Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cici bebeler ne analar dogruyormus beee kız bu çok güzel olmuş yaaa
Ellerine sağlık cnm afiyet ballar şekerler olsun löp löppp etlerin olsun
Bizde cicii kızımıza el sallıyoruz

Valla sizde olmasaniz napardim birbirmizi anlayabilmek ayni seyleri yasayanlarla sohbet edebilmek guzel bisey resmen terapi dedigin gibi samdanim

akros anasını akros anası anlar imzosum

inan bazen kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar yaşıyorum aşırı inatçı bi çocuk değil mi restine rest cekiyo direk

Yaa ahaha 12 aralik erkek kadin farketmeksizin cilveli yapiyeaahh demekki

kocam gibiysen seni sevemem imzos aksi tembel asabi sabırsız patavatsız bi adam

eşimden dolayi 12 Aralık'ta doğumları yasaklamalilar diye düşünüyorum

Yaaa içli köfteleri kim napsin bee, cici bebe ordan bize bakarken Allah'ım nasıl duygulandım yaa ne buyuk nimet yarabbim su hamilelik olayı doğsa da resimden çıkarıp içimize sokacak kadar seveceğimiz günler gelse cicimm hayırla vaktinde zamanın da insallah

Köfteler çok cok güzel gorunuyor afiyet şifa olsun canım senin elinden bı kaçan bı uçan kurtulur zaten

Aaaa sende içli köfte mi yapamiyosun yoksaaa aaa bak gördün mü seksapalitik bir kadın olarak ben zarı bilmiyorum,hamarat her işin üstünden gelen sende içli kofteyiiii
Hic denemedim niyet edip basina gecsem yaparm
Zoruna gitti zar muhabbettiii zaaaaar hic gulecegim yoktu ya basim cok agriyooo caysizlik vurdu kafama demlicem smdi hic tadim yok 2 gndur yarina iyi olurum insallah ya

Hic denemedim niyet edip basina gecsem yaparm
Zoruna gitti zar muhabbettiii zaaaaar hic gulecegim yoktu ya basim cok agriyooo caysizlik vurdu kafama demlicem smdi hic tadim yok 2 gndur yarina iyi olurum insallah ya
Hele yapamadığını inanamazdim zaten
Yok bee ne zoruma gidecek eşim bı gelsin hele bu fanteziden bahsedicem ona tepkisini görüp hemen netten filan sipariş verdirtecem akshsk

Evde durmaktan bunaltidan basın agriyordur senin bence dolaba atmalik poğaça filan yapsan kafan dağılır aslında ama çay kendine getirir insallah

Afiyet şifa olsun ikinizede aşermende geçmiştir yarasın cici bebeye ve sana
Ya resmine bayıldım ve çok duygulandım

Vayyy vayyyy vayyyy ulan hatunlar hepiniz dokturdunuz gafil avlandim yarin muhtwsem donucem burayaaa

Harika olmusss beybisiiii daha noolsun tadi nasildi gorntu efsaneee

Ne zarı kız o,bana da deyiverin hele

Ordan el sallayan gobusude operimmm yirimm onu da icli kofteleride
Tadi guzel yazmissin canim gormemistim afiyet olsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…