- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.161
Hedefinden vazgeçmez samdanm
Kafaya taktı mi illa yapar uykularını bile terkeder :)
Evleneceği kıza acıdım
Zates ateş grubundakilerBende yayim gulom ama mirayla hic anlasamiyoruz yaa valla didisip duruyoruz
sorma başıma kalacak bu gidisle
aynen biseyi kafaya koydu mu bitti
İshal çok yok canım. Ateşi de gece bi baktım 38.5 olmuş. İlaç verip soydum. Gerekenleri yaptım işte. Sonra düştü çok şükür. Şuan daha iyi.Ates 38 ve uzeri oluyor hep caydasim ayricz ishal ve mide bulantisi oluyor cok dikkat et caydasimm
İyi bakalım samdanım. İyi oldu vallahi sana daşimdi eve geçiyorum canım:) neyseki çabuk hallettik. biraz muhabbet kahve falan derken bu saat oldu:)
Ben uyuyakalmışım yaa geceeeeKiz vallahi oyle guzel sohbetteydikki 25 30 msj gecmis 85 k yi bi bakim acaba km aldi diye geri donup baktm ki ben
Benim kızım da böyle yavalla bence öyle imsozum. sesten aşırı korkardi benimki. mesela üst kattan bi tıkırtı duysun hemen başlardı bi ses duydum, ne sesi, sesten korktum...
sonra açıklamalarimizi ezberlemis. ses duyunca komsu ses yaptı. temizlik yapiyolar anne yok bişey demeye başladıhala korkuyo. doğduğunda karanlıkta aglardi. şimdi korkmuyo mesela karanlıktan.
algıları fazla açık sanırım bu tarz çocukların. yaşıtlarına göre biraz daha farklilar. bide ne yalan söyleyim zor cocuklar ben çok zorlandim
Kalmaz kalmaz etkiler birini
Benim kızım da böyle yaKasım doğumlu hangi burç oluyor?
Kızım resmimi çizecekmiş. Uzandım o da beni çiziyor
İyi bakalım samdanım. İyi oldu vallahi sana da
Ben çok açım yaa
Çok iş yaptım yoruldum kim yemek hazırlicak
Hoş dolapta da bişey kalmamış
Acilen alışverişe çıkılması lagzim
bu kadar ev işinin sonu açlık mi olacakti dilos
Korona varr Korona deseydin samdanımvalla yabide gören lafa tutuyo oturalim çay kahve içelim diye tutturuyo:) sagolsunlar ilgileniyolar ama işte vakit çok gidiyo bu kez de:)
Benim yemeğeemm var akşam bize gelin yemaaaaaBen çok açım yaa
Çok iş yaptım yoruldum kim yemek hazırlicak
Hoş dolapta da bişey kalmamış
Acilen alışverişe çıkılması lagzim
Hadi ya. 25 ikasimsa akros oluyo limonsuzum23 kasima kadar galiba:) sen de mi akros anasisin
4.5 5 saate sizdeyiz biz ozman poncikimBenim yemeğeemm var akşam bize gelin yemaaaaa
Kesinlikle.oylelerbi albenisi var bak çok dikkat çekiyo kendini sevdiriyo