Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah dilosumm siz gelinnn corbam dolmam var ,😂 benim canım çekti bunu ekstra olarak yapıyorum kız fazla yemek goz çıkarmaz olsun,😂😂
:KK70: :KK70: ellerine sağlık canım afiyet olsun fazla yemek göz çıkarmaz canım hem pipili yiyooo:emir_bebek::KK70::KK70:

Yaa cok zorlar kesinlikle samdanim beynimi yoruyor resmen bu cocuk nasil davranicagimizi sasiriyoruz bazen :KK53:

ben de bi çözüm bulamadim imzosum. seninki biraz daha büyük çenesine laf da yetismez onun:KK70: :KK70:
burda beraber dayanışmayla kendimize terapi yaparız anca sanırım:KK70: :KK70:

Evdeki ekmek bitsin bende yapicam 🤣🤣🤣 modaya uyalim
Bencede çayımm tepside de mayalansın o sırada banyo yapıyım çıkıyım pişircem 😍😍
9A2BF523-0A85-469C-AB99-922B9A60DCDF.jpeg

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bu Karantina günlerinde😊
Beni biliyorsunuz yatmaya devam Arada bir lekelenmem oluyor Sürekli yatıyorum Ama bu durumdan çok sıkıldım🤦‍♀️ Diloş söylemiş ultrasonda bebeği göremedik gebelik dokusuna benzer bir doku var ama çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta Beklemedeyim😕 Şu an 6 haftalık mış şimdiye kadar görülmesi gerekirdi ama 8. haftaya kadar bekliyoruz böyle durumlarda dedi bizde el mahkum bekleyeceğiz🤷‍♀️

Beni biliyorsunuz yatmaya devam Arada bir lekelenmem oluyor Sürekli yatıyorum Ama bu durumdan çok sıkıldım🤦‍♀️ Diloş söylemiş ultrasonda bebeği göremedik gebelik dokusuna benzer bir doku var ama çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta Beklemedeyim😕 Şu an 6 haftalık mış şimdiye kadar görülmesi gerekirdi ama 8. haftaya kadar bekliyoruz böyle durumlarda dedi bizde el mahkum bekleyeceğiz🤷‍♀️
Bebeğim bekliyeceksin çünkü daha minik bebek utandı göstermedi geç döllenme oldu büyük ihtimalle
1.5 haftaya bebek canlanır kalp atışını da dinlersin balım :emir_bebek::anneadayı: :KK36: :dua: :KK30:

Canım hayırlısı olsun, insallah 2 hafta sonra görünür sen strese girme canim sabret❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X