Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan içli köfte yapıyorum demeye geldim topiği deri ve seksü kıyafetlerle kaplanmış buldum puuu gorini var gorini :KK70: :KK70: :KK70: önümüzdeki 3.5 gün benden bidaha ses alamazsanız köfte değil ama ben içlenmişimdir, içli köfte içli köfte olalı böyle zulüm görmemiştir :KK70::KK70::KK70:
Güzel olursa gelip foto atarım olmazsa bu yıkıklıkla ve utançla dahada davosa gelmem :KK70::KK70:

Ulan içli köfte yapıyorum demeye geldim topiği deri ve seksü kıyafetlerle kaplanmış buldum puuu gorini var gorini :KK70: :KK70: :KK70: önümüzdeki 3.5 gün benden bidaha ses alamazsanız köfte değil ama ben içlenmişimdir, içli köfte içli köfte olalı böyle zulüm görmemiştir :KK70::KK70::KK70:
Güzel olursa gelip foto atarım olmazsa bu yıkıklıkla ve utançla dahada davosa gelmem :KK70::KK70:
Yaa ahaha koptum cicim yaa bir geliyosun pir geliyosun yemin ederimm :KK70:

Sana çok benzettim :KK70: sarışın seksi yazdımm google arama motoruna :KK70: sakın siz yazmayın :KK70: ben bir cahillik edip yazmış bulundum amann yarabbi sskandallll neler çıktııı :KK70:
sonra sarışın bikini yazdım sen çıktın brommm :KK70: :KK70:

O içli köftelerin resmini bana at kubban olammm :KK70: :KK70: :KK70:

Sana çok benzettim :KK70: sarışın seksi yazdımm google arama motoruna :KK70: sakın siz yazmayın :KK70: ben bir cahillik edip yazmış bulundum amann yarabbi sskandallll neler çıktııı :KK70:
sonra sarışın bikini yazdım sen çıktın brommm :KK70: :KK70:
Ben sarisin seksi yazinca bu cikiyo :KK70:
images.jpeg

hunharca haykırıyorum şuan da :KK70: şamdanım bahsettiğim zar o zar değil :KK70: bak şu :KK70: :KK70: :KK70:
Bu zar üzerinde nasıl ve nerede yapacağını gösterir :KK70: :KK70:
kurallara uyma zorunluluğun var :KK70: araba, mutfak, hol vs neresi çıkarsa :KK70: :KK70:

anladım ama anlamamazliga vurdum patilim:KK70: bebeli evde ne zarı. uyandirmadan seetmenin 100 yolu kitabını yazabiliriz:KK70: :KK70:

Bencede yapıp dursuunlaarrr 😉

Program geliştirme eğitim bilimleri çalışıyorum samdanım. Alan zaten var öyle 😊

hiç bitmeyen birbirine benzeyen şeyler değil mi eğitim bilimleri nur :)

valla ya ben de dedikodu yapıyom arkamdan sınırsız atabilirler :KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X