- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.121
Paranoyak olmaya gerek yok dimi samdanimben de istemsiz dışarı çıkmak durumunda kalmissam bı 10 gündür filan,eve girince hemen duş alıp çamaşırlari makineye atıp çalıştırıyorum yüksek derecede ya hayırla bı defolup gitseydi başımızdan su hastalık 2005 basımı kehanetler kitabı varmis,210.sayfasinda virüsten bahsediliyor diyolar,okudum orayı da "hastalıktan daha garip olan, hizla geldiği gibi bı anda yok olacaktır"filan yaziyo.
insallah hemen yok olur artık
Oooo 4 yasindaysa olmuş o imzosum.neyini düşünüyorsun4 yasinda gulom ben 6 aylikti ayirdim odasinii :))))
Anliyolar herseyi ya cok akillilar valla
Olmus gulom tam olmus hemde parmaginda oynatiyo bizi cadiOooo 4 yasindaysa olmuş o imzosum.neyini düşünüyorsun
Yapmadığı gbi bana da yaptırmıyor en çok ona sinir oluyirmbana da öyle geliyo rosumevlatlıktan red orani da artar sanki ayağımda sallıyorum şimdi. ben uyumam anne, ben hiç uyumam, gözlerimi hiiiiccc kapatmam diyo
anarşik ruhlu bebe
benim eşim de öyle elini işe sürmez ama kaynana gibi herşeye karışır konuşur yorum yapareline bi is yakismaz beceremez de. önce su isi bi yap deyip sonra kendimi yaparken buluyorum
biz senle kesin Bahamalara gidelim ross
Kardeşi olsa onla uyurOlmus gulom tam olmus hemde parmaginda oynatiyo bizi cadi
Yaa inan keske en basta pes pese yapsaydim simdiye rahattim yemin ediyorumKardeşi olsa onla uyur
Yapmadığı gbi bana da yaptırmıyor en çok ona sinir oluyirm
Bizimki istese neler yapar neler yapıyorda ama pasamin keyfi gelecek önce :)
Çok anarsikler gerçekten isyan için dogmuslar Yaaa
Hele bebelikleri daha zordur eminm
Evet akreplerin el becerileri çok iyi çok güzel de resim yapıyorlar o tarz bı becerileri var elleri her işe yatkın ama yeter ki yapmak istesinlerbenim oğlan babasından daha becerikli öyle deyim rosss
esim cidden hiç bişey beceremez. nasıl bu yaşa geldi fanusta mi büyüdü anlamıyorum
benim oğlan da öyle akros gibi sinir ediyo geriliyorum kizmamak içinama şöyle bi avantajı var birinin ona tavır alıp kümesine dayanamiyo bu huyuyla ilerde çok kullanırlar benim minnos akrosumu
kendi yapmayınca sana da yaptırmamasi güzel ama. artık ne kaldı doğuma dikkat etmen lazım ross. ben senin hamilelikten ileriydi perde falan asiyodum eşim beceremediği için. demedi ki bişey olur kadın tutalimherkes kendi yapıyo zaten ben cok bile yardım ediyorum sana dedi
Evet bncedeYaa inan keske en basta pes pese yapsaydim simdiye rahattim yemin ediyorum
Yaa zor neki gulom bildigin 2. Cocugu yapmaktan vazgectimEvet bncede
Smdi eminm zor geliyirdur
Evet akreplerin el becerileri çok iyi çok güzel de resim yapıyorlar o tarz bı becerileri var elleri her işe yatkın ama yeter ki yapmak istesinler
Gerçekten öyle ama kus kalamiyirlar habire etrafnda döner
Ben küser Trio atarm beş saat gelme yabima diyorm beş dakika sonra gulo nabion ssst bak bı bana diyor
Ahahhssvgshsjashhs
Bu halimle perde assam o da beni asar
Cidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hicEvet akreplerin el becerileri çok iyi çok güzel de resim yapıyorlar o tarz bı becerileri var elleri her işe yatkın ama yeter ki yapmak istesinler
Gerçekten öyle ama kus kalamiyirlar habire etrafnda döner
Ben küser Trio atarm beş saat gelme yabima diyorm beş dakika sonra gulo nabion ssst bak bı bana diyor
Ahahhssvgshsjashhs
Bu halimle perde assam o da beni asar
Bende oyleyim iste sil bastan ayni seyleri tekrar yasamayi gozum kesmjyo hicYaa zor neki gulom bildigin 2. Cocugu yapmaktan vazgectim
Yok yok çekmez onalrn genlernde var beceribenim oğlan da ilk suluboya yaptığında sanki anasının karnında suluboya yapiyomus gibi yaptı rossacayip yatkınlık var yetenek kısmını bilemiyorum ama babasına cektiyse çöp adam çizer anca
resmen bütün akroslar aynisenin kocanin prototipi gibi benim oğlan
Yok poncigim benden gecti artik
Valla benimde kesmiyo ne yalan diyimm keske en basta pespese yapaydim diyorummBende oyleyim iste sil bastan ayni seyleri tekrar yasamayi gozum kesmjyo hic
Napiyosunuz bakalim oyle halsizimki daha yeni kahvalti yaptm kizlar uyusuk uyusuk bi haldeym 2 gndur ya
Cidden oyle gulom yaa benim kizimda kus kalmayi sevmez hic
Yok yok çekmez onalrn genlernde var beceri
Ama sonrası tembellik :)