Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hunharca haykırıyorum şuan da :KK70: şamdanım bahsettiğim zar o zar değil :KK70: bak şu :KK70: :KK70: :KK70:
Bu zar üzerinde nasıl ve nerede yapacağını gösterir :KK70: :KK70:
kurallara uyma zorunluluğun var :KK70: araba, mutfak, hol vs neresi çıkarsa :KK70: :KK70:
Aaaa bundan kesin bizim almamız lazım :rolleyes:

Bundan sizde yoksaaaaa :KK70: ben artıkk sizinnnn seksapalitik bir çift olduğunuzaaa inanmicammmm :KK70:
ben suannnn sokinnggggg :KK70: skandallll üstüne skandalllll :ÇD :KK70: :KK70:
Yaaa yeni gördüm bunu daha😕 hiç habarim yoktu desem :KK70:

valla bence öyle imsozum. sesten aşırı korkardi benimki. mesela üst kattan bi tıkırtı duysun hemen başlardı bi ses duydum, ne sesi, sesten korktum...

sonra açıklamalarimizi ezberlemis. ses duyunca komsu ses yaptı. temizlik yapiyolar anne yok bişey demeye başladı:KK70: hala korkuyo. doğduğunda karanlıkta aglardi. şimdi korkmuyo mesela karanlıktan.

algıları fazla açık sanırım bu tarz çocukların. yaşıtlarına göre biraz daha farklilar. bide ne yalan söyleyim zor cocuklar ben çok zorlandim:KK70: :KK70:
Yaa cok zorlar kesinlikle samdanim beynimi yoruyor resmen bu cocuk nasil davranicagimizi sasiriyoruz bazen :KK53:

valla şaşkınlıklar içerisindeyimmmm :KK70: :KK70:
bu bir devrim yaaaa :KK70: :KK70: :KK70:
biz bunu hep atarızzz :KK70: özellikle heyecan aradığımızda :KK70: :KK70: :KK70:
Bizim en büyük heyecanımız banyodur herhalde :KK53:
En büyük çılgınlığımızda çadır :KK70::KK70:ben usulca çekiliyim köşeme millattan öncesi gibi hissettim kendimi :KK70::KK48:

Eklentiler

• kollari-dantel-deri-mini-elbise.jpg
    kollari-dantel-deri-mini-elbise.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X