- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.181
Gel canımmm4.5 5 saate sizdeyiz biz ozman poncikim
Bir kaç saat oturu döneriz evimize
Karnımızı doyurmaaaaa geliokkk
çok fena acıktım samdanim yaa bu kadar iş acıktırdi benii
İse başlamadan önce yeseydim bağrı
Şimdi yiyecem kilo alicam
Ağzım gözüm sulandı yaaaGel canımmmzabbahnaa annem bizdeydiii acılı ekşili kuru dolma yaptık balcan, biber, yaprak felan beklerikkk
adresi veriyorm
Yok yaa ne yaptım şimdi sütlü şehriyeli pilav yaptmsebze ye dilos yoğurtlaüstüne kilo verirsin bu kadar ev işiyle
Korona varr Korona deseydin samdanımama sizin orda bayadır önlem alıyordunuz diye hatırlıyorum o yüzden biraz daha alışmış rahatlar dimi
Takıntı haline geldi doğruuherkes takıntılı derecede hijyenik nurumben bayaa pis hissettim kendimi
Yok yaa ne yaptım şimdi sütlü şehriyeli pilav yaptm
Takıntı haline geldi doğruu
Yok samdanım biz abartmayı seviyoruz bazen
Protein kız buuu
Ya ben ne zaman gelsem seksapaliteli konuların ortasına düşüyorum ve çoğunda sen oluyorsun patilimmmCanınız sıkılıyorsa kendünüze seksü kıyafetler alınnkocanıza güzel görünün
Canınız sıkılıyorsa kendünüze seksü kıyafetler alınnkocanıza güzel görünün
Ilk kez habersiz bi sekilde oldu valla cok daha guzelmis boylesi 5000 de 1 ya ben unutuyorm onuBen uyuyakalmışım yaa geceeee
Senin dedikodunu da yaparlar hee samdanım sonraben öyle olamıyorum yahep öğüt veren programa çıkan bilirkişiler gibi sinir bozucuyum
Hmmm yoksa haberli yaptın mı sende çayımIlk kez habersiz bi sekilde oldu valla cok daha guzelmis boylesi 5000 de 1 ya ben unutuyorm onu
Zar atmayı denediniz mipeki ondan da sıkıldiysak napalim
hamur yaptık, yemekler tatlılar yaptık kocaları hunharca kullandikgerçi ben örgü oruyorum ama başka önerin varsa açığım patilim
Kız büşüm ben ne yaptım yeaaaaaaYa ben ne zaman gelsem seksapaliteli konuların ortasına düşüyorum ve çoğunda sen oluyorsun patilimmm