Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah dilosumm siz gelinnn corbam dolmam var , benim canım çekti bunu ekstra olarak yapıyorum kız fazla yemek goz çıkarmaz olsun,
ellerine sağlık canım afiyet olsun fazla yemek göz çıkarmaz canım hem pipili yiyooo

Yaa cok zorlar kesinlikle samdanim beynimi yoruyor resmen bu cocuk nasil davranicagimizi sasiriyoruz bazen

ben de bi çözüm bulamadim imzosum. seninki biraz daha büyük çenesine laf da yetismez onun
burda beraber dayanışmayla kendimize terapi yaparız anca sanırım

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu Karantina günlerinde
Beni biliyorsunuz yatmaya devam Arada bir lekelenmem oluyor Sürekli yatıyorum Ama bu durumdan çok sıkıldım Diloş söylemiş ultrasonda bebeği göremedik gebelik dokusuna benzer bir doku var ama çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta Beklemedeyim Şu an 6 haftalık mış şimdiye kadar görülmesi gerekirdi ama 8. haftaya kadar bekliyoruz böyle durumlarda dedi bizde el mahkum bekleyeceğiz

Bebeğim bekliyeceksin çünkü daha minik bebek utandı göstermedi geç döllenme oldu büyük ihtimalle
1.5 haftaya bebek canlanır kalp atışını da dinlersin balım

Canım hayırlısı olsun, insallah 2 hafta sonra görünür sen strese girme canim sabret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…