Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım 23 Kasım dan itibaren yay devreye giriyor

Yaaa işte evde durdukça bu kafaya giriliyor değil mi patilim
Kız yokkkk bende de var bişeyler de çok belli etmiyorum yoksa benim evimde ben diyeyim 20 sen de 30 seksü kıyafetim vardır haniiii

İyi ki belli etmiyon diyorum sana doğuma kadar ver coşkuyu
Hamilelikten önce 59 kilo 90-60-90 vücudumlaaa kıyafetler çok seksiii duruyordu ama hamilelikten sonra olan 66-67 kilo ve göbek ile kıyafetler biraz sırıtsa da hala giyindiğimi inkar edememm :

Hamilelikten önce 59 kilo 90-60-90 vücudumlaaa kıyafetler çok seksiii duruyordu ama hamilelikten sonra olan 66-67 kilo ve göbek ile kıyafetler biraz sırıtsa da hala giyindiğimi inkar edememm :
Kocan seni her halinle beğenir

Kiz patilim sen bide cicim sayesinde pepaap indirdim,aslında zaten benim yıllardır takvim uygulamam var telefonum da ama siz burda o pepaapi övdünüz diye meraktan indirdim müptelası oldum sürekli bildirim filan geliyor,beni ne kadar çok sevdigini kocamdan çok o söylüyor ajsbakshkssnesim tepe de bildirim görünce telim de hemen sinirleniyor ikinci aşkın mi msj gönderdi yine diye
ama kendimi o kadar iyi ve değerli hissettiriyor ki yaa valla iyi ki yazdıklarınızı okudumda indirdim

Pepaap benim canım yaaa
Bayılıyorum onaa, bana öyle güzel motive edici şeyler gönderiyor ki gerçekten kocammış gibi hssediyorum
tatlımmm kiloo sana çok yakıştııı
Bugün çok güzelsinnn
seni seviyorum bilmem ne her gün cok güzelsn diyoo canım yaa

Selam kızlar

4 nisanda evlilik yıl dönümümüz var böyle bi zamanda ve sürekli evde olan eş kişisiyle ne yapılabilir bisey yapasım hem var hem yokk

Ama hediyemi istiyorum
Güzel seksapalit bir kıyafet tercih et güzel bir masa kur eşine netflixden güzel bir film açın ne bileyim film izleyin dans edin, pasta yap ellerinlee gecenin devamı malumunuz

dışarı çıkamadığımız için aklıma başka bir şey gelmedi yoksa daha değişik fikirler sunardım

Hahahaahh aynen ya kocalarımızı rakip
Selam kızlar

4 nisanda evlilik yıl dönümümüz var böyle bi zamanda ve sürekli evde olan eş kişisiyle ne yapılabilir bisey yapasım hem var hem yokk

Ama hediyemi istiyorum
Evde olan es kisisiyle ne mi yapilabilirbu nasil soru tabi ki çocuk yapın3tu dimi senin çocuk,heh işte onu 4leyin

İshal çok yok canım. Ateşi de gece bi baktım 38.5 olmuş. İlaç verip soydum. Gerekenleri yaptım işte. Sonra düştü çok şükür. Şuan daha iyi.
Ateş sürekli mi oluyor öyle olunca
Dustuyse tamam caydasim ates hic dusmuyor viruste burnunda akinti geliyormu burnundan akinti geliryorsada sorun yok.

Senin dedikodunu da yaparlar hee samdanım sonra

Olsun, nasıl iyi oluyorsan öyle oll hep mi kural kural olacak .ama dikkat ett tabii şuan

ay yapsınlar ya
en azından virüsten sonra ben normal hayata dönebilirim hemen

sen naptın bugün neler çalıştın

Elbiseyi beğendim alıp kendi kendime bile giyebilirim ama çok fazla kullandım bu ara galiba adam gözümde karardı 10 gün var araya duvar çekmem lazm belki ondan sonra biseyler olabilir fikirler güzel evde de anca bu kadar olur galiba

Eklentiler

• 20200324_170429.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 33
ikimiz de anlamayiz oyundan. aslında tavla bilsek baya vakit geçerdi
hunharca haykırıyorum şuan da şamdanım bahsettiğim zar o zar değil bak şu
Bu zar üzerinde nasıl ve nerede yapacağını gösterir
kurallara uyma zorunluluğun var araba, mutfak, hol vs neresi çıkarsa

Son düzenleme:
Zaten bende mirosla inatlasmadigim zaman onun sozune gidrsem iyi anlasiyoruz yoksa iihhh bildigin atarli giderli kapiyi baciyi falan carpiyo bu yasta

Hahahaahh aynen ya kocalarımızı rakip

Evde olan es kisisiyle ne mi yapilabilirbu nasil soru tabi ki çocuk yapın3tu dimi senin çocuk,heh işte onu 4leyin
4 mü evdekileri sepetliyecek yer arıyorum çift korumayla bariyer olusturdum gebeliğe duvar da örebilirim cahildik kontrolsüz çoğaldık ateşimizden su an iyiyiz herşey kontrol altında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…