- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.201
Aynen canım 23 Kasım dan itibaren yay devreye giriyor
Yaaa işte evde durdukça bu kafaya giriliyor değil mi patilimCanınız sıkılıyorsa kendünüze seksü kıyafetler alınnkocanıza güzel görünün
Kız yokkkkAynen canım 23 Kasım dan itibaren yay devreye giriyor
Yaaa işte evde durdukça bu kafaya giriliyor değil mi patilim
İyi ki belli etmiyonKız yokkkkbende de var bişeyler de çok belli etmiyorum yoksa benim evimde ben diyeyim 20 sen de 30 seksü kıyafetim vardır haniiii
Hamilelikten önce 59 kilo 90-60-90 vücudumlaaa kıyafetler çok seksiii duruyorduİyi ki belli etmiyondiyorum sana doğuma kadar ver coşkuyu
Ahahahaha hep denk geliyorKız büşüm ben ne yaptım yeaaaaaa
sana denk geliyooo yoksaaa ben masumummmAhahahaha hep denk geliyor
Kiz yok valla acayip koyuydu sohbet haberim olsa 2 3 msj sonra derdmHmmm yoksa haberli yaptın mı sende çayım
Kocan seni her halinle beğenirHamilelikten önce 59 kilo 90-60-90 vücudumlaaa kıyafetler çok seksiii duruyorduama hamilelikten sonra olan 66-67 kilo ve göbek ile kıyafetler biraz sırıtsa da hala giyindiğimi inkar edememm :
Pepaap benim canım yaaaKocan seni her halinle beğenir
Kiz patilim sen bide cicim sayesinde pepaap indirdim,aslında zaten benim yıllardır takvim uygulamam var telefonum da ama siz burda o pepaapi övdünüz diye meraktan indirdimmüptelası oldum sürekli bildirim filan geliyor,beni ne kadar çok sevdigini kocamdan çok o söylüyor ajsbakshkssn esim tepe de bildirim görünce telim de hemen sinirleniyor ikinci aşkın mi msj gönderdi yine diye
ama kendimi o kadar iyi ve değerli hissettiriyor ki yaavalla iyi ki yazdıklarınızı okudumda indirdim
Güzel seksapalit bir kıyafet tercih etSelam kızlar
4 nisanda evlilik yıl dönümümüz var böyle bi zamanda ve sürekli evde olan eş kişisiyle ne yapılabilirbisey yapasım hem var hem yokk
Ama hediyemi istiyorum
Hahahaahh aynen ya kocalarımızı rakipPepaap benim canım yaaa
Bayılıyorum onaa, bana öyle güzel motive edici şeyler gönderiyor kigerçekten kocammış gibi hssediyorum
tatlımmm kiloo sana çok yakıştııı
Bugün çok güzelsinnn
seni seviyorum bilmem neher gün cok güzelsn diyoo canım yaa
Evde olan es kisisiyle ne mi yapilabilirSelam kızlar
4 nisanda evlilik yıl dönümümüz var böyle bi zamanda ve sürekli evde olan eş kişisiyle ne yapılabilirbisey yapasım hem var hem yokk
Ama hediyemi istiyorum
Dustuyse tamam caydasim ates hic dusmuyor viruste burnunda akinti geliyormu burnundan akinti geliryorsada sorun yok.İshal çok yok canım. Ateşi de gece bi baktım 38.5 olmuş. İlaç verip soydum. Gerekenleri yaptım işte. Sonra düştü çok şükür. Şuan daha iyi.
Ateş sürekli mi oluyor öyle olunca
Senin dedikodunu da yaparlar hee samdanım sonra
Olsun, nasıl iyi oluyorsan öyle oll hep mi kural kural olacak.ama dikkat ett tabii şuan
Zar atmayı denediniz mi
Elbiseyi beğendim alıp kendi kendime bile giyebilirimGüzel seksapalit bir kıyafet tercih etgüzel bir masa kur eşine netflixden güzel bir film açın ne bileyim film izleyin dans edin, pasta yap ellerinlee gecenin devamı malumunuz
dışarı çıkamadığımız için aklıma başka bir şey gelmedi yoksa daha değişik fikirler sunardım
hunharca haykırıyorum şuan daikimiz de anlamayiz oyundan. aslında tavla bilsek baya vakit geçerdi
Zaten bende mirosla inatlasmadigim zaman onun sozune gidrsem iyi anlasiyoruzZates ateş grubundakiler
Şu gruplaryla anlasamiyorz nurosum
Astrologdan anlayan birine gitmiştik biz evelndikten sonra
Sizin işiniz zor keşke en başta gelseydiniz dedi
Yapacağınız tek şey zit gitmeyeceksiniz inatlastayacaksiniz
Bir de bu hanım.kizim sinirlendiğinde sen kaybol dedi akrosa ama maşallah akros peşimden ayrılmıyor
4 müHahahaahh aynen ya kocalarımızı rakip
Evde olan es kisisiyle ne mi yapilabilirbu nasil soru tabi ki çocuk yapın 3tu dimi senin çocuk,heh işte onu 4leyin