- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.261
Ah dilosumm siz gelinnn corbam dolmam var ,Sen daha yeni mi yemek yapion biz yola çıktık gelmek uzereyiz
Ah dilosumm siz gelinnn corbam dolmam var ,benim canım çekti bunu ekstra olarak yapıyorum kız fazla yemek goz çıkarmaz olsun,
En sevdiğim kankam sensin dilos ,ellerine sağlık canım afiyet olsun fazla yemek göz çıkarmaz canım hem pipili yiyooo
Bilirim bilmem mi ayıp ediyürsünnnnEn sevdiğim kankam sensin dilos ,
Benim değil pipilinin yediğini çok iyi biliyorsun
Yaa cok zorlar kesinlikle samdanim beynimi yoruyor resmen bu cocuk nasil davranicagimizi sasiriyoruz bazen
Bende yayinn cilvelimde yay hatta ayni gun dogmusuz ikimizde 12 aralik
Bencede çayımm tepside de mayalansın o sırada banyo yapıyım çıkıyım pişircemEvdeki ekmek bitsin bende yapicammodaya uyalim
Ayy eline sağlık kuzumm benim yemeğim vardı dünden bugünde ekmaaahh yapayım dedimBenim de canım firinda köfte patates çekti ona giriştim bendeee
Yaa ahaha ben bu yoruma niye bukadar cok guldum
Sus giionun da zamanı gelecek dogruyacammm
Yaparlar yaparlar bizmkilerde yapıyorZaten bende mirosla inatlasmadigim zaman onun sozune gidrsem iyi anlasiyoruzyoksa iihhh bildigin atarli giderli kapiyi baciyi falan carpiyo bu yasta
Bebeğim bekliyeceksin çünkü daha minik bebek utandı göstermedi geç döllenme oldu büyük ihtimalleİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu Karantina günlerinde
Beni biliyorsunuz yatmaya devam Arada bir lekelenmem oluyor Sürekli yatıyorum Ama bu durumdan çok sıkıldımDiloş söylemiş ultrasonda bebeği göremedik gebelik dokusuna benzer bir doku var ama çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta Beklemedeyim Şu an 6 haftalık mış şimdiye kadar görülmesi gerekirdi ama 8. haftaya kadar bekliyoruz böyle durumlarda dedi bizde el mahkum bekleyeceğiz
Ya sende mi biliyorsun
Nasip kuzum be nasip napalim olmazsadaBebeğim bekliyeceksin çünkü daha minik bebek utandı göstermedi geç döllenme oldu büyük ihtimalle
1.5 haftaya bebek canlanır kalp atışını da dinlersin balım
Yani balım dünyanın sonu değil kiNasip kuzum be nasip napalim olmazsada
Napion gi 3 lü kombomu yapionnnnn
Canım hayırlısı olsun, insallah 2 hafta sonra görünür sen strese girme canim sabretİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu Karantina günlerinde
Beni biliyorsunuz yatmaya devam Arada bir lekelenmem oluyor Sürekli yatıyorum Ama bu durumdan çok sıkıldımDiloş söylemiş ultrasonda bebeği göremedik gebelik dokusuna benzer bir doku var ama çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta Beklemedeyim Şu an 6 haftalık mış şimdiye kadar görülmesi gerekirdi ama 8. haftaya kadar bekliyoruz böyle durumlarda dedi bizde el mahkum bekleyeceğiz