- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.221
Kalk kalk çayım öyle dedikçe insanın modu daha çok düşüyorKiz yok valla acayip koyuydu sohbet haberim olsa 2 3 msj sonra derdm
Hic bisey yapasim yok yine bugun niye boyleyim yaaa
Bencede yapıp dursuunlaarrray yapsınlar ya
en azından virüsten sonra ben normal hayata dönebilirim hemen
sen naptın bugünneler çalıştın
Aaaa bundan kesin bizim almamız lazımhunharca haykırıyorum şuan daşamdanım bahsettiğim zar o zar değil bak şu
Bu zar üzerinde nasıl ve nerede yapacağını gösterir
kurallara uyma zorunluluğun vararaba, mutfak, hol vs neresi çıkarsa
Bundan sizde yoksaaaaaAaaa bundan kesin bizim almamız lazım
Zarlar beni benden aldı nelerde varmış hiç haberimiz yok
Yaaa yeni gördüm bunu dahaBundan sizde yoksaaaaaben artıkk sizinnnn seksapalitik bir çift olduğunuzaaa inanmicammmm
ben suannnn sokinngggggskandallll üstüne skandalllll :ÇD
valla şaşkınlıklar içerisindeyimmmmZarlar beni benden aldı nelerde varmış hiç haberimiz yok
Vallahi çok şaşırdımmmYaaa yeni gördüm bunu dahabı habarim yoktu desem
Yaa cok zorlar kesinlikle samdanim beynimi yoruyor resmen bu cocuk nasil davranicagimizi sasiriyoruz bazenvalla bence öyle imsozum. sesten aşırı korkardi benimki. mesela üst kattan bi tıkırtı duysun hemen başlardı bi ses duydum, ne sesi, sesten korktum...
sonra açıklamalarimizi ezberlemis. ses duyunca komsu ses yaptı. temizlik yapiyolar anne yok bişey demeye başladıhala korkuyo. doğduğunda karanlıkta aglardi. şimdi korkmuyo mesela karanlıktan.
algıları fazla açık sanırım bu tarz çocukların. yaşıtlarına göre biraz daha farklilar. bide ne yalan söyleyim zor cocuklar ben çok zorlandim
Bende yayinn cilvelimde yay hatta ayni gun dogmusuz ikimizde 12 aralik
Bizim en büyük heyecanımız banyodur herhaldevalla şaşkınlıklar içerisindeyimmmm
bu bir devrim yaaaa
biz bunu hep atarızzzözellikle heyecan aradığımızda
Hm deri ve ve dantel haaS Siyah_incim şu tarz bir şeyde tercih edeblrsnnnn
Yaa ahaha ben bu yoruma niye bukadar cok guldumpilav ne zaman protein oldu dilos içine kocanı mi doğradin
Bencedeee asilll ve seksepalitttHm deri ve ve dantel haamütüş evet evet böyle bisey daha iyi
Evet benim kizimda cok sever resim yapmayiyaaaaabak resime de yeteneği oluyomus akroslarin limonsuzum
Biz zari kafamizda atiyoruz patilim o is bizde