Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa sende içli köfte mi yapamiyosun yoksaaa aaa :skandal: bak gördün mü seksapalitik bir kadın olarak ben zarı bilmiyorum,hamarat her işin üstünden gelen sende içli kofteyiiii:63::rolleyes::KK70:
Sen şimdi bana neden taş attın ki kız:KK12: ayrıca o zar şeysini bende bilmiyorum görmedim bile:olamaz:

Ekmekler yapıldı storyler atıldı hadi biz yemek yiyelim :KK73: :KK73: :KK70: :KK70:
3506D5EA-AE8B-478C-8930-FE9745D959F8.jpeg

Sen şimdi bana neden taş attın ki kız:KK12: ayrıca o zar şeysini bende bilmiyorum görmedim bile:olamaz:
Ah limonsuzum sana değil valla çayın msjini alintilamistim benn😅
İşte o zar şeysini bilmemek kızlar kadar beni de soking etti,kendi kendime soklandim o_O:işsiz:amma velakin senin bilmemene sasirmayiz cok :KK70: benim bilmemem skandal tam:skandal:
Ama bu demek değil ki ben o zardan bitane edinip denemeyecegim:KK8::KK70:

Ah limonsuzum sana değil valla çayın msjini alintilamistim benn😅
İşte o zar şeysini bilmemek kızlar kadar beni de soking etti,kendi kendime soklandim o_O:işsiz:amma velakin senin bilmemene sasirmayiz cok :KK70: benim bilmemem skandal tam:skandal:
Ama bu demek değil ki ben o zardan bitane edinip denemeyecegim:KK8::KK70:
Ona ne şüphe bebişim🙈😄
Adresi karıştırdığını anlamıştım ama kiminle olduğunu çözemedim😂

Ayy kuzucumm senin kadar olamasamdaaaa, ilk defa denedim şimdi tadına bakacağım umarım güzel olmuştur vallahi korkuyorum ekmeğe bile çıkmayız artık
Estağfurullah büşüm ben neyim ki çikolatali kurabiyelerini de gördük senin :KK8: :kk77:
Çıkma zaten canım siz hamilelerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor.

Bu ekmeği de zeytinyağlı kekikli zeytin ezmesi sürüp sıcacık çayla yiyip içeceksin oyy nefisss🤤👌 şifa olsun sanada yavruna da insallah 😍🤲
Alınnnnn:rolleyes::rolleyes::KK70:yagli kağıdın yama yapmış olduğum yerde akıl yani buuu😂😂😂Eki Görüntüle 2608613
Oyyy dilossss oyyyyyy😍😍🤤🤤🤤 ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun 👍

Yaaa büşümmm çok güzel olmuş pufudukkk pofidikkk :kk77: :KK30: :KK60: ellerine sağlık
Ayyyy teşekkür ederimm diloşumm 😍😍😍😍
Estağfurullah büşüm ben neyim ki çikolatali kurabiyelerini de gördük senin :KK8: :kk77:
Çıkma zaten canım siz hamilelerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor.

Bu ekmeği de zeytinyağlı kekikli zeytin ezmesi sürüp sıcacık çayla yiyip içeceksin oyy nefisss🤤👌 şifa olsun sanada yavruna da insallah 😍🤲

Oyyy dilossss oyyyyyy😍😍🤤🤤🤤 ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun 👍
Seni yerim yaa 😍😍 çok pratikmiş valla artık hep yaparım ve dediğin gibide harika olur cidden 😍😍

ben de bi çözüm bulamadim imzosum. seninki biraz daha büyük çenesine laf da yetismez onun:KK70: :KK70:
burda beraber dayanışmayla kendimize terapi yaparız anca sanırım:KK70: :KK70:
Valla sizde olmasaniz napardim birbirmizi anlayabilmek ayni seyleri yasayanlarla sohbet edebilmek guzel bisey resmen terapi dedigin gibi samdanim :KK70:

Sana çok benzettim :KK70: sarışın seksi yazdımm google arama motoruna :KK70: sakın siz yazmayın :KK70: ben bir cahillik edip yazmış bulundum amann yarabbi sskandallll neler çıktııı :KK70:
sonra sarışın bikini yazdım sen çıktın brommm :KK70: :KK70:
Bu da sen :KK8::KK8::KK70:
Screenshot_20200324_195633.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X