Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Cay6
Cici bebeler ne analar dogruyormus beee :KK70: :KK70: :rolleyes: kız bu çok güzel olmuş yaaa 🥰🥰🥰🥰🥰
Ellerine sağlık cnm afiyet ballar şekerler olsun löp löppp etlerin olsun 😂😂😂🥳
Bizde cicii kızımıza el sallıyoruz:KK25::KK33::emir_bebek::anneadayı::KK60::KK45:
Vay vay vaayyy cicime bakin hele 🧿🤩 nefis gorunuyor fistigim ellerine saglik :KK36:
Yaaa içli köfteleri kim napsin bee, cici bebe ordan bize bakarken Allah'ım nasıl duygulandım yaa:KK61: ne buyuk nimet yarabbim su hamilelik olayı 😢 doğsa da resimden çıkarıp içimize sokacak kadar seveceğimiz günler gelse cicimm:KK61::KK68::anne: hayırla vaktinde zamanın da insallah:nazar::nazar::nazar:

Köfteler çok cok güzel gorunuyor afiyet şifa olsun canım senin elinden bı kaçan bı uçan kurtulur zaten😍
ellerine sağlık cici çok güzel görünüyo😍😍😍 maşallah cici bebeye de sana da😘😘
Harika görünüyor ellerine sağlık cicim 👍
Afiyet şifa olsun ikinizede😊 aşermende geçmiştir yarasın cici bebeye ve sana
Ya resmine bayıldım ve çok duygulandım 😢
Yaaa sizi yerim canlarım benim 😍😍:KK60:
Cici bebem de sizlere duygulandı tekmelerle karşılık veriyor :anneadayı::oops:
Topikle iletişim içinde kendisi gördüğünüz gibi, ileride varisim yapacağım onu topiği üstüne yapacağım :KK70::KK70:
Birdahaki yapışta daha profesyonel yaparım ben bunu şeklini falan daha düzgün yaparım kendime güveniyorum :KK73:

Hele yapamadığını inanamazdim zaten 😂
Yok bee ne zoruma gidecek :KK70:eşim bı gelsin hele bu fanteziden bahsedicem ona :KK8: tepkisini görüp hemen netten filan sipariş verdirtecem akshsk 😂

Evde durmaktan bunaltidan basın agriyordur senin bence dolaba atmalik poğaça filan yapsan kafan dağılır aslında ama🤷 çay kendine getirir insallah
Evet cnm psikolojm bozuluyor mu ne anlamadm 2 gndur yataktan cikamadim sabahlari sabah dedigim oglen yani dun 3 te kahvalti yaptm dusun bugun de 2 ye geliyodu iyice sacma olmaya basladi bisryler yarin daha erken kalkmak istiyorum insallah bi temizlik sirkeli su ile yerleri filan sileyim insallah biraz da dedgn gbi mutfak isleriyle ugrasirsam iyi gelir belki yapacak enerji bulabilirsem ben boyle degldim ya 2 gndur hasta olacak gbiyim bi silkelenmem gerek insallah canim

C Cay6

Topikle iletişim içinde kendisi gördüğünüz gibi, ileride varisim yapacağım onu topiği üstüne yapacağım :KK70::KK70:
Birdahaki yapışta daha profesyonel yaparım ben bunu şeklini falan daha düzgün yaparım kendime güveniyorum :KK73:
Yaa daha nasıl düzgün yapican çok güzel olmuş bence😍👌

Ya ben erkek bebek doğurup senin o kızçene talip olmak istiyorum cicim :oops: hem senin kız bir iki yaş büyük olsun daha iyi, çekip çevirir benim oğlumu:KK8::KK70: ne dersinnnn:rolleyes:

C Cay6

Ileride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemize 🤗🤗 gobusune masallah duygulandim ayrica K Kendinisevenbirii yazdiklarina da cok duygulandim Allah im tezzzzzz vakitte sana da nasip etsin guzel arkadasimmmmmmm isteyen herkese

hiç bitmeyen birbirine benzeyen şeyler değil mi eğitim bilimleri nur :)

valla ya ben de dedikodu yapıyom arkamdan sınırsız atabilirler :KK70: :KK70:
Aynenn samdanım allahtan seviyorum eğitim bilimleri de ordan kurtarıyormm 😋

Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii 😂😂😋

Evet cnm psikolojm bozuluyor mu ne anlamadm 2 gndur yataktan cikamadim sabahlari sabah dedigim oglen yani dun 3 te kahvalti yaptm dusun bugun de 2 ye geliyodu iyice sacma olmaya basladi bisryler yarin daha erken kalkmak istiyorum insallah bi temizlik sirkeli su ile yerleri filan sileyim insallah biraz da dedgn gbi mutfak isleriyle ugrasirsam iyi gelir belki yapacak enerji bulabilirsem ben boyle degldim ya 2 gndur hasta olacak gbiyim bi silkelenmem gerek insallah canim
Bence de silkelen ve kendine gel canım kızın da etkilenebilir senin enerjin düşük olursa,bu zmn da evde ki psikolojiyi de aslında kadın çekip çevirmeli bence kendimize mukayyet olup😕 ben stresli oldugum zmn eşim benden daha çok gerilir, gözümün içine bakar duzeliyim diye evde bı gerginlik olur,her ne kdr yansıtmamaya çalışsam da ona🤷 o yüzden bizim daha çok enerjik olmamız lazimm😍

Yaa daha nasıl düzgün yapican çok güzel olmuş bence😍👌

Ya ben erkek bebek doğurup senin o kızçene talip olmak istiyorum cicim :oops: hem senin kız bir iki yaş büyük olsun daha iyi, çekip çevirir benim oğlumu:KK8::KK70: ne dersinnnn:rolleyes:
Senin sayende pamuğum, sen o tarifi atmasaydın ben kendime güvenip yapmaya cesaret edemezdim. Cici bebem senin sayende yedi içli keftesini bu akşam. Sen artık onun içli anasısın :oops: :KK70:
Ben poncikvegece poncikvegece nin pipilisinin isim anasıyım sen de cici bebenin içli anasısın :KK70::KK70::KK70:
Bence süper fikir hem kız büyükse zengin olurlar :KK8: senin oğlun da senin gibi pamuk gibi olur pamuk oğlan olur daha iyisini mi bulacağım :KK60:
Bu arada ettiğin dua için teşekkür ederim pamuğum amin 🤲🏻 :nazar::KK200:

Ileride biz yerimuzi bebelerimize birakir cekilir kosemize 🤗🤗 gobusune masallah duygulandim ayrica K Kendinisevenbirii yazdiklarina da cok duygulandim Allah im tezzzzzz vakitte sana da nasip etsin guzel arkadasimmmmmmm isteyen herkese
Oyy yine duygulandım😢😂 aminnn inşallah🤲❤️

Allah affetsin benim de var o hastalığım ama kötü laf etmiyom insanlar laf veriyor aa bak şu şu olmuş filan diyorum yanii 😂😂😋
Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunah 😭😭

eğitim bilimleri sevilir mi ya:KK70: :KK70: beynim döndü benim bi kere baktim da ne var diye:KK70: :KK70:

herkes bana gelir milletin sırrını verir:KK70: :KK70: bazen bilerek kaçıyorum ileri gidip duymak istemediğim şeyler söyleyecekler diye🙄 ama dedikodu candır 😁

eğitim bilimleri sevilir mi ya:KK70: :KK70: beynim döndü benim bi kere baktim da ne var diye:KK70: :KK70:

herkes bana gelir milletin sırrını verir:KK70: :KK70: bazen bilerek kaçıyorum ileri gidip duymak istemediğim şeyler söyleyecekler diye🙄 ama dedikodu candır 😁
Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor bana 😂

Ay bak o sıkıntı işte. Ben herkesin bildiği şeyleri konuşuyorum 😂😂

Bence de silkelen ve kendine gel canım kızın da etkilenebilir senin enerjin düşük olursa,bu zmn da evde ki psikolojiyi de aslında kadın çekip çevirmeli bence kendimize mukayyet olup😕 ben stresli oldugum zmn eşim benden daha çok gerilir, gözümün içine bakar duzeliyim diye evde bı gerginlik olur,her ne kdr yansıtmamaya çalışsam da ona🤷 o yüzden bizim daha çok enerjik olmamız lazimm😍
Aynen oyleee valla diyorumya dogum yaptm adam benden dha zor atlatti mesela normalde de oyle moralm bozk olsa gergn olsam esimde olur sonra kavga eder rahatlariz 🤣🤣🤣

Az evvel kizim aa anne yerleri silicektik dedi sabahtan bi laf attiydm temizlk yapalim senle diye sonra yapamadim tabiki cocklar etkileniyor herseyden hep annenin yuzunu gozetliyor zarla zorla onu yikadim simdi ama sirtimda tas var sanki o derece zorla ... bakim hele cayimi icim 2 gndur cay icmedgmi hatrladm yaa
Insallah yarn iyi olucam canim yaa

Senin sayende pamuğum, sen o tarifi atmasaydın ben kendime güvenip yapmaya cesaret edemezdim. Cici bebem senin sayende yedi içli keftesini bu akşam. Sen artık onun içli anasısın :oops: :KK70:
Ben poncikvegece poncikvegece nin pipilisinin isim anasıyım sen de cici bebenin içli anasısın :KK70::KK70::KK70:
Bence süper fikir hem kız büyükse zengin olurlar :KK8: senin oğlun da senin gibi pamuk gibi olur pamuk oğlan olur daha iyisini mi bulacağım :KK60:
Bu arada ettiğin dua için teşekkür ederim pamuğum amin 🤲🏻 :nazar::KK200:
Allah cümlemizden razı olsun inşallah cicim😍
Valla oğlum benim gibi pambık olur ama bide seksapalitemin erkek versiyonu olursa kızçenin vay haline o zmn :rolleyes: :KK8: :KK70:

Ya bu arada o içli anası olayına koptum burda az önce:KK70::KK70: şifa olsun güzel gelinceme 🤩şimdiden yarasın da ehem öhm:ıslık::KK70:

Kuzenimin esiyle de jaynatiyoruz biz de bazen sonra aman dedikodu oldu heppp diyorum ben o da yokk sohbetleri olsun dedikodulari degil der devam ederiz sonra o geldi aklima Allah im affetsin ne de seviyoruz yaa ama cok gunah 😭😭
Valla günah çayım. Ama ben de konuşuyorum yani bak şöyle şöyle olmuş diye. 💁

Vallahi samdanım benim alan derslerimden sonra çerez gibi geliyor bana 😂

Ay bak o sıkıntı işte. Ben herkesin bildiği şeyleri konuşuyorum 😂😂

alan zor olsa da candır can:KK70: :KK70:
eğitim bilimleri çok değişik:KK70:

işte sorun millet bana kimsenin başkası hakkında bilmediği şeyleri söylüyo:KK70: :KK70:

alan zor olsa da candır can:KK70: :KK70:
eğitim bilimleri çok değişik:KK70:

işte sorun millet bana kimsenin başkası hakkında bilmediği şeyleri söylüyo:KK70: :KK70:
Herkes öyle diyor ya Ben bi seviyorum 😂

İşte o çok kötü ya bide bi ortak bi ortama girince acaba mı oluyo başka o kişiyle ilgili bişey diyince bile bazen kendinden şüphe etmiyor musun bide 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X