Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım teşekkür ederim aklıma hep başka türlü zar geldi bu hiç gelmemisti. ama degisikmis
Yani zar diyince herkesin muhtemel aklına gelen şey aynı zaten de sonradan aydınlanıyor insanrica ederim canimm

B Brunello Cicinelli haberleri izlerken hep aklma geliyosun yaa yazik polisler zabitalar yaslilarla nasil ugrasiyo
Biz fantazi oyuncağı kullanmıyoruz, biz bize yetiyoruz

Google a yaz ve aydinlan ama yanina bi sihirli kelime dhaa yazman lazim onuda tahmn et iste ay ben ne kdr da olsa apacik biseyler konusamiyorm burda konusabilenler yazsin
Sonra hatice sandilarmz hasan cikabiliyooo umuja acik bi platform ne de olsa
Aynen çay, bu kaçıncı gelen erkek üye, hatiplom adlı üyenin ilk mesaji benim mesajıma cevap ve bana özelden yazdı cevap yazmadım sonra bloke olmuş,zaten anlamıştım erkek olduğunu

Işıl ışılim şu an. Vücut çorabından sonra beni teşvik eden bir şey daha ama ikisine de sahip değilim. Bu zarı evde yapabiliriz ama nasılsa evdeyiz hep
Oldu olacak çorabı da evde dikelim, gerçi benim eşim fantazi kıyafetleri de sevmiyor

Aynen çay, bu kaçıncı gelen erkek üye, hatiplom adlı üyenin ilk mesaji benim mesajıma cevap ve bana özelden yazdı cevap yazmadım sonra bloke olmuş,zaten anlamıştım erkek olduğunu
Ne yazdiki kizzz cinsellik konusanlara yaziyo demek bana yazmadi yani pek acik acik ozele de girmeyin bence kizlar kendiniz bilirsiniz tabide bazen baya baya dokuluyor ortaya biseyler buraya uye olmadan bile okuyanlar olur yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…