- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.301
Bu kadar hamaratlık bünyene fazla değil mi bebişimRamazan hazırlığına baslayacam alın şunu da şuraya birakiyim
Aaaa sende içli köfte mi yapamiyosun yoksaaa aaaOf yaaaa offf bunu bana kargola
Yaa limonsuzumBu kadar hamaratlık bünyene fazla değil mi bebişim
Sen şimdi bana neden taş attın ki kızAaaa sende içli köfte mi yapamiyosun yoksaaa aaabak gördün mü seksapalitik bir kadın olarak ben zarı bilmiyorum,hamarat her işin üstünden gelen sende içli kofteyiiii
Ah limonsuzum sana değil valla çayın msjini alintilamistim bennSen şimdi bana neden taş attın ki kızayrıca o zar şeysini bende bilmiyorum görmedim bile
Hamarat hatun ellerine sağlık
Ayy neler yapmış yemeğe agliyacammm
Ona ne şüphe bebişimAh limonsuzum sana değil valla çayın msjini alintilamistim benn
İşte o zar şeysini bilmemek kızlar kadar beni de soking etti,kendi kendime soklandimamma velakin senin bilmemene sasirmayiz cok benim bilmemem skandal tam
Ama bu demek değil ki ben o zardan bitane edinip denemeyecegim
Ayy kuzucumm senin kadar olamasamdaaaa, ilk defa denedim şimdi tadına bakacağım umarım güzel olmuştur vallahi korkuyorum ekmeğe bile çıkmayız artıkHamarat hatun ellerine sağlık
Yaaa büşümmm çok güzel olmuş pufudukkk pofidikkk
Estağfurullah büşüm ben neyim ki çikolatali kurabiyelerini de gördük seninAyy kuzucumm senin kadar olamasamdaaaa, ilk defa denedim şimdi tadına bakacağım umarım güzel olmuştur vallahi korkuyorum ekmeğe bile çıkmayız artık
Oyyy dilossss oyyyyyy
Ayyyy teşekkür ederimm diloşummYaaa büşümmm çok güzel olmuş pufudukkk pofidikkkellerine sağlık
Seni yerim yaaEstağfurullah büşüm ben neyim ki çikolatali kurabiyelerini de gördük senin
Çıkma zaten canım siz hamilelerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor.
Bu ekmeği de zeytinyağlı kekikli zeytin ezmesi sürüp sıcacık çayla yiyip içeceksin oyy nefisssşifa olsun sanada yavruna da insallah
Oyyy dilossss oyyyyyyellerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Valla sizde olmasaniz napardim birbirmizi anlayabilmek ayni seyleri yasayanlarla sohbet edebilmek guzel bisey resmen terapi dedigin gibi samdanimben de bi çözüm bulamadim imzosum. seninki biraz daha büyük çenesine laf da yetismez onun
burda beraber dayanışmayla kendimize terapi yaparız anca sanırım
Yaa ahaha 12 aralik erkek kadin farketmeksizin cilveli yapiyeaahh demekkieşim de 12 Aralık doğumluhakkaten doğuştan cilveli kocam imzosum
Akroslar daha erken ergenlige giriyolar demekki bu yasta boylelerse 15 yasinda dusunemiyorum gulomYaparlar yaparlar bizmkilerde yapıyor
Bu da senSana çok benzettimsarışın seksi yazdımm google arama motoruna sakın siz yazmayın ben bir cahillik edip yazmış bulundum amann yarabbi sskandallll neler çıktııı
sonra sarışın bikini yazdım sen çıktın brommm
Ooh bunada sukur caydasim tez vakitte atlatir insallahBugün sabahtan beri vücudu sıcak. Ateşi çok çıkmadı ama. Bide çok şükür burnu da akıyor❤
Hayirrrrrr buuu bennnnnn