzumDizi izliuorum dilosumm. Temizlik yaptım her yanlarim ağrıyorbir kahve içeceğim ama kim kalkıp sıcak su koyacak
Sen napiyorsun
Diyeyim isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü hesabiEllerine sağlık kuzum
Kocana de sana kahve suyu koysun
Napiyim kuzuz TV izliommm
İste kız aaaaDiyeyim isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü hesabi
Ne izliyorsun bakiyim
Ben de Hekimoğlu izliyorum. Bi doktorlar değil ama olsun işteİste kız aaaa
Survivor'a bakiomm gi napayım baksa bişey yok bir yandan da haberlere bakmaya çalışıyorum
O da güzel kızBen de Hekimoğlu izliyorum. Bi doktorlar değil ama olsun işte
Evet ama kimse bir şeyler yemiyor doğru düzgün. Adamlar kahveyle ayakta duruyor. Ben 3 saat önce tıka basa yedim hala bir şeyler istiyorum. Bir de rejimdeyimO da güzel kız
Rejimin canı cehenneme nihalim ye gitsinEvet ama kimse bir şeyler yemiyor doğru düzgün. Adamlar kahveyle ayakta duruyor. Ben 3 saat önce tıka basa yedim hala bir şeyler istiyorum. Bir de rejimdeyim
Sincaplardan ve farelerden,neyseki insandan insana geçmiyormusDuymaz olaydik duyduk yaaa farelerden mi neymis inan olsun okuyasim gelmedi okumadim
Zaten rejimin canına okuyorum dilosumm. Herkes haddini bilecekRejimin canı cehenneme nihalim ye gitsin
Herkes öyle diyor ya Ben bi seviyorum
İşte o çok kötü ya bide bi ortak bi ortama girince acaba mı oluyo başka o kişiyle ilgili bişey diyince bile bazen kendinden şüphe etmiyor musun bide
Kuzum eldivenle aç boşalt kaba imha et kabını ortadanZaten rejimin canına okuyorum dilosumm. Herkes haddini bilecek
Eşim marketten cips çerez falan almış elimi degemedim ona yanıyorum kolonya ile silsem plur mu ki