Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa sende içli köfte mi yapamiyosun yoksaaa aaa bak gördün mü seksapalitik bir kadın olarak ben zarı bilmiyorum,hamarat her işin üstünden gelen sende içli kofteyiiii
Sen şimdi bana neden taş attın ki kız ayrıca o zar şeysini bende bilmiyorum görmedim bile

Sen şimdi bana neden taş attın ki kız ayrıca o zar şeysini bende bilmiyorum görmedim bile
Ah limonsuzum sana değil valla çayın msjini alintilamistim benn
İşte o zar şeysini bilmemek kızlar kadar beni de soking etti,kendi kendime soklandim amma velakin senin bilmemene sasirmayiz cok benim bilmemem skandal tam
Ama bu demek değil ki ben o zardan bitane edinip denemeyecegim

Ona ne şüphe bebişim
Adresi karıştırdığını anlamıştım ama kiminle olduğunu çözemedim

Ayy kuzucumm senin kadar olamasamdaaaa, ilk defa denedim şimdi tadına bakacağım umarım güzel olmuştur vallahi korkuyorum ekmeğe bile çıkmayız artık
Estağfurullah büşüm ben neyim ki çikolatali kurabiyelerini de gördük senin
Çıkma zaten canım siz hamilelerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor.

Bu ekmeği de zeytinyağlı kekikli zeytin ezmesi sürüp sıcacık çayla yiyip içeceksin oyy nefisss şifa olsun sanada yavruna da insallah
Alınnnnnyagli kağıdın yama yapmış olduğum yerde akıl yani buuuEki Görüntüle 2608613
Oyyy dilossss oyyyyyy ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun

Yaaa büşümmm çok güzel olmuş pufudukkk pofidikkk ellerine sağlık
Ayyyy teşekkür ederimm diloşumm
Seni yerim yaa çok pratikmiş valla artık hep yaparım ve dediğin gibide harika olur cidden

ben de bi çözüm bulamadim imzosum. seninki biraz daha büyük çenesine laf da yetismez onun
burda beraber dayanışmayla kendimize terapi yaparız anca sanırım
Valla sizde olmasaniz napardim birbirmizi anlayabilmek ayni seyleri yasayanlarla sohbet edebilmek guzel bisey resmen terapi dedigin gibi samdanim

Bu da sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…