- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.281
Insallah canim beklicez artikCanım hayırlısı olsun, insallah 2 hafta sonra görünür sen strese girme canim sabret❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim beklicez artikCanım hayırlısı olsun, insallah 2 hafta sonra görünür sen strese girme canim sabret❤
Kız canım makarna istedi,sonra bı yandan patates kızartması istedi,ve sonra dün o kadar konuşmanın üstüne içli köfte de istedi benim bu ne istediğini bilmeyen canim sonra dedim ki amaann yap ye anasını satiyim dünyaya bidaa mi gelecenNapion gi 3 lü kombomu yapionnnnnekstra olarakta ayran
Silecem şimdi bakamaz
nolcak bizim bu boğazimiz köprü kurucaz yeminleKız canım makarna istedi,sonra bı yandan patates kızartması istedi,ve sonra dün o kadar konuşmanın üstüne içli köfte de istedi benim bu ne istediğini bilmeyen canim sonra dedim ki amaann yap ye anasını satiyim dünyaya bidaa mi gelecen
Saol canım karantinadayken nefsimde şaşırdınolcak bizim bu boğazimiz köprü kurucaz yeminle
Afiyet olsun canım
Laaa silmee kes bişey yap niye silion gııhem gözümüz doysunSilecem şimdi bakamaz
İsterse ben ona atarım resim sonraLaaa silmee kes bişey yap niye silion gııhem gözümüz doysun
Tamda ben bakıyodumNefsim her telden çaldı bugün lütfen kınamayın
Git yimeğeniiiii yeeeeİsterse ben ona atarım resim sonra
Git yimeğeniiiii yeeee
İçli köfte gibi olsun her yerin
Tövbe estağfurullah de hemennGit yimeğeniiiii yeeee
İçli köfte gibi olsun her yerin
Bulgur taneleri gibi ollllllllTövbe estağfurullah de hemenn
diloş kişisidost acı söylerin vücut bulup dillenmis hali
diloş kişisi
Bugün sabahtan beri vücudu sıcak. Ateşi çok çıkmadı ama. Bide çok şükür burnu da akıyorDustuyse tamam caydasim ates hic dusmuyor viruste burnunda akinti geliyormu burnundan akinti geliryorsada sorun yok.
Bizim bilmemizden daha sasirilacak bi durum senin bilmemenYa sende mi biliyorsun Allah'ım kendimi camdan atasim var suanama bilmiyodummm
Of yaaaa offf bunu bana kargolaRamazan hazırlığına baslayacam alın şunu da şuraya birakiyim