- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.241
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuBiz zari kafamizda atiyoruz patilim o is bizde
Yaa ahaha koptum cicim yaa bir geliyosun pir geliyosun yemin ederimmUlan içli köfte yapıyorum demeye geldim topiği deri ve seksü kıyafetlerle kaplanmış buldum puuu gorini var goriniönümüzdeki 3.5 gün benden bidaha ses alamazsanız köfte değil ama ben içlenmişimdir, içli köfte içli köfte olalı böyle zulüm görmemiştir
Güzel olursa gelip foto atarım olmazsa bu yıkıklıkla ve utançla dahada davosa gelmem
Sana çok benzettimAynı ben
O içli köftelerin resmini bana at kubban olammmUlan içli köfte yapıyorum demeye geldim topiği deri ve seksü kıyafetlerle kaplanmış buldum puuu gorini var goriniönümüzdeki 3.5 gün benden bidaha ses alamazsanız köfte değil ama ben içlenmişimdir, içli köfte içli köfte olalı böyle zulüm görmemiştir
Güzel olursa gelip foto atarım olmazsa bu yıkıklıkla ve utançla dahada davosa gelmem
Alla alla
Ahahah dogru olabilir patilimAlla allaherkes kalbinin ekmeğini yer sözü doğru galiba bana +18 şeyler çıkıyor hep çıkanları buraya koyamam bile durum o kadar vahim
Sus giipilav ne zaman protein oldu dilos içine kocanı mi doğradin
hunharca haykırıyorum şuan daşamdanım bahsettiğim zar o zar değil bak şu
Bu zar üzerinde nasıl ve nerede yapacağını gösterir
kurallara uyma zorunluluğun vararaba, mutfak, hol vs neresi çıkarsa
Bencede yapıp dursuunlaarrr
Program geliştirme eğitim bilimleri çalışıyorum samdanım. Alan zaten var öyle
Benim de canım firinda köfte patates çekti ona giriştim bendeeeEkmek yapıyorummmmmmm inşallah güzel olursa atarım sizede tarif ve foti
Sen daha yeni mi yemek yapion biz yola çıktık gelmek uzereyizBenim de canım firinda köfte patates çekti ona giriştim bendeee
Evdeki ekmek bitsin bende yapicamEkmek yapıyorummmmmmm inşallah güzel olursa atarım sizede tarif ve foti